Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@maciatko950 iný test si neskúšala? Z tohto Pepina sa nedá zatiaľ nič dedukovať
@mima1991 budem skúšať o pár dní
@maciatko950 podla mn to je uz pekna ciarka
@lala1501 ďakujem určite ešte pretestujem 🙂
@maciatko950 daj potom vediet,ja som mala ciarku este slabsiu a bolo to tehu😉
@joanka7 to niesu ovulačné?
@sunshine_18 nie to su tehotenske tieto
@maciatko950 ako si dopadla?
@lala1501 ahoj testy stále duchuju ms nikde dnes je 13 deň meškania k dr idem budúci týždeň tak uvidím pri prvom synovi som mala koľajnice až na 16 deň meškania tak uvidíme
@maciatko950 velmi drzim paste☺️
@anna1971 vidím tam slabučké niečo ale asi skôr kanálik?
@sofia567
@beatrixx1525 toto je Dnešný ranný
@anna1971 no niečo trošku tam vidno aj dnes...slabulinko. ťažko povedať, koľko máš do ms?
@beatrixx1525 5 dní 😄
@anna1971 ta... :D a čo by sme chceli, krémeše? :D ale keď ťa mám potešiť som začínala veľmi podobne, dohľadaj si pár strán dozadu keď tak, a dnes som už začala siedmy týždeň a keď som si robila dnes test (čisto zo zvedavosti) čiarka mi nabehla v sekunde tmavšia ako kontrolná 😂 takže nádej tam je
@beatrixx1525 jeej tak to zo srdca gratulujem a prajem veľa zdravíčka a bábätko nech krásne rastie 😍🤗.. Áno počkám ešte, mam aj digi doma tak keď urobím trosku neskor 😊
@lala1501 ahoj tak dnes na 18 deň meškania prišla ms zatiaľ len také spinenie a zajtra akurát som mala ísť k dr volala som jej tak povedala že keď skončia mám prísť

Baby je toto ešte duch alebo už čiarka 🙈 spodný predvčerom poobede robený a vrchný včera poobede.