icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzsat
25. aug 2022

@sunny_g je modra. Si kinderko 🤰👏

sunny_g
25. aug 2022

@zuzsat Juj, potichučky sa teším 🍀🥰 skúsim ešte o pár dní. Ďakujem, veľmi si ma potešila. A Tebe sa ako darí? 🙂

zuzsat
25. aug 2022

@sunny_g klop.klop. ja sa citim fajne. Len lekari mi robia problemy a stresuju ma 😁

sunny_g
25. aug 2022

@zuzsat nedaj sa, užívaj tehu 🥰

zuzsat
26. aug 2022

@sunny_g priznam sa...tehu si vobec neuzivam... Z 5dni v tyzdni som 4minimalne u lekara...akurat buduci tyzden 29 a 1.9 nie som lebo su sviatky...proste este.nic.nemam.ani kupene lebo ma.tak strasia a ja neviem co sa bude diat...

aurora1992
26. aug 2022

@zuzsat joj moja dufam,ze bude vsetko v poriadku
Hlavne mysli pozitivne
Ja som uz kludnejsia, dnes som robila test a je silnejsi
Hlavne baby nech donosime v zdravi nasich drobcov

mirkasan
26. aug 2022

Ahojte, môže byt toto znak ovulácie- bolesť krížov v noci, nemohla som nad ranom už ani ležať, pondelok ma strašne nafúklo, pri sadnutí alebo prudšom pohybe dosť veľká bolesť v oblasti vaječníkov, ktoré som teda cítila aj pri sexe. Normálne som myslela že mi brucho exploduje 😅 Utorok už absolútne nič, vesketa bolesť odoznela. V nedeľu mi vyšiel aj pozitívny ovu test. Ale takto mi teda nikdy nebolo.

zuzsat
26. aug 2022

@mirkasan tiez mavam pri ovulacii take krce v podbrusku akoby som prechladla od spodu...a nafuknutejsia som.. ale.moje ovu testy aj tak nikdy neboli pozitivne.nikdy! No ked sme tutu mutu v spravnom case tak 🤰

zuzsat
26. aug 2022

@aurora1992 donosime!!! Musime!!! Zleho bolo dost!!!

lela123
26. aug 2022

@mirkasan moze byt ja to tak.mavam stale😉

mirkasan
26. aug 2022

@zuzsat
@lela123 ja som sa až zľakla že čo sa so mnou deje 😂

kvietok2021dt
26. aug 2022

@zuzsat dietatko mas zdrave 🙂 urcite sa nemas coho bat mojka

mirkasan
26. aug 2022

@zuzsat kamosku tak strašili, keď jej vyšli zle výsledky. Maly je zdravý. Neboj všetko bude dobre

lela123
26. aug 2022

@zuzsat ja som mala katastrofa tie testy,to by uz mohli zrušit.Zbytocne .Ako ukazovatel nepresne.Vek som mala 41 a vysleky dawn 1:200 a edward dokonca 1:13 a nič z toho neni😀To je 50:50 aj bez aj s tými testami.Isla som len na morfo sono v 21 tyzdni a vsetko ok.Edwarda by tam videl urcite.Drzim palce, nech je vsetko v poriadku

sunny_g
26. aug 2022

@zuzsat ver 🙏 viera je veľká sila 🥰
Dnes už poriadne testík uschol a krásne vidno naživo modrú čiarku tak sa veľmi teším.

sunny_g
26. aug 2022

@mirkasan ja som mala tak isto 🙂

lela123
26. aug 2022

@mirkasan hej prvy krat ked som nevedela že čo tak som myslela že som nachladnuta odspodu.A po kazdom dietata viac a viac citim pred detmi som to nemala.

zuzsat
26. aug 2022

@lela123 ja zasa som si to zacala uvedomovat minuly rok v septembri a davala si obklady dole atd... Az kym mi nedoslo co to je 😂😂😂

lela123
26. aug 2022

@zuzsat 😅😅😅

mirkasan
26. aug 2022

@lela123 no a vtedy chodím aj častejšie cikat 😁 tak hadam je to ono a niečo z toho bude

lela123
26. aug 2022

@mirkasan presne aj cikat😉držim palce

s8
Autor odpoveď zmazal
marilynn
27. aug 2022

Ahojte, som tu nova, citam si Vase prispevky.. Hovorievala som si, ze jaa si urcite nebudem dopredu kupovavat testy.. no jasne.. Viete mi prosim napisat ktore su aktualne fakt spolahlive?
Nejaky zoznam?
A kedy najskor po ovulacii ma zmysel testovat ked som proste nedockava? Dakujem a gratulujem vsetkym ktore uz mate uspesne testy. Nech vsetko dobre dopadne. 🤗

lela123
27. aug 2022

@s8 zda sa že ano😉

zuzsat
27. aug 2022

@marilynn ja som spokojna s dr. Max a livsane... Dr.max vie ukazat uz 10dpo uplne slabulinkeho ducha

zuzsat
27. aug 2022

@s8 ak bol snehobiely tak to vyslo..nech ti silneje

marilynn
27. aug 2022

@zuzsat dakujem, nerada by som zazila sklamanie kvoli zlemu testu. Ked som cakala prveho syna, pamatam sa na opacnu situaciu, ze som mala kupene take s plastovym obalom nejake lepšie a potom tenke. To tenke mi neukazalo skoro nic a pritom na tom druhom som mala uz davno silne ciarky. Nepamatam sa ale na znacky..

s8
Autor odpoveď zmazal
marilynn
27. aug 2022

@s8 drzim palce👍 kolko mas do ms?

s8
Autor odpoveď zmazal