Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sonka333 mne predtým mesiace práveže trosku duchoval aj mamatest, aj dr max test aj Pepino. Tento fialový z dmky mi nikdy neduchoval len tu 😁 a síce podľa neho stúpalo to hcg pomaly, že v podstate až na 25dpo som mala normálnu čiarku, ale už som v 24tt 😊preto neviem či nemá menej farbiva
@sonka333 mne napriklad viac a lepsie ukazali testy z Ali 😂 nakupila som si balenie 20 ks ze vsak vyskusam a nemusim minat tolko € na testy a az na zaklade tych ciarok som si potom kupila dr.max a clearblue a top test. A jedine top test v limite nic , az po uschnuti sa objavila druha ciarka..
@mitilushka z celého ❤gratulujem 🤰🤱
@sonka333 ďakujem 🥰 pevne verím, dúfam… ešte nedavno mi bolo povedané, že možno neotehotniem ani len umelým oplodnenim, že som pred menopauzou a aha… zázraky sa deju 🥰 už len vydržať
@sonka333 tak ciste som si nefotila.. odfotila sim az ked sa vyfarbil po uschuti davno davno po limite, foto je vyssie.
@mitilushka Gratulujem😍 sme na tom rovnako😊 drzim ti palce
@sonka333 neviem na aky prispevlk reagujes z ktoreho roka 😂ak to bolo niekedy v marci alebo februari rok 2016 tak to som mala len biochemicke tehu. hcg potvrdene ale zacala som krvacat a hcg kleslo. potom v auguste sept toho roka som otehotnela a v aprili sa mi narodila druha dcera.
Ahojte baby
Tak som sa dockala a uz takmer v 10 tt mam za sebou prve sono u mojej gynekologicky a dostala som tehotensku knizku
Bohuzial netusim ako babo vyzera ani nemam fotku lebo moja gynekologicka mi ho ani neukazala ani mi fotku nechcela vytlacit
Jedine co viem je ze je babo zdrave a bije mu srdiecko
Dalsie sono mam az v 13tt ked uz bude vysetrenie z vrchu
@an8a no veru vyzera horsie ale nie je to livsane ako vcera takze nemozes porovnavat dva rozme druhy testy ked kazdy obsahuje inu intenzitu farbiva. ten druhy to uz nie je duch ale ciarka... Tehotna si... Apropo ked uz takto duchuju testy tak skus ten clear blue co ukazuje tyzdne.
Inak odporucam testy livsane alebo dr.max..
@an8a podľa mňa to tam bude ☺✊čo tak ešte skúsiť woman secret?...a ak ten ukáže niečo tak o 2 dní digi....top test že vraj neskôr ukazuje čiarky tak neviem čo je na tom pravdy ale na tom druhom krásne vidno ze tehu isto si....takže nestrachuj sa....alebo skús porovnávať len tú istú značku tak ako ti radí vyššie ☺ @zuzsat
@aurora1992 gratulujem. Neuveris ale myslela som na teba odkedy som sa zobudila ale potom som bola hladna a tak som rozmyslala co navarim.uz mam navarene a zasa kukam kalendar ze 28.9 reku idem kuk na kona lebo som cakala spravu, to by mi ukazala notifikacia, a.vidim.prispevok.od teba. Tesim sa s tebou,.ze aj nadalej je vsetko v poriadku.
A ani ti nemerala babatko? Divna lekarka
@zuzsat jeeej ty si zlata❤️ Ano boli sme rano
No merala a nic nepovedala fakt ze dokopy 2 vety ze je vsetko v poriadku a srdiecko bije
Ani priatela nepustila dnu a ten si teda riadne privstal aby mohol vidiet svoje dieta
Nevadi snad toho 17.10.
Do knizky mi napisala iba ze plod vitalny
Uz som pribrala 8 kg🙈🙈😀😀😀 sestricka vravela ze sa nemam stresovat ze do 20kg je to norma a ze po porode mi to odide tak uz sa nestresujem
@an8a moja je uplne normalne ze testy na jednom nie je nic a druhy ma ducha...kazdy je napusteny inym mnozstvom farbiva. Za mna najviac farbiva ma dr.max.preto ja som len ten kupovala a.teraz aj livsane... A este peknw ukazal aj pepino ale.ten kazetoby ci tycinkovy ci ako sa.to.vola.nie namacaci

@esmee3 mne už dosť testov duchovali a to predtým keď sme dlhé roky chceli druhé dieťa a testovala som tak nikdy žiaden duch...ale že nikdy...a teraz som poskusala dosť testov viac asi než za celé tie 13 a pol roka máme rozdiel medzi deťmi 😁a pepino to je čistá katastrofa a intime druhí zázrak "škoda reči no a mamatest tiež veľakrát mi urobil ducha...a naposledy takéhoto...ono je trošku rozpitý"asi som ho dlhšie mala v moči aj keď ja len na chvíľu namočím...neviem prečo sa tak rozplynulo "to farbivo ale normálne na živo bol pekne viditeľný duch z ružovým nádychom...ale ani týmto testom už neverím...preto chcem že už iba top testy aj keď livsane je samozrejme topka a tiež pred dvoma dňami mi urobil jemneho dúšika ale po limite ale to nerátam...ináč je to perfektný test...dnes som 49 dc a dojčím tak mám aj 70 dňový cyklus