Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mirkasan Čo sa ti nezdá. Však si tehotná. Vôbec nemusíš mať takú silnú tu čiarku. Aj keby bola neviem aká koľajnica stále nemusíš mať vyhraté. Ja som mala koľajnicu jak svet a bola to anembryomola. Mesiac som pregrcala a nič z toho. Počkaj si na lekára. Nič nezmeníš už aj tak... Nech to akokoľvek dopadne.... Viem, že to chce dávku trpezlivosti poznám to... Držím palce.
@zuzsat to som nepísala ešte všetko. Pri malom našťastie vyšlo prvé iui, v tehotenstve som dostala ťažkú preeklamsiu, kedy mu začali prudko klesať ozvy až ich nemohli nájsť. Potom som zostala tehotná, biochemické
Potom 3 x plánovaný styk. Opäť biochemické
Tretie iui vyšlo, spravil sa mi hematom, skočilo potratom
Keby som nemala syna neviem ako toto dám
Výsledok z krvi 22. To je zas malo ach jaj
@mirkasan kolky dc si? No je to hodne malo...a zvlastne ze kazdy hovori inak....moja lekarma povazujee az nad 30pozitovnu krv...
Ja som na 29dc mala 78,2 myslim. A ze na den meskania je to super ( v skutocnosti mi esre nemeskala lebo mavam.31-33 dnove cykly len som ich oklamala aby mi vzali krv 😁)

@martinamala37 tak keď jej 2 týždne mešká nech ide k kekarovi