Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte zienky, tak ms sa spustila v plnom prude😔
@zuzsat to, ze vela z nich duchuje neznamena, ze duchuju vsetky....ta ciarka bola viac nez jasna a ciarky boli aj na inych testoch..uplne kludne to mohlo byt biochemicke tehu...ja som mala na pepine ovela, ovela slabsiu ciarku a nebol to kanalik...
@maryemmq mrzi ma to, verim, ze coskoro to bude tak, ako si prajes 🍀
@an8a jaj vobec? Takze ani biochemicke ? :/ tak ci tak ma to mrzi...
@s8 nerieš,mám aj ja takú skúsenosť......jeden deň duch na mabye baby.....na druhý deň nič...čistý test....potom pepino zase pekná slabá čiarka....na druhý deň....čistý test.....atd....tie testy sú na hovno....jednoducho....pepino a mabye baby sú tie isté testy .....podla mna....a mne už dokonca zaduchoval aj woman secret.....a tehotenstvo to rozhodne nebolo....
@s8 ja by som sa na to vykaslala... Napr. Mne ovu testy nepotcrdili ani ovu aj ked bola...viem to lebo som v 28tt a testovala som odkedy som citila.ovu bolesti. A dalsie tri dni... Pravdepodobne skutocna ovu bola den- dva po sexe z ktoreho je v brusku Eliska.
A ak sa do toho pustis tak nie som si ista ale myslim ze aj ovu testy maju roznu citlivost a prero si myslim ze mne nikdy ovu nepotvrdili nemala som nikdy rovnako silne ciarky a nie to este twstovaciu silnejsiu ako kontrolnu... Ja len aby si na to pozerala pri vybere ked sa rozhodnes
Tak nakoniec ten pepino test ktorý tu bol pred mesiacom bol falošný duch. Ale 22.10 kedy mala prísť menstruacia som robila testy a nakoniec som tehu 😅😅 bola som aj u lekára včera ale zatiaľ plod nevidno keďže podľa PM by som mala byt dnes v 6tt ale lekár povedal že som otehotnela niekedy v strede cyklu čiže napísal 4+5 tt. Uvidíme ako sa to bude postupne vyvíjať .

@maryemmq tak ja vidim na vsetkych testoch, co si pridala aj druhu ciarku...skoda, ze vzdy pouzijes inu znacku testu, najlepsie by bolo testovat rovnakou, ci ciarka silnie..takto vyzera ze nie...mozno to bude biochemicke...a mozno staci len rovnaky test...drzim palce 🍀