Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@deniskanajkrajsia áno, ale tam už nič
@7babika0 aj ja vidím peknú
@7babika0 je to také 50 na 50 aj keď tam je čiarka ale nemusí to byt hneď pozitívny test.. samozrejme my tam tu druhu čiarku vidíme ale moze to byt aj ten kanalik 😩 ja tiež som si robila tisíc testov veľa robilo falošnú čiarku druhu ale minulý rok som mala tiež slabú a bola som tehotná takže naozaj človek nikdy nevie treba iba počkať
@deniskanajkrajsia Mala si tiez taku do siva ciarku alebo tu ruzovu?
@7babika0 tak do siva ružová bola až keď som mala 2 týždne meškanie tak som mala peknú ružovú
@7babika0 najlepšie je počkať či bude meškať a ak by mi meškalo pár dni kúpila by som test najlepšie digitálny
@7babika0 Ako dlho ti mešká?
@7babika0 tak to áno to bola veľmi pekná čiarka ani ja som takú nemala a to som bola 😂 ale ešte je tam stále šanca ak máš pravidelne ale môže sa aj posunúť ťažko povedať treba iba počkať alebo kúpiť ďalší a spraviť tak za tri dni keď meškajú alebo za týždeň ale to keby meškajú asi ani nevydrzis 😂 alebo možno áno že nie si ako ja 😂😂 som robila každú chvíľu
@7babika0 ale tam bola celkom pekná ta čiarka 🙈
@jezibaba111 vidím 😊
@jezibaba111 vidim🙂aký to máš test?
@jezibaba111 ekej farby je druhá čiarka?
@jezibaba111 na tvojom mieste by som vyskúšala iný test,tieto veľmi duchuju.
@mirus11 skúšala som dnes pepino tak ti o chvíľku pošlem foto. Ale asi to bol včera len klam lebo dnes nevidím nič 😓
@jezibaba111 nečrtá sa tam náhodou niečo? Mne sa zdá že hej…
@vela02 na tomto dnešnom nevidím nič. Na tom ,čo som robila včera ,sa mi zdalo ,že tam niečo vidím. No dnes vôbec 🤷
@jezibaba111 na tomto nie je nic

@vela02 robili str si?