icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mima1991
23. sep 2022

@esmee3 dakujem, skusim a zbehnem aj ku gyn asi koncom buduceho tyzdna lebo potom odchadzam na dlhsiu dovolenku tak nech viem 🙂

esmee3
23. sep 2022

@mima1991 ak bude test silnejší ešte ako dnes o tie 2 dni tal v pindelok mu zavolaj kľudne. Len gyn väčšinou na sone niečo uvidí až v 6tt tak to koze byt ešte take či niečo vôbec uvidí 😊 ale držím palce

zuzsat
23. sep 2022

@mima1991 lekar nech ti vezme.krv.na hcg

mima1991
23. sep 2022

@zuzsat skusim mu povedat, mam noveho gynekologa a bola som len raz unho tento rok, len on je taky, ze az ked vynecha menstruacia sa ma chodit, ja to chapem, len normalne sa bojim, ze bude na mna jak na idiota pozerat

zuzsat
23. sep 2022

@mima1991 no ved tak to uz bude nie?

mima1991
23. sep 2022

@zuzsat mala som dostat v nedelu, dostala som v stredu, ale bola normalna, povazujem to za menstruaciu, akurat ze mi nevybledli testy ale zosilneli, takze idem k nemu po menstruacii, nie po vynechani, ale tak snad to pochopi, ze chcem vediet co sa deje

simbatko
23. sep 2022

@mima1991 a ešte stále krvácas?či nie,??,niektoré mávajú krvácanie a sú tehotné..ale moc by som sa na to neupinala...aj keď som potratila tak pár dní som mala mega tehuu test pozitívny...ale želám ti aby tam bolo mimi a bolo všetko ok...ak máš test čo si robila dnes pošli foto na porovnanie

mima1991
23. sep 2022

@simbatko už nie, jemne spinenie bolo ráno len. Dnešný spodný

marilynn
23. sep 2022

Ahojte.. prosim Vas, mne sa to len zda? Pozeram na to ako puk.. ja som si myslela ze tento mesiac ani ovulaciu som nemala, lebo vzdy ma pocas toho fakt bolelo brucho a tento mesiac nic... jeden z testov je dr.max, menzes mam mat v nedelu.

mirkasan
23. sep 2022

@marilynn krasne čiarky 🍀🍀

marilynn
23. sep 2022

@mima1991 drzim palce aby tam bolo babo.. ked silnie, to je dobre znamenie:⁠-⁠)

zuzsat
23. sep 2022

@mirkasan podla mna dost silne ciarky na duchov a ja som s dr.maxom max.spokojna ja mu verim

s8
Autor odpoveď zmazal
sunshine_18
23. sep 2022

@s8 kanálik

s8
Autor odpoveď zmazal
sunshine_18
23. sep 2022

@s8 nehovorím, že to je už stratené len keď čiarka na tom livsane zmizla a taktiež mi príde sivá.. A pepino testy robia teraz v poslednej dobe často falošné čiarky.. Skúsila by som test Dr max z lekárne

sonka333
23. sep 2022

@s8 pepino?ak áno tak tie zvyknú aj krajšie čiarky ukázať a pritom sa nejedná o tehu... Už by mohol niekto aj zažalovať výrobcu....je to šmejd.....☹držím palce aby u teba šlo o tehu ✊tieto testy sú buď alebo

mima1991
23. sep 2022

@s8 podľa mňa si ho dlho namacala, dosť je rozpity a to sú len kanáliky

s8
Autor odpoveď zmazal
marilynn
Autor odpoveď zmazal
marilynn
25. sep 2022

Ahojte, tak dnes v den Ms som si urobila znovu testy🙂
V utorok som mala ist na folikulometriu, idem sa preobjednat na iny termin 🙂.. daj Boh aby to dobre dopadlo.🙏 Kazdopadne chcem upozornit na fialovy test top test, ten mi v termine neukazal ale ze vobec nic ani len ducha! Ciarka sa vyfarbila az po uschnuti!
Cize za mna urcite dr.Max. Cleaeblue... Vela stastia prajem vsetkym Vam dievcata💌🍀

mirkasan
25. sep 2022

@marilynn krasne. Držím palce

marilynn
25. sep 2022

@mirkasan dakujem 😊

mitilushka
25. sep 2022

Ahojte tak ja son dnes ráno urobila test, mám v porovnaní test zo štvrtka. Ms mám dostať v utorok/stredu. Test je viditeľne silnejší, oba nabehli v limite. Prosím je ešte možnosť, že je to chyba testu alebo niečo podobne? Mám v pláne kúpiť si už digi, ale ta neistota je dosť nahlodavajuca 🤷🏻‍♀️

zuzsat
25. sep 2022

@mitilushka a naco este.digi? Nie su to chybne testy.naozaj sa vam zadarilo

mitilushka
25. sep 2022

@zuzsat baby tu niekde písali, že im tento test bežne robil modrú čiarku. Ale evidentne silnie, tak snáď to tak aj bude naozaj 🙂 bojím sa tešiť.. tak len tak potichu 🥰

sonka333
25. sep 2022

@mitilushka silnie 💪🤰a tentoraz je viac než isté že je to tam 🤰gratulujem a želám krásne a bezproblémové tehotenstvo 🤰so šťastným koncom 🤱🤱🤱a ešte jedna otazočka ...spomínala si že si si robila aj top test ten fialovy z dm...a som zarazená...to vážne ani len duch?tak asi ho prestanem kupovať...ja sa síce o bábo nesnažím ale ani nebránim no a tento test často kupujem a asi aj prestanem ho kupovať

esmee3
25. sep 2022

@sonka333 mne ten fialový z dm jediný prvý ukázal keď som bola tehotná 😁 ale až na 13dpo podľa mna má slabšiu citlivosť, lebo ten duch bol skoro neviditeľný, a digi už ukázal 1-2 v ten deň. Ale zas ukazoval mi krajšie čiarky ako dr max test 😁

sonka333
25. sep 2022

@esmee3 nemáš náhodou foto toho dúšika na top teste?🙂

sonka333
Autor odpoveď zmazal