Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzanaa2010 ahoj áno je to v poriadku...sú pozitívne..🙏🍀zajtra správ ďalsi..bude silnieť...ja som mala také ako ty..a robila som ešte týždeň či silneju...už som 6mesiac❤️
@simbatko dakujem za pozitivne info🙏strasny strach mam po 2 a pol roku snazenia..ale v utorok nebolo este nic,a od vtedy su len krajsie a silnejsie 🙂ale samozrejme ked ich robim kazdy den nievje to tak vidiet..
@zuzanaa2010 tfuj tfuj tfuj... Testy su peknucke
@zuzsat dufam🙏🙏🙏❤️
@krandy ja tam slabú vidím 🙂
Ďakujem baby dúfam ze bude silniet velmi by sme si priali maleho surodenca syncekovy. 😍
Ahojte babule, dnes by mala dorazit ms, robila som tt lebo uz 4 den mi je dost nevolno a boli ma hlava../vrchny dnes a spodny vcera/..Testy su negativne kedze na mieste kde by sa mala objavit ciarka je snehobielo, len mi je cudne ze sa mi zda nieco ruzove mimo kontrolneho miesta😁neviem ako inak to povedat🙈😁tak len ze ci ste sa stym nahodou nestretli, ze by chybny test?skusila som to aj rozobrat.
@maryemmq no ta čiarka neplatí, mne sa tam urobila skoro vždy tiež som si najprv myslela žeby to mohlo byt pozitívne ale nebolo musi byt ta čiarka druha tam kde ma byť nie na inom mieste
@maryemmq keď si pozrieš testy vyššie čo mali baby tak tam sú dve čiarky plus čiarka ktorú si ty zakreslovala
@deniskanajkrajsia dakujeeem 😊tiez myslim, len teda nikdy sa mi to nestalo tak som sa radsej opytala😉
@maryemmq ale ešte nie je neskoro môžeš urobiť neskôr test keď ešte len by mala prísť ms ja som mala až na 10 den slabú čiarku druhú
@zuzsat uz mozem verit ze?❤️🙏
@zuzanaa2010 urcite anoo, gratulujem❤️
@maryemmq dakujem..stale tomu neverim po viac ako 2 rokoch😭❤️
@zuzanaa2010 urcite tfuj tfuj tfuj
@krandy podla mna pozitivny test🙏😍
@zuzanaa2010 ďakujem krásne aj po zaschnutí vidno čiarku. 😍
@zuzanaa2010 ja som tiez mala take, ani raz som nemala testovaciu silnejsiu a ani rovnako silnu a vsetko ok... 🙂
Ahojte baby. Neviem ci sem este chodite tie vo sme tak nejako naraz otehotneli (1560 stranka) ja len info o mne.
V 32+6 (9.12 piatok) mi zacala pomalicky odtekat plodova voda, kedze mam indikaciu na cisarsky, zacali mi pichat injekcie na vyvin pluc.
12.12.2022 sa nam narodila Eliška.. v 33+2 s mierami 2100gr/46cm.. je sice v inkubatore ale udychala to sama a krasne sa snazi aj papat z flasky aj ked ju to vycerpava a musi byt dokrmena cez sondu. Som na nu velmi pysna. Takze z povodneho terminu porodu 29.1.2023 nas slecna prekvapila mesiac a pol dopredu.

@krandy ja nic nevidim, ale nenechaj si pokazit naladu, mozno v reali tam ciarka je, len na foto to nevidno😉