Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@javiemneviem tu uz vidím aj jaaa
@jezibaba111 je to možné,bud máš nízke hcg,alebo si potratila a nevieš o tom-nechcem Ta strašiť.Uvidis o pár dní ci testy silneju
@vela02 strašne dúfam, že to bude silniet
@vela02
@eliska1986 baby nevydržala som a testovala som aj teraz večer. Už žiaden duch. Čiarka zosilnela. ❤️
@javiemneviem veľmi ti držím palce 🙏🏽 potichu gratulujem… v dobrom závidím ❤️ ozvi sa ešte ako pokracujes 😊
@vela02 ďakujem. Ja sa bojím tešiť. Toto by bolo druhé tehotenstvo. Prvé sa nám podarilo vybojovať po viac ako troch rokoch, hormonálnych liecbach, operácii. Toto by bol pre mňa hotový zázrak. A teda veľmi veľmi veľmi prajem. Každému. Poznám tu bolesť keď sa nedarí. Určite sa ešte ozvem, že čo a ako.
@javiemneviem ta čiaročka je ružová?skôr by som povedala ze je to kanalik,obrys tieň.Bodaj by to silnelo.Budem rada keď sa ešte ozveš,že ako pokračuješ
@eliska1986 áno áno je ružová. 🙂 osobne si teda myslím, že to už nie je duch. Do nedele počkám či nepríde MS, tým, že mám nepravidelný cyklus. Verím, že nepríde.
@eliska1986 je tam nejaky tienik
@eliska1986 skúsim sa testovať v pondelok ms mi už skončila tak som zvedavá ,či to bude silnejšie alebo už nič ale ďakujem za radu ❤️ a samozrejme podporou
@eliska1986 ja som sa dnes opäť testovala a opäť duch no aspoň ja ho tam vidím vidíte ho tam aj vy ?
@jezibaba111 Ja tam fakt nič nevidím. A aj tak nie je možné aby si mala tak dlho stále takmer neviditeľného ducha. Ak by si bola tehu čiarka silnie zo dňa na deň... Držím palce!
@jezibaba111 toto je čisto negatívny test.ak ste aj mala ducha,tak menzesom to odišlo a môžte sa snažiť ďalší cyklus.
@mirus11 takže nie je šanca aby som bola tehotná 🤰,áno ?
@jezibaba111 bohužiaľ nič tam nie je
@jezibaba111 no podľa mňa nie je .to by už boli silnejšie omnoho čiarky.a tu na tomto teste nie je nič vidieť
@jezibaba111 aj tí to mešká?skôr ryha, tien.Ale na druhú čiarku to nevyzera
@vela02 áno, boli sme po tých dvoch potratoch, zistili mi zvýšené cytokiny. Lekárka z reprodukčnej imun. povedala že keď otehotniem, hneď mám volať, aj keby som ešte nebola u gyn, že treba hneď proste nasadiť liečbu. Tak som otehotnela, bola som tam raz na liečbe, a potom bolo zistené že je to mimomaternicové 😏 a odvtedy nič....už je to 9mesiacov.

@eliska1986 myslím, že to je dnes trošku silnejšie. Veľmi jemne, ale myslím, že je to silenjsie 🙂