Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuznicka7101 vidím. Držím palce 🍀🍀
@zuznicka7101 ano vidno😉
@zuznicka7101 je ale veľmi slabo treba skúsiť o pár dni či bude silnejšia.. ja som mala veľa takýchto a nič
@deniskanajkrajsia no včera pepino takto a dnes už nic tak neviem asi to biochemické
@zuznicka7101 a kedy mate mať ms ? Robili ste si iný test alebo ten istý ? Ako ja som mala tiež veľmi slabú čiarku a to mi už meškali
@deniskanajkrajsia áno dve značky som si robila a na ten druhej značke tiež slabý duch na pepinw toto a skúsila som znova pepino a už ten duch bol skoro úplne neviditeľný tak nechápem teraz Zajzta by som mala dostať alebo dnes mávam 32-33 dňový cyklus a vy ste to mali ako ?
@zuznicka7101 ja som mala slabú čiarku už keď mi meškali dva týždne treba počkať najlepšie keď mešká už ms tak je to najistejsie.. ale mohol to byt falošný duch alebo bio to som mala aj ja. Alebo skúste digitálny
@deniskanajkrajsia ako skôr to biochemické lebo keď na dvoch rôznych testoch bol duch tak si nemyslím ze falošne ale digitálny je z menšou citlivosťou takze ten by asi neukázal
A dáke príznaky ste mali ?
@zuznicka7101 nechcem sa miesat do debaty, ale mne digi ukazal +1-2, ked hodnota v krvi bola 4,5 cize podla mna digi je istotka, hoci pisu citlivost 25
@tajly pozerám že vy ste mali tiež pepino a skoro žiadnu čiarku no mylsim že ju tam nevidím čo máte v albume to ste si koľko dni po meškaní robili ?
@zuznicka7101 dva iné testy
@zuznicka7101 to este nemeskalo, to bolo dake 3-4 dni pred ms…
@zuznicka7101 ja by som išla do toho digitálneho. Keď som nebola tak mi vždy ukázalo ze nie som a keď som mala biochemické tak mi ukázalo a dostala som ms. Pri poslednom už som bola tehotná a ukázalo mi tiež pekne aj ostatné baby majú dobre skúsenosti s digitálnym podľa mňa je to istota aj keď ma nižšiu citlivosť.. tieto ľúbia dosť duchovať… ja som takých mala strašne veľa
@deniskanajkrajsia ale keď si mala duchov bola si tehotná ?
@zuznicka7101 skúsim nájsť môj test keď som bola tehotná
@deniskanajkrajsia a koľko ti duchovali testy ?
@deniskanajkrajsia koľko dni ti tu meškali ?
@zuznicka7101 toto bolo na 14 deň od styku
@deniskanajkrajsia a mala si aj dáke príznaky ? A krčok si si náhodou nesledovala ?
@zuznicka7101 nesledovala a príznaky žiadne a ty? Keď chceš môžeš mi napísať
@vela02 čiarka 😊
@sunshine_18 fakt? No som zvedavá skúsim v sobotu… vôbec ani neviem koľko dpo som, po biochemickom sa mi celý cyklus na komplet rozhadzal…

@bybaa1 vidím, držím veľmi palce ♥️♥️ zázraky sa dejú keď najmenej čakáš ♥️