Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzsat joj moja dufam,ze bude vsetko v poriadku
Hlavne mysli pozitivne
Ja som uz kludnejsia, dnes som robila test a je silnejsi
Hlavne baby nech donosime v zdravi nasich drobcov
Ahojte, môže byt toto znak ovulácie- bolesť krížov v noci, nemohla som nad ranom už ani ležať, pondelok ma strašne nafúklo, pri sadnutí alebo prudšom pohybe dosť veľká bolesť v oblasti vaječníkov, ktoré som teda cítila aj pri sexe. Normálne som myslela že mi brucho exploduje 😅 Utorok už absolútne nič, vesketa bolesť odoznela. V nedeľu mi vyšiel aj pozitívny ovu test. Ale takto mi teda nikdy nebolo.
@aurora1992 donosime!!! Musime!!! Zleho bolo dost!!!
@zuzsat dietatko mas zdrave 🙂 urcite sa nemas coho bat mojka
@zuzsat ja som mala katastrofa tie testy,to by uz mohli zrušit.Zbytocne .Ako ukazovatel nepresne.Vek som mala 41 a vysleky dawn 1:200 a edward dokonca 1:13 a nič z toho neni😀To je 50:50 aj bez aj s tými testami.Isla som len na morfo sono v 21 tyzdni a vsetko ok.Edwarda by tam videl urcite.Drzim palce, nech je vsetko v poriadku
Ahojte, som tu nova, citam si Vase prispevky.. Hovorievala som si, ze jaa si urcite nebudem dopredu kupovavat testy.. no jasne.. Viete mi prosim napisat ktore su aktualne fakt spolahlive?
Nejaky zoznam?
A kedy najskor po ovulacii ma zmysel testovat ked som proste nedockava? Dakujem a gratulujem vsetkym ktore uz mate uspesne testy. Nech vsetko dobre dopadne. 🤗
@zuzsat dakujem, nerada by som zazila sklamanie kvoli zlemu testu. Ked som cakala prveho syna, pamatam sa na opacnu situaciu, ze som mala kupene take s plastovym obalom nejake lepšie a potom tenke. To tenke mi neukazalo skoro nic a pritom na tom druhom som mala uz davno silne ciarky. Nepamatam sa ale na znacky..

@sunny_g je modra. Si kinderko 🤰👏