icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sense
5. sep 2022

@martinamala37 tak keď jej 2 týždne mešká nech ide k kekarovi

katyk22
7. sep 2022

Ahojte baby, 4.9. Mi vysiel prvy test a odvtedy ciarka nesilnie :/ mala som citlive prsia cca 4-5 dni a slabe krce v bruchu mam uz asi tyzden. Co ma znepokojuje je ze ciarka je stale taka ista :/ to asi nebude dobre vsak? :/

mirus11
7. sep 2022

@katyk22 podľa mňa to nebude dobre,pokiaľ testy nesilneju,čo u teba je čiarka veľmi slabá.

mirkasan
7. sep 2022

@katyk22 neskúsiš ešte nejaký iný test?

mirkasan
7. sep 2022

Ja som dnes ešte spravila ráno hneď. Že od nervov. Zmierena, že nič na ňom nebude

katyk22
7. sep 2022

@mirkasan tu su pepino testy jeden vcera vecer a druhy dnes rano (ano skoro alw vylakala ma ta slaba ciarka) a tiez intenzita rovnaka

mirkasan
7. sep 2022

@katyk22 a tie ružové sú aká značka? Skus z lekárne mamatest alebo dr max si aj chvália. Tiež mi na testoch z drogerue ukazovalo slabú

esmee3
7. sep 2022

@mirkasan skús si nakúpiť jeden druh testov a testuj iba tými ak nechceš ísť ešte ku gyn. Ale čiarka je krásna tmavšia 😊 aj mne na začiatku pomaly tmavla čiarka a to som testovala každý 2. niekedy až 3.deň a už som na konci 21tt 😊

katyk22
7. sep 2022

@mirkasan praveze prvy je livsane z lekarne a druhy zeleny je pepino z dmky 🙈

mirkasan
7. sep 2022

@esmee3 už som našla lekáreň kde majú zásobu mamatestov 🙈 chcem dnes vybehnúť na krv, uvidím čo mi sestrička povie

mirkasan
7. sep 2022

@katyk22 livsane mi tiež slabú ukazoval

katyk22
7. sep 2022

@mirkasan a nevadi ze netmavne? :/

adela232
7. sep 2022

@mirkasan Čo sa ti nezdá. Však si tehotná. Vôbec nemusíš mať takú silnú tu čiarku. Aj keby bola neviem aká koľajnica stále nemusíš mať vyhraté. Ja som mala koľajnicu jak svet a bola to anembryomola. Mesiac som pregrcala a nič z toho. Počkaj si na lekára. Nič nezmeníš už aj tak... Nech to akokoľvek dopadne.... Viem, že to chce dávku trpezlivosti poznám to... Držím palce.

zuzsat
7. sep 2022

@adela232 tiez tak, moja anembryomola.v decembri a v januari 8+4 vyvolany potrat
Kazdy den silnela ciarka

adela232
7. sep 2022

@zuzsat Presne ja som mala vari ešte silnejšiu. Telo proste úplne zblbnuté. Ja zasa 10+3 kyretáž. Normálne vačok rástol všetko ale plod sa nevyvíjal. Našťastie som dva mesiace na to hneď otehotnela a už mám krásnu 9 mesačnú dcérku.

zuzsat
7. sep 2022

@adela232 ja som uz potom netestovala, tiez by bola asi silnejsia... Nam sa podarilo o 4mesiace neskor✊ zatial som 19+3 tak dufam ze to dotiahneme do konca.

adela232
7. sep 2022

@zuzsat Držím palce veľmi. Teraz to určite bude dobré. Už musí! 😊

zuzsat
7. sep 2022

@adela232 tiez som tak v hlave nastavena..🫶

mirkasan
7. sep 2022

@adela232 áno máš pravdu. Len ma občas prepadne panika 😁 pred 2 mesiacmi mi prestala tmavnut po pár dňoch. Pred tým mesiac ivf, punkcia , všetky folikuly prázdne. Pred tým 3 xiui…. Tak už mám z toho haluze

zuzsat
7. sep 2022

@mirkasan och moja...tiez mas toho za sebou dost... Pri dcerke s exmanzelom nam nastastie vyslo 3.iui...s novym parrnerm s tehotna len po mne hodi trenky 🤷 silno silno ti zo srdca prajem nech je to teraz uspesne az do konca

mirkasan
7. sep 2022

@zuzsat to som nepísala ešte všetko. Pri malom našťastie vyšlo prvé iui, v tehotenstve som dostala ťažkú preeklamsiu, kedy mu začali prudko klesať ozvy až ich nemohli nájsť. Potom som zostala tehotná, biochemické
Potom 3 x plánovaný styk. Opäť biochemické
Tretie iui vyšlo, spravil sa mi hematom, skočilo potratom
Keby som nemala syna neviem ako toto dám

adela232
7. sep 2022

@mirkasan Joj verím, ale neboj raz sa to musí podariť. Drž sa, mysli pozitívne aj napriek tomu všetkému a daj vedieť potom. 😊

mirkasan
7. sep 2022

@adela232 dakujeeem. Jasne dám 😊 bola som dnes aj na krv

zuzsat
7. sep 2022

@mirkasan to uz by si mala vediet aj vysledok nie? U nas rano vezmu krv a o 10.30 su uz vysledky ked som volala

mirkasan
7. sep 2022

@zuzsat až druhý deň. Okolo 10 ešte len chodia po krv a vozia do iného mesta

zuzsat
7. sep 2022

@mirkasan jaj aha

mirkasan
8. sep 2022

Výsledok z krvi 22. To je zas malo ach jaj

mirus11
8. sep 2022

@mirkasan to mňa by pri tejto hodnote aj bývalý gynekológ vysmial,že to tehu nie je ani začínajúce.

mirkasan
8. sep 2022

@mirus11 sestrička mi povedala že je to nad 10 čiže pozitívne. Že na začiatok to je super. Neviem, ja si myslim že strašne malo a len zblbnute hormóny

zuzsat
8. sep 2022

@mirkasan kolky dc si? No je to hodne malo...a zvlastne ze kazdy hovori inak....moja lekarma povazujee az nad 30pozitovnu krv...
Ja som na 29dc mala 78,2 myslim. A ze na den meskania je to super ( v skutocnosti mi esre nemeskala lebo mavam.31-33 dnove cykly len som ich oklamala aby mi vzali krv 😁)