Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@s8 ahoj, ja som taký ako máš spodný mala pri prvom tehu v 1. Deň meškania ms 🙂 už ti mešká?
@s8 tak držím silno päste 😊
Ahojte baby. V apríli sme prišli o babo, potom mi zistili, že mám AMH 0,28, dr nás zhrozene hneď posiela na umelé oplodnenie. V októbri mame termín na konzultáciu. Pre istotu mi však predpísala Progestanelle, že ak by sa nejakým zázrakom podarilo, mám si vkladať 2 x1 tbl. Mám 5 dni do ms a dosť často ma picha v brušku. Dve deti už mám a ako to napísať - vždy som cítila, keď som otehotnela. No teraz už sa aj bojím, aby som si niečo nenahovarala. Dnes test clearblue ultra včasný. Niečo tam vidím a naživo je to aj modré, možno nevidno na foto. Aké máte skúsenosti prosím? Nabehlo to v limite 3min. Dakujem
@mitilushka ja vidim ale tento test mi vzdy spravil takuto slabu modru ciarku aj ked som nebola takze ja mu vobec neverim radsej by som skusila este inu znacku no drzim palce 🤗
@mitilushka pekne vidieť, ale s testom nemám skúsenosť. Skus kúpiť iný ešte
@sewie včera som robila rovnaký, ale bol biely. Tak skúsim opäť zajtra ráno a asi pre istotu nasadim ten progestanelle. Fakt mám strach, pretože už padli slova ako perimenopauza (krvacala som po potrate každé dva týždne, hrozil kyret atd)… a ak by sa to takouto náhodou podarilo, bol by to fakt zázrak. Vraj mám veľmi nízku ovarialnu zásobu a 33r 😞
@s8 urobila by som ešte jeden tento test zajtra ráno a keď bude silnejšie až potom digi
@mitilushka ja mam tiez podobnu ciarocku ale podla toho co tu mali baby silne ciarky a nic z toho tak len cakam. Ak mi je babo sudene teraz, bude. Ak nie, bude nabuduce..♥️
@mitilushka a drzim Ti palce🤗
@mitilushka livsane su super testy. Urcite si tehu
Ďakujem Vám za podporu ❤️ Je to ťažké po tom, ako sme prišli o babo a plus mi bolo povedané, že normálne nie je šanca otehotnieť, už len umelé… je to skoro, všetko sa môže v sekunde zvrtnúť, no nechcem myslieť na zle. Skôr sa snažím myslieť na nádej, že snáď to tento krát vyjde. Zázrak sú už len tie dva slabo pozitívne testy ☺️
@s8 ráno som si robila clearblue a ten vyšiel silnejšie pozit. Cítim, že to tak je, vždy som vedela, keď som ostala tehu. No pri našich problémoch je všetko vo hviezdach, skutočne bude zázrak, ak to všetko dobre dopadne, tak sa snažím veriť. MS mám dostať 28.9… držím palce nám obom ☺️
Ahojte, prosím ak máte skúsenosť, budem vďačná za každú radu a info. 2 dni mi meškala ms, urobila som si test, vyšla slabšia čiarka ale zreteľne ružova, na ďalší deň prišla ms, klasická aj so zrazeninami, nikdy nemávam extra silnú, ale bola ako zvyčajne a test pozitívny. Dnes mi už zrejme skončila, nekrvacam, troška ružový papier mám po utreti. Dnešný test prikladám foto. Neviem čo si mám myslieť, kedy bude negatívny? Respektíve, mohlo by to byť tehotenstvo? Ďakujem

@domidee23 kradne zosilnela 🍀🍀