icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzkacik4
19. okt 2022

@maryemmq tak ja vidim na vsetkych testoch, co si pridala aj druhu ciarku...skoda, ze vzdy pouzijes inu znacku testu, najlepsie by bolo testovat rovnakou, ci ciarka silnie..takto vyzera ze nie...mozno to bude biochemicke...a mozno staci len rovnaky test...drzim palce 🍀

maryemmq
19. okt 2022

@zuzkacik4 testovala by som rovnakym len pepino som nikde nezohnala 😐skusim este dnes pozriet, mozno sa podari..ale dakujem, dam vediet😉

maryemmq
20. okt 2022

Ahojte zienky, tak ms sa spustila v plnom prude😔

zuzsat
20. okt 2022

@maryemmq mrzi ma to ale nechapem preco este zeny kupuju tie pepina...nie si ani prva a bohuzial ani posledna ktoreh takto ukazali ciarky. Najhorsie testy za posledne 3roky a nedate si povedať.

an8a
Autor odpoveď zmazal
zuzkacik4
20. okt 2022

@zuzsat to, ze vela z nich duchuje neznamena, ze duchuju vsetky....ta ciarka bola viac nez jasna a ciarky boli aj na inych testoch..uplne kludne to mohlo byt biochemicke tehu...ja som mala na pepine ovela, ovela slabsiu ciarku a nebol to kanalik...

@maryemmq mrzi ma to, verim, ze coskoro to bude tak, ako si prajes 🍀

maryemmq
21. okt 2022

@zuzkacik4 dakujem velmi pekne❤️🙏🏻

eliska1986
21. okt 2022

Ahojte.Menzes meska od začiatku oktobra,dost vela stresu som aj mala.Vidite ducha.Ci mam byt v pohode a cakat do dalsieho mesiaca?

petronel55
21. okt 2022

@an8a jaj vobec? Takze ani biochemicke ? :/ tak ci tak ma to mrzi...

an8a
Autor odpoveď zmazal
sonka333
21. okt 2022

@an8a ináč aj mne minule livsane ukázalo toto a woman secret tiež a tehu to nebolo...a preto už neverím žiadnym testom pokial tam niesu viditeľné pekne čiarky

an8a
Autor odpoveď zmazal
s8
Autor odpoveď zmazal
sunny_g
26. okt 2022

@s8 skús o dva dni a budeš vedieť ;)

s8
Autor odpoveď zmazal
sonka333
27. okt 2022

@s8 mabye baby je úplne identický...=pepino...skus ešte o 2 dní alebo zajtra a ak ukáže rovnako tak aspoň budeš vedieť načom si...držím palce ✊🤰

s8
Autor odpoveď zmazal
sonka333
28. okt 2022

@s8 presne ako som napísala....tie testy sú na jedno kopyto s pepinom....neviem načo predávajú taký odpad😡"....a samozrejme je mi to ľúto a želám ti aby to nabudúce vyšlo ✊🤰

s8
Autor odpoveď zmazal
zuzsat
29. okt 2022

@s8 su to zle testy a hotovo. Ked testovat tak livsane alebo dr.max.

sunny_g
29. okt 2022

@s8 tieto testy žiaľ duchuju. A už ti ms mešká?

s8
Autor odpoveď zmazal
zuzsat
29. okt 2022

@s8 cysty?

s8
Autor odpoveď zmazal
sonka333
30. okt 2022

@s8 nerieš,mám aj ja takú skúsenosť......jeden deň duch na mabye baby.....na druhý deň nič...čistý test....potom pepino zase pekná slabá čiarka....na druhý deň....čistý test.....atd....tie testy sú na hovno....jednoducho....pepino a mabye baby sú tie isté testy .....podla mna....a mne už dokonca zaduchoval aj woman secret.....a tehotenstvo to rozhodne nebolo....

s8
Autor odpoveď zmazal
zuzsat
30. okt 2022

@s8 ja by som sa na to vykaslala... Napr. Mne ovu testy nepotcrdili ani ovu aj ked bola...viem to lebo som v 28tt a testovala som odkedy som citila.ovu bolesti. A dalsie tri dni... Pravdepodobne skutocna ovu bola den- dva po sexe z ktoreho je v brusku Eliska.
A ak sa do toho pustis tak nie som si ista ale myslim ze aj ovu testy maju roznu citlivost a prero si myslim ze mne nikdy ovu nepotvrdili nemala som nikdy rovnako silne ciarky a nie to este twstovaciu silnejsiu ako kontrolnu... Ja len aby si na to pozerala pri vybere ked sa rozhodnes

saska5577
3. nov 2022

Tak nakoniec ten pepino test ktorý tu bol pred mesiacom bol falošný duch. Ale 22.10 kedy mala prísť menstruacia som robila testy a nakoniec som tehu 😅😅 bola som aj u lekára včera ale zatiaľ plod nevidno keďže podľa PM by som mala byt dnes v 6tt ale lekár povedal že som otehotnela niekedy v strede cyklu čiže napísal 4+5 tt. Uvidíme ako sa to bude postupne vyvíjať .

s8
Autor odpoveď zmazal
s8
Autor odpoveď zmazal