Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kvietok2021dt suhlasim
Dr max mi stale ukazuje taku nie uplnu ciarku a top test uplna kolajnica
Ahojte, stalo sa vám niektorej že po vybratí z koša bol váš test pozitívny?..mešká mi 10dni a dnes som spravila test, a bol biely, nič som tam také nevidela..dala som do koša ale nedalo mi to tak som to znova pozrela q tam dve čiarky😵a u doktora som bola na preventivnej asi dva týždne do zadu a nič tam nevidel
@simik7192 je to pepino že?tie duchujú tak že už úplne ich by mali zrušiť.....to je prepadák roka ten test...ale nebude na škodu ak zopakujes testík 😊....o 2 dní...držím palce 🤞✊ale nechcem ti dávať falošné nádeje....pepino strašne duchuje a dokonca aj v limite a krásne čiarky ....a pritom nič z toho....baby by ti vedeli o tom popísať....ktoré s ním. majú negatívnu skúsenosť 👀
@mirkasan to bude asi kanalik😏 inak by uz bol silnejsi ako tie vcera
@simik7192 tiez myslim ze kanalik
Ciarka ma byt v limite
Mihlo prist aj ku oxidacii v kosi
Alebo skus este dalsi
Drzim palceky
@aurora1992 však práveže je silnejší
@aurora1992 ako som vravela 😍
@mirkasan kolko dpo si?
@aurora1992 neviem presne. Ale min týždeň v nedeľu mi vyšiel požiť ovulacny a v pondelok ma bolel cely podvozok. Bola som dokúpiť.
@mirkasan toto vyzera super 🙂
ale dajako skoro ked si mala este len cez vikend ovu test pozitivny..
no ja som tiez takto mala a vecer som spravila digi a bolo tam 1-2
@aurora1992 muselo to bych v tých dňoch keďže predtym ani potom sme spolu nespali
@aurora1992 ten chcem zajtra skúsiť, musím ešte kúpiť 😂 zas miniem výplatu na testoch

@zuzsat áno ružový livsane. Voľným okom zas na mamateste skôr. Ale tu sa mi zdá že je o dosť horšia kvalita, ako som sem nahrala fotku