Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzana92521 teoreticky áno, test ukazuje týždne iba orientačne. Riadila by som sa však skôr obyčajným testom rovnakej značky urobeným s 2-3 dňovým odstúpim, či čiarka silnie, alebo digitálny po týždni ale osobne by som trpzlivost toľko čakať nemala 😁
@bybaa1 vidím to tam 😍 ale 8 deň po ovu je ešte moc moc moc skoro 🙈 uvidis ako bude silnieť čiarka
@bybaa1 no tu fakt ja nič nevidím a to koľko x vidím že tie baby na testoch niečo majú .a 8 dní po je krátka ešte doba zatiaľ to ber že nič
@nella15228 ale ved vam tmavnu...
@nella15228 hlavne ak chces porovnavat ci tmavnu tak musis jeden druh testu. Kazdy ma ine mnozstvo farbiva preto sa ti to nezda
@nella15228 porovnať sa na fotke dajú 2x spravený mamatest a ten vyzerá že silnie… súhlasím so #zuzsat, treba furt rovnakú značku. Na môj vkus sú čiarky pekne 😊
@juliannnnnna
@zuzsat človeku už hrabe po tom všetkom. 4x som za posledných 5rokov potratila a už sledujem úplne vsetko
@nella15228 kúp si viac testov rovnakej značky a testuj v približnú hodinu. Ale je vidieť že tmavne 🍀
@nella15228 jasne.tomu rozumiem. Testuj kolko potrebujes na upokojenie ale porovnavaj ozaj len rovnake testy a tie dva co mas tak tam je vidiet ozaj krasne zosilnenie. Drzim palce
@nella15228 tmavý je dosť už netestujte čím skorej lekárovy nech zaháji prípadnu liečbu a kľudovy rezim.držim palce 💗💗💗
@domcatko1811 no podľa mňa vyzerá veľmi sľubne tento test, ja som takýto mala deň pred očakávanou ms. Držím palceky
@domcatko1811 naživo je čiarka ružová? Držím palce!
@juliannnnnna áno, ešte mám jednu fotku, tam je to asi lepšie vidno?
@domcatko1811 jasne, krásne ružová! Už len nech silnie ♥️
@domcatko1811 intime z tety?
@mirkasan áno
@domcatko1811 nikdy mi nespravil falošnú čiarku. Takze držím palce nech tmavne
@mirkasan no sak uvidím, zajtra skúsim zas. Lebo už doma nemám tento test, tak zajtra zbehnem do drogerky :D ešte mám Pepino, ale to som počula, že tie nie sú moc spoľahlive...
@domcatko1811 aj tento je pozit 🤞uvidis zajtra aká bude čiarka na intime
Inak koľko si dni pred MS?
@juliannnnnna mám 2 dni do MS.
Len sa cítim tak divno, aj podbrusko ma bolí, bradavky ani nehovorím, a strašne sa mi chce spať. Akože sú to príznaky aj PMS, ale aj pri predošlom tehotenstve som to mala také zintenzívnené...

Baby, robila som si digitálny clearblue, vyšiel pozitívne a na ňom že 1-2 týždne. Je to normálny výsledok pri trojdňovom meškaní? Ďakujem za info