icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mirkasan
8. sep 2022

@zuzsat no bolo zo včera a 14, 15 dpo cca
Ty si mala super hodnotu. V prvom tehu som mala 14 dpo 78 tiež a v druhom na 14 dpo 29
Lenze testy mi ukazovali už ale 5 dni 2 čiarky preto si myslim že dosť malo
A cítim pár krat za deň vaječníky tak či to nie je cysta. Alebo robí problém polyp v maternici

katyk22
8. sep 2022

Ahojte tak dnes rano som skusila znova a vyzera ze tmavne 😊 snad je to na dobrej ceste 😊 porovnanie so vcerajsim rannym

zuzsat
8. sep 2022

@katyk22 tmavne...

zuzsat
8. sep 2022

@mirkasan no to hcg stupa ako chce.. ja pri dcere na 14dpo som mala 126... Preto teraz 78 ma celkom vystrasilo.... Kedy ides znova na krv aby sledovali ci sa zdvojnasobuje?

mirkasan
8. sep 2022

@zuzsat to mi nehovorila nič. Ešte mi tak napadlo, sa chytám už aj slamky, tie prvé mamatesty čo mi vyšli pozitívne nemohli to byt kanáliky, alebo len falošne pozitívne 😂

mirkasan
8. sep 2022

@zuzsat pri babách býva viac nie? Nebude teraz chlapec?

zuzsat
8. sep 2022

@mirkasan nuz... Vyzeralo to v 15tt ze na 90% chalan, v 17tt vraj baba aj ked cosi odfotila a nevieme co... Zajtra idem na sono tak uvidime ci bude nieco vidiet ak nie tak uz len pockat na vysledky amniocentezy 21.9 kde to bude uz cierne na bielom a 100%

zuzsat
8. sep 2022

@mirkasan toto.odfotila ked mi povedala.ze baba a potom ze no mozno aj nie

mirkasan
8. sep 2022

@zuzsat hlavne nech je zdravé

aurora1992
8. sep 2022

@zuzsat tak u mna uz potvrdene tehotenstvo ❤️❤️❤️❤️❤️ Aj srdiecko uz bije

sonka333
8. sep 2022

@aurora1992 zo 💙gratulujem a prajem krásne a bezproblémové tehotenstvo 🤰

mirkasan
8. sep 2022

@aurora1992 gratulujeeem ❤️

zuzsat
8. sep 2022

@aurora1992 no vidis... Skor ale predsa... 🥹👏👏👏

aurora1992
8. sep 2022

@sonka333
@mirkasan
@zuzsat baby dakujem moc
Som stastna ze je vsetko v pohode zatial a to srdiecko bolo top❤️ Zajtra to idem oznamit v praci a uz len cakat na 28.9. Na dalsie sono mojho babušinka❤️Drzim Vam palce ❤️❤️

katyk22
9. sep 2022

Ahojte 🙂 tak som skusila clearblue a pozitivnejsie to uz asi nemoze byt 😍 moja otazka znie, kedy mam volat dr? Moja dr si dava so sonom na cas ze minimalne po 2 tyzdnoch meskajucej ms, ale mne ma ms este len prist okolo 14.9. (Na 99% nepride 😁) sa bojim aby ma nezjazdila za telefonat :D aspon krv by mi vziat uz mohla nie?

mirkasan
9. sep 2022

@katyk22 waaau krasne. Na to aké si mala klasické testy. Supeeer

zuzsat
9. sep 2022

@katyk22 grarulujem ale kazda lekarka vola na potcrdenie tehu az dva-tri tyzdne po meskajucej ms a pozitivnom teste... Clear blue ukazuje tyzdne od pocatia... Cize od ms si asi cca 5tt na sone by nic mevideli max dutinku... V tom 7tt je uz vidiet vsetko aj srdiecko... Ak ta nic nesuri tak pockaj dva tyzdne ak to potrebujes vediet hned chod k dr povedznech ti vezme krv na hcg... Ja som bola tak na 29dc (tiez mi nemeskala lebo mavam 31-33dc) ale potrebovala som potvrdit tehu aby mi ini lekari zmenili lieky ktore sa mozu v tehu... Potom som bola 6+2 a len gestacny vak...potom 6+4 a uz bola zubrienka 2.3mm a bijuce srdiecko..

aurora1992
9. sep 2022

@katyk22 ja som bola vcera u sukromnika lebo kija ˇi dala termin az 28.9. Co je 9+4tt
Vcera som bola 6+5tt a vidiet j mimi aj srdiecko bilo

aurora1992
9. sep 2022

@katyk22 **moja doktorka

adela232
9. sep 2022

@aurora1992 9+4 sa mi zdá riadne neskoro. Ideál je 7 týždňov. Tak hneď si spokojnejšia však?? Gratulujem a držím palce aby bolo naďalej všetko ok. 😊

aurora1992
9. sep 2022

@adela232 ani nevrav, na nervy som z toho bola ale tak za 30€ viem, ze je vsetko v poriadku 🙂 a mozem to oznamit zamestnavatelovi

zuzsat
9. sep 2022

@aurora1992 coze??.30??? To zadarmo.... Ja som u sukromnika platila 70€ a to len za vysetrenie lebo som.chcela nazor aj ineho lekara... Bez spravy bez fotky bez vsetkeho 😱

aurora1992
9. sep 2022

@zuzsat on si pytal 20€ ale bol velmi ochotny a dal aj fotku na moju ziadost tak som mu nechala 30€ :D

mirkasan
9. sep 2022

No baby po 2 dňoch hcg z 22 kleslo na 21. Tak som mala dobrého tusaka

zuzsat
9. sep 2022

@mirkasan to mi je luto ale radsej takto nech to priroda zariadi akoby nemalo byt zdrave.

mirkasan
9. sep 2022

@zuzsat no len už toľko krat to takto zariadila, že sa bojím v čom už je problém

zuzsat
9. sep 2022

@mirkasan mali by ti urobit genetiku alebo nieco... Kamoske takto zistili ze nevie dievcatko sa uchytit a hned akonahle vysiel test jej davali na udrzanie tehu tabletky a donosila.

mirkasan
9. sep 2022

@zuzsat mysli progesteron či nejaké iné?

mirus11
9. sep 2022

@mirkasan to mi je ľúto,ale z vlastnej skúsenosti viem,že keď su čiarky rovnaké pár dní po sebe a nesilneju,že tam nieco ok nebude.

pellka
11. sep 2022

Ahojte da mi niekto rozumne vysvetlenie na tento test? Realne je ciarka silnejsia a bola tam hned po namoceni neviem ju vyfotit mam 4 dni do Ms ovulaciu nesledujem podla hlienu a bolesti som si myslela ze bola ale
Hacik je v tom ze naposledy bol sex 18 augusta to by som uz Mala kolajnice zly test Kanalik? Alebo je mozne ze az teraz // vybehuju takto neskoro? Som z toho jelen k tomu ma manzel koronu 🤷‍♀️🤦‍♀️ Fakt neviem co si Mysliet skusenosti s dr.max testom? Dakujem