icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

julia2002
Odpoveď bola odstránená
jezibaba111
9. jún 2023

@julia2002 za vyskúšanie nedáš nič. Ja skúsim ešte tak o týždeň a keď nič tak rezignujem. 🤣

julia2002
Autor odpoveď zmazal
angellenka
16. jún 2023

Ahojte. Začínam byť trošku nervózna. neviem koľko som DPO, v poslednej dobre som sa vôbec nesledovala. V slabej chvíli som si pripustila myšlienku, že by sme mohli mať ešte 3.dieta. ale potom zas prišla realita života s našim dosť náročným druhým babom a dosť som si za to vynadala. Nesudte ma prosím za to. Prešla som si tiež veľmi náročným obdobím kedy som sa o prvé bábätko snažila 7 rokov. Zažila som MA, a tehotenstvo po ňom bolo plné strachu a viem co je to túžiť po dietatku. Milujem naše deti nadovšetko, ale niesom si istá či už je čas na 3. Prvá dcéra má 3 roky, druhý syn 22mesiacov.
Po pôrodoch mávam dosť krátky cyklus a nechranili sme sa na 9. a 10. deň cyklu. Dosť cítim bolesť v čase ovulácie, a tá bola na ten 9DC. Dnes som neodolala a otestovala sa. Mala som doma len Pepino testy a viem, že tie sú všelijaké. Ale potrebujem sa s týmto podeliť. Test vyzerá takto. Dnes som 20DC na 25DC zvykne prísť MS. Čo na to poviete.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
angellenka
16. jún 2023

@julia2002 minimálne sa mi dosť uľavilo. Tým, že som to napísala, tak mi akosi spadol kameň zo srdca...

bea226
17. jún 2023

Baby čo poviete na toto mam5 r a 8 mesačného tak neviem čo si mam myslieť pozor nedávame nebránime sa 3 keďže mám už svoj vek a povedali sme si že ešte jedno chcem

julianka007
17. jún 2023

@bea226 za mňa to už vyzerá na peknú ružovú čiarku. A teda vyzerá to na to tretie bábo 😉 gratulujem a nech všetko ide ako má. 🙏

bea226
17. jún 2023

@julianka007 ďakujem tiež si myslím že to tam je len som chcela počuť niekoho názor

angellenka
17. jún 2023

Sama som zvedavá ako toto dopadne. Dnes ráno som zas testovala. A zdá sa mi, že dnešný spodný test je silnejší...

julia2002
Odpoveď bola odstránená
julia2002
Autor odpoveď zmazal
julia2002
Odpoveď bola odstránená
juliannnnnna
20. jún 2023

@julia2002 to bol kanalik podľa mna

jezibaba111
29. jún 2023

Ahojte zlatíčka ,tak som tu opäť. Sme 2hy týždeň pri priateľovi v zahraničí,čo myslíte ?

zuzsat
29. jún 2023

@jezibaba111 vyzera to dobre 👌👏👏👏

jezibaba111
29. jún 2023

@zuzsat vidíš tam niečo ?

julia2002
Odpoveď bola odstránená
zuzsat
30. jún 2023

@jezibaba111 jasne ze vidim

zuzsat
30. jún 2023

@jezibaba111 ved toto sa neda nevidiet aj je to ruzovucke

jezibaba111
30. jún 2023

@julia2002 minulý cyklus z toho nakoniec nebolo nič. Tak sme sa snažili ďalej. A mám dnes dostať menzes ,tak som zvedavá

jezibaba111
30. jún 2023

@zuzsat takže minimálna šanca tam je ,že som tehu? 🍀

zuzsat
30. jún 2023

@jezibaba111 tehu si urcite. Len vies zaciatky su otazne. Pi ananasovy dzus par dni

vela02
30. jún 2023

@jezibaba111 držím palce 🙏🏽 vyzerá to dobre

juliannnnnna
30. jún 2023

@jezibaba111 vyzerá to nádejne. Ak ti nepríde zajtra M, tak správ ešte test. Držím palce ♥️♥️♥️

jezibaba111
30. jún 2023

@juliannnnnna jeeej ,ďakujem. Vyskúšam. 🍀🍀🍀 Dám vedieť

jezibaba111
30. jún 2023

@zuzsat ananasovy džús ? K čomu to je dobre ? Ešte som o tom nepočula. 🙂

jezibaba111
30. jún 2023

@vela02 tieto testy sú dôveryhodné ? Minule si mi spomínala ,že na niektoré sa nemám spoliehať

zazitvsetko
1. júl 2023

Ahojte dievčatá, na chviľku sa ku vám pridám 🙂 ... mám skrátený cyklus cca 26 dní. Dnes som 28 DC, MS som mala dostať včera, najneskôr v noci zo včera na dnes (tak to býva pravidelne, že sa spustí a ja nespím kvôli bolestiam). No dnes ráno nič. Akurát v čase plodných dní, čo mi povedala appka (inak sa nesledujem), sme mali prerušovaný styk (viac kôl). Teraz som mierne v strese. Tento posledný týždeň mi bolo tak všeliak - únava, napínanie, včera som dokonca smrdela sama sebe.. všetko cítim tak trošku intenzívnejšie ale možno si to len nahováram. Prsia ma bolia len trošku, zvyčajne ma bolia viac pred MS. Robila som si testy v týždni a negatívne. Tak že počkám, ak náhodou bude meškať. Bruško včera také napnuté, akoby už mala prísť. A neprišlo.. tak som si test urobila znova a negatívny. Teda aspoň ja na tom nič nevidím :D ... Ešte počkám, čo dnes. Mali ste to aj vy niektorá tak, že aj keď neprišla MS, tak ešte neukázalo II a boli ste nakoniec tehotné?

jezibaba111
1. júl 2023

@zazitvsetko
@zazitvsetko ja tam nevidím nič prepáč