Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@domcatko1811 podľa mňa je test pekný, aj keď sa ťažko porovnáva je čiarka lepšie viditeľná. Nech ide ďalej všetko podľa predstáv 😊
@7babika0 podľa mna ten “duch” je chyba testu, lebo vidno, že sa aj farba tak rozliala po celej ploche. Druhý je tiež negat.
@juliannnnnna ano presne take rozliate nejake. dakujem za odpoved🤗🫶🏽
@domcatko1811 no to sa ti evidentne zadarilo 😁 ja mám 11 mesačne torpédo a ešte stále mám rešpekt pred ďalším 😂
@bybaa1 Lepšie je keď testujes obden. Pretože cca každé dva dni sa HCG zdvojnásobí
@julia2002 presne také isté mám aj ja negatívne . Verím že sa to podarí aj vám . Ja som po ovuláci už 2 týždne a negatívne testy mám
@zanzilady je to tam vidím druhú čiarku gratulujem
@ariana195195 toto je robené teraz. Preistotu 2 značky keďže prvý bol neslávny pepino. Som 12dpo
@zanzilady krásne koľajnice gratulujem je to tam . Želám si aj ja aby som už mala také krásne čiarky
@ariana195195 dakujeeeeem a neboooj budú, užívaj si život ako je a bude to ani sa nenazdas aj keď to je ľahko skôr hovoriť 😅

Dnes som bola v drogerke, ale Intimed test nemali 😬😔 tak som si kúpila Dr. Max... Ten som si aspoň istá, že v našich troch lekárňach určite zoženiem, aj do budúcna 😅 (keď testovať rovnakou značkou). A zatiaľ takto. Zajtra by mala prísť MS, no ale neviem...