Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mima1991 a ešte stále krvácas?či nie,??,niektoré mávajú krvácanie a sú tehotné..ale moc by som sa na to neupinala...aj keď som potratila tak pár dní som mala mega tehuu test pozitívny...ale želám ti aby tam bolo mimi a bolo všetko ok...ak máš test čo si robila dnes pošli foto na porovnanie
@s8 kanálik
@s8 nehovorím, že to je už stratené len keď čiarka na tom livsane zmizla a taktiež mi príde sivá.. A pepino testy robia teraz v poslednej dobe často falošné čiarky.. Skúsila by som test Dr max z lekárne
Ahojte, tak dnes v den Ms som si urobila znovu testy🙂
V utorok som mala ist na folikulometriu, idem sa preobjednat na iny termin 🙂.. daj Boh aby to dobre dopadlo.🙏 Kazdopadne chcem upozornit na fialovy test top test, ten mi v termine neukazal ale ze vobec nic ani len ducha! Ciarka sa vyfarbila az po uschnuti!
Cize za mna urcite dr.Max. Cleaeblue... Vela stastia prajem vsetkym Vam dievcata💌🍀
@mitilushka a naco este.digi? Nie su to chybne testy.naozaj sa vam zadarilo
@zuzsat baby tu niekde písali, že im tento test bežne robil modrú čiarku. Ale evidentne silnie, tak snáď to tak aj bude naozaj 🙂 bojím sa tešiť.. tak len tak potichu 🥰
@mitilushka silnie 💪🤰a tentoraz je viac než isté že je to tam 🤰gratulujem a želám krásne a bezproblémové tehotenstvo 🤰so šťastným koncom 🤱🤱🤱a ešte jedna otazočka ...spomínala si že si si robila aj top test ten fialovy z dm...a som zarazená...to vážne ani len duch?tak asi ho prestanem kupovať...ja sa síce o bábo nesnažím ale ani nebránim no a tento test často kupujem a asi aj prestanem ho kupovať

@esmee3 dakujem, skusim a zbehnem aj ku gyn asi koncom buduceho tyzdna lebo potom odchadzam na dlhsiu dovolenku tak nech viem 🙂