icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

juliannnnnna
1. júl 2023

@zazitvsetko tie testy ako píšeš sú negatívne. Podľa mňa ale je to 50:50, stále môžeš byt tehotná, ale nemusíš. Je pravda že máš kratší cyklus takze ešte je veľmi skoro, oplodnenie nemuselo prebehnúť v deň styku, takze ešte možno plus 2 dni. Ak by sa nedostavila MS, by som spravila test z ranného mocu zajtra-pozajtra. ✌️

juliannnnnna
1. júl 2023

@jezibaba111 a ty čo? 😁 netestovala si?

Inak k tomu ananasovemu džúsu, vraj zlepšuje uhniezdovanie vajíčka, ale osobnú skúsenosť s tým nemám. Pamatam ale (ak sa nemýlim) že @zuzsat to konečne pomohlo že?

zazitvsetko
1. júl 2023

@jezibaba111 joj moja nemusíš sa ospravedlňovať 🙂 my sa nesnažíme o bábo. Ja som len trošku zmätená a v strese. Viem, že ste tu skoro všetky snažilky a všetkým vám držím palce aby ste mali II. Ja by som chcela mať aj 10 detí, zatiaľ mám len jednu už 11 ročnú slečnu. Ale teraz je veľmi komplikované obdobie...

zazitvsetko
1. júl 2023

@juliannnnnna ďakujem, skúsim. Len to čakanie je smrť... možno si tiež len tie príznaky nahováram. Ani PMS som nemala klasické.. vždy zjem tonu sladkostí a teraz by som len slané jedla. Uvidíme. Idem upratovať nech rýchlejšie prejde deň 🙂

jezibaba111
1. júl 2023

@juliannnnnna ahoj tak skúšala som dnes ráno konečne sme aj prišli z dovolenky po dvoch týždňoch domov a ráno test takto 🍀

jezibaba111
1. júl 2023

@zazitvsetko ja viem o čom hovoríš. Ten stres poznám ja som bola až prehnaná a ženy tu to o mne vedia 😂😂

zazitvsetko
1. júl 2023

@jezibaba111 jeeej ale ty máš krásne čiaročky 😍 držím palce, nech všetko dopadne dobre 🍀

jezibaba111
1. júl 2023
zuzsat
1. júl 2023

@jezibaba111 ked zena chce otwhotniet tak od 1dc po ovulaciu sa papa grep denne, tvori lepsi ovulacny hlien.. pocas ovu a po sa pije ananasovy dzus ktory robi sliznicu maternice lepkavejsou a vajicko sa lepsie uchyti a uhniezdi... Ale pozeram ze tebe to uz nie je treba 👏👏👏

jezibaba111
1. júl 2023

@zuzsat brala som jeden a pol balenia inoflonic premium a jednu fľaštičku gynex kvapky s hneď to zabralo zaco som nesmierne vďačná. Verím ,že aj to je dôvod týchto dvoch koľajníc //. 😍 Ďakujem za info ,budem vedieť do budúcna,ak budem chcieť tretie bábätko a modliť sa ,aby toto dopadlo tak,aby som mala bábo o pár mesiacov v náručí 🍀😍

juliannnnnna
1. júl 2023

@jezibaba111 🥹👍🏻🙏

juliannnnnna
1. júl 2023

@zazitvsetko doporučujem sa zmieriť zo skutkom že všetko ide v živote podľa plánu.. a nie tvojho 😂 to mi radila psychologička, ze ak sa niečo stane treba veriť, ze to ma nejaký zmysel do budúcna a takto je to pre teba lepšie, aj keď sa to v tej chvíli nezdá. Viem čo prežívaš, ja som testovala o život 😁

zazitvsetko
1. júl 2023

@juliannnnnna ja som zmierená už asi so všetkým 🙂 .. poobede prišla MS so všetkou silou. Priznávam aj slzička vyšla, predsa len keby sa stalo tak by som bola happy bez ohľadu na všetko ostatné. Išla som to vybicyklovať.

vela02
2. júl 2023

@jezibaba111 ❤️❤️❤️❤️❤️

jezibaba111
7. júl 2023

@vela02 poradis mi ešte že kedy najbližšie sa mám objednať k dr ?

zuzsat
7. júl 2023

@jezibaba111 2-3 tyzdne po pozitívnom teste. Ja som bola 6+2 a nic nebolo vidiet a 6+4 uz bol plodik a srdiecko

natalia_r
9. júl 2023

Ahojte, pridam aj ja moju fotku prosim o nazor 11dpo rano, dakujem ⚘️

jezibaba111
9. júl 2023

@natalia_r skús to lepšie odfotiť

juliannnnnna
9. júl 2023

@natalia_r vidím tam druhu ciarocku 😍 už len nech silnie

juliannnnnna
9. júl 2023

@natalia_r dobre vidím že pepino test? Ak áno, by som o deň-dva spravila kontrolný ale inej značky. Mne s takou čiarkou na mamateste vyšiel v tom istom čase pozit digitálny ClearBlue s ukazovaním týždňov že 1-2tt. Držím palce

natalia_r
9. júl 2023

@juliannnnnna dakujem ❤️ skusila som odrazu dr.max a ten je asi silnejsi

zuzsat
9. júl 2023

@natalia_r ciarky byvaju vzdy silnejsie okolo 10-12 a vecer.okolo 18-20... Len niekto niekedy povedal ze koncentracia hcg v moci je najsilnejsia rano a zeny nevedome sa toho drzia ale skusenosti a realita je ina

jezibaba111
9. júl 2023

@juliannnnnna s týmto súhlasím. Určite by som siahla po inom tehotenským teste. Mne tiež veľa značiek testov ,narobilo duchov a pritom som tehotná nebola. Veď kto sem chodí často,vie aké habaďuri si na mňa tie testy urobili 😂

marion30
9. júl 2023

@natalia_r vidim držim palce

marion30
9. júl 2023

@natalia_r gratulujem🤩

natalia_r
9. júl 2023

@marion30 dakujem 😊❤️

jezibaba111
11. júl 2023

@zuzsat ja som bola včera 6tt som a bolo krásne vidieť . Tehotenstvo je potvrdené 💙💙 ďakujem vám za trpezlivosť každej jednej z vás.... Prajem vám to všetkým 💙🍀

zuzsat
11. júl 2023

@jezibaba111 tak prajem prijemne tehulkovanie 👏👌

zuzana92521
13. júl 2023

Ahojte maminky, nepridávajú sem často, no ste skupinka, kde si žienky poradia a podporia. Včera aj dnes som si robila tehu test. Vcera dr Max a dnes tento, ani neviem aká značka to je, no kúpila som ju v tete najlacnejší bol. Chcela by som sa opýtať. Myslíte, že by som sa pomaličky mohla začať tešiť? Bude to naše štvrté dieťatko, no nejak sa mi po roku nechce veriť, že sa nám s mužom zadarilo. Ďakujem za vaše odpovede.pekny večer

juliannnnnna
14. júl 2023

@zuzana92521 test je pozitívny, držím palce 🙂