Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lala1501 skúšala ale vôbec nebola silná tá druhá čiarka ,spinenie bola iba asi dve hodiny zvyšok dňa nič uvidím či sa to rozbehne
@maciatko950 nemas fotku?
@liliputka23 nič.... Počkaj par dni a keď nepríde skus znova
@liliputka23 ja tam vidim ciarku a ked daš do negativu tiez vidno😉
@liliputka23 Mne sa tiez zda, ze je tam slabulinky "duch". Drzim palce
@liliputka23 je tam druha čiarka.. gratulujem
@liliputka23 určite to tam je.. presne som ja mala taký slabulinku, každým dňom bude silniet. Gratulujem 😉😊
Dúfam v to dievčatá ❤️ ďakujem uvidíme lebo mam ešte týždeň do mrchy
@kvecinka321 ja nic😏
Ahojte baby idem si pre radu lebo už som ztoho blázon som po 2 bio tehu no tento mesiac mi mešká už 8 dni robila som si test na 3den meškania bola tam viditeľná druha čiarka no ale teraz nič absolútne neviem čo si mám myslieť 😞
@simiis prepáč ja na tomto bohužiaľ nič nevidím
@sofia567 my sa o bábätko nesnažíme tak úprimne ale poviem že trošku ma to zamrzelo lebo sa zrovna ani nebránim bábätku...skôr ma mrzí keď toto test vie vyparatit tak ako sa bude cítiť žena ktorá veľmi túži po bábätku...sama viem aké to je druhé dieťatko sme mali takmer po 14 rokoch...a ano ms prišla...a u dr som bola a ten sa tiež zasmial...nad tým testom...ale odporúčam otestovať...to že mne tak ukázalo ako ukázalo neznamená že už ani z vášho nič nebude....skuste zajtra ráno alebo pozajtra a samozrejme držím palce 😊týmto som len chcela pridať skúsenost stýmto testom....váš dúšik však nemusí klamať...skúste ráno alebo pozajtra ✊
@liliputka23 tento sa určite nemýli ✊❤️
@liliputka23 takýto si už pridávala pred pár dňami nie?

@maciatko950 tak to ma mrzi a robila si este potom dalsie testy? Lebo ak je slaba tak by to este nemuselo byt stratene, kamoska mala 4 mesiace normalne a potom sa dozvedela ze je v 5 mesiaci😉