Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ja vam Neviem baby kazdy si chvali livsane ale mne to limite ostava taky kanalik neviem ci ho uvidite mozno ma odcudzite ze som asi fakt blba ale konecne sme sa snazili s manzelom na plno neviem kolko dpo som len ma boli pod bruskom skusila som rapiclear test kazetovy tam duch livsanane duch po limite alebo skor kanalik? Aj vraj kazetovy rapiclear robi hrozne kanaliky ale ten bol skoro hned v limite no ako s toho clovek ma vyjst?
@niky1141997 uprimne ja tam nic nevidim
Skus s inou znackou alebo pockaj kym ti budu meskat
@pellka Prepac,tu tiez nic nevidim😏
@pellka skor kanalik mi to oride na tom kazetovom
@aurora1992 tak aj ja si Myslim ze kanalik.. lebo ak by som taku ciarku mala na rapiclear na livsane urcite tiez mozno zla fotka pridam este jednu.. realne je vidiet pekne bola tam hned ale je to mozne aby predavali take testy??
@aurora1992 ja tá úplne chápem 😁 ja chcem ísť budúci týždeň, keď teda budú silnieť naďalej….
Musím si pichat clexan a už mi dochádza aj utrigestan potrebujem
@niky1141997 ja som mala takéto čiary a dnes došiel menzes :D takže s týmito testovať už nikdy viac
@katkakatarina1 Ty kokšo😳😳tak to je moc.Chcela by som vidieť čiarky ženy na pepine čo je naozaj tehotná.Ako by to ukázalo.Ozaj je to potom prepadák test🙃🙃Ja mám 25-26 dňové cykly tak u mňa ťažko.Počkám do zajtra a keď nepríde ms kúpim nejaký iný test.
@katkakatarina1 mohlo byt aj biochemické
@niky1141997 mozem dnes kupit a odfotim ti ako to vyzera ked je zena tehotna 🙂
lebo aj ja sm mala presne hentaku ciarku ako
@katkakatarina1 a tiez som v tej dobe nebola tehotna aj na krvi som bolaa a nic
proste pepino je zleee
ostatne si myslim, ze su spolahlive.. to co my volame ciarky a duchovia mozu byt aj kanaliky preto treba testovat v den ms popripade den po vynechani.. inak si potom zbytocne robime stresy nervy alebo plane nadeje a boli nas to
@pellka na tom kazetovom je kanalik.. je to sive a tenke.. prepac viem ze to je zla odpoved ale treba triezvo na to pozerat
@katkakatarina1 takto vyzera pepino ked si tehotna
Este nabieha
Toto je asi minutka po ocikani
@aurora1992 Krásny😊😊😊Gratulujem.Nepozerala som predtým príspevky ale koľko ti už mešká ms?
@mirkasan jeej supeeer❤️Gratulkaaaa
Taky som mala 2 tyzdne dozadu
@niky1141997 uz 14 dni❤️
@aurora1992 sa moslim nech silnie ďalej a konečne zo dobre dopadne 🙏
@aurora1992 kedy ides k lekarovi? Teraz niekedy ze?
@zuzsat az 28.9. 😏 neviem sa dockat uz
Robim aj dlhe sluzobne cesty za volantom a dost unavena som a zle mi uz byva tak uz aby som to mala aj potvrdene od lekarky lebo neviem si ziadne vyhovorky najst pre sefa
@aurora1992 myslim ze oznamit pisomne mu to mozes uz teraz s tym ze neskor dodas tehotensku knizku. A urob ako chces ale hlavne v oznameni poziadaj o uvolnenie na vsetky vysetrenia suvisiace s tehotenstvom. Ako tehotna mas totiz narok na neobmedzeny pocet paragrafov.pocas celeho tehu... Nie len 7 ako normalne
@zuzsat aha naozaj?
No ja sa trochu bojim ze mi to neuznaju bez teh.knizky a pridem o robotu
Su trochu spekulanti
Skusim to dajako vydrzat aj ked uz mi aj tak na odpadnutie byva

@mirkasan ja uz by som aj dnes na tvojom mieste skusila
ani nevrav :D ja idem tiez kupit akoze uz by som nemusela po tolkych poz. testoch ale kym tam nebude 3+ tak proste musim testnut
gynde idem az 28.9. tak aspon takto sa uistujem ze babusinko tam je 🙂