Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzsat tak u mna uz potvrdene tehotenstvo ❤️❤️❤️❤️❤️ Aj srdiecko uz bije
@aurora1992 zo 💙gratulujem a prajem krásne a bezproblémové tehotenstvo 🤰
@aurora1992 gratulujeeem ❤️
@aurora1992 no vidis... Skor ale predsa... 🥹👏👏👏
Ahojte 🙂 tak som skusila clearblue a pozitivnejsie to uz asi nemoze byt 😍 moja otazka znie, kedy mam volat dr? Moja dr si dava so sonom na cas ze minimalne po 2 tyzdnoch meskajucej ms, ale mne ma ms este len prist okolo 14.9. (Na 99% nepride 😁) sa bojim aby ma nezjazdila za telefonat :D aspon krv by mi vziat uz mohla nie?
@katyk22 grarulujem ale kazda lekarka vola na potcrdenie tehu az dva-tri tyzdne po meskajucej ms a pozitivnom teste... Clear blue ukazuje tyzdne od pocatia... Cize od ms si asi cca 5tt na sone by nic mevideli max dutinku... V tom 7tt je uz vidiet vsetko aj srdiecko... Ak ta nic nesuri tak pockaj dva tyzdne ak to potrebujes vediet hned chod k dr povedznech ti vezme krv na hcg... Ja som bola tak na 29dc (tiez mi nemeskala lebo mavam 31-33dc) ale potrebovala som potvrdit tehu aby mi ini lekari zmenili lieky ktore sa mozu v tehu... Potom som bola 6+2 a len gestacny vak...potom 6+4 a uz bola zubrienka 2.3mm a bijuce srdiecko..
@katyk22 ja som bola vcera u sukromnika lebo kija ˇi dala termin az 28.9. Co je 9+4tt
Vcera som bola 6+5tt a vidiet j mimi aj srdiecko bilo
@katyk22 **moja doktorka
@aurora1992 9+4 sa mi zdá riadne neskoro. Ideál je 7 týždňov. Tak hneď si spokojnejšia však?? Gratulujem a držím palce aby bolo naďalej všetko ok. 😊
@adela232 ani nevrav, na nervy som z toho bola ale tak za 30€ viem, ze je vsetko v poriadku 🙂 a mozem to oznamit zamestnavatelovi
@aurora1992 coze??.30??? To zadarmo.... Ja som u sukromnika platila 70€ a to len za vysetrenie lebo som.chcela nazor aj ineho lekara... Bez spravy bez fotky bez vsetkeho 😱
@zuzsat on si pytal 20€ ale bol velmi ochotny a dal aj fotku na moju ziadost tak som mu nechala 30€ :D
No baby po 2 dňoch hcg z 22 kleslo na 21. Tak som mala dobrého tusaka
Ahojte da mi niekto rozumne vysvetlenie na tento test? Realne je ciarka silnejsia a bola tam hned po namoceni neviem ju vyfotit mam 4 dni do Ms ovulaciu nesledujem podla hlienu a bolesti som si myslela ze bola ale
Hacik je v tom ze naposledy bol sex 18 augusta to by som uz Mala kolajnice zly test Kanalik? Alebo je mozne ze az teraz // vybehuju takto neskoro? Som z toho jelen k tomu ma manzel koronu 🤷♀️🤦♀️ Fakt neviem co si Mysliet skusenosti s dr.max testom? Dakujem

@zuzsat no bolo zo včera a 14, 15 dpo cca
Ty si mala super hodnotu. V prvom tehu som mala 14 dpo 78 tiež a v druhom na 14 dpo 29
Lenze testy mi ukazovali už ale 5 dni 2 čiarky preto si myslim že dosť malo
A cítim pár krat za deň vaječníky tak či to nie je cysta. Alebo robí problém polyp v maternici