Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Vsak toto, že naozaj sa oplatí pre vačšiu istotu robiť ráno testy 🙂...tak zatiaľ som aj tak neistá, kedže ms by som mala dostať za 2-3 dni..ale mam popravde trosku obavy, nejak som to este nečakala, doma mam totiž 13 mesačného krpca 🙂
@bona12
a aj meriaš BT?
a vieš akú dlhú mávaš LF?
lebo ak si teraz už 15 DPO tak podľa mňa si už v termíne ms
luteálna fáza býva cca od 12 do 16 dní
ešte som nepočula o nikom, čo by mal 19 dňovú LF
tak by ti to totiž vychádzalo keby si ozaj mala dostať ms až v piatok
takže
podľa mňa: buď si mala ovu neskôr ako si myslíš (to by sme uvideli na grafe, ak meriaš) a teraz si tak cca 12 DPO
alebo ak si si tou ovu istá, tak už teraz si v termíne ms a určite sa môžeš tešiť, lebo čiaročka viditeľne silnie
inak tešiť sa môžeš tak či tak, je to jasná čiara, to už nie je žiaden duch, ten bol včera,
tak nech ti krásne silnie každým dňom
🙂
@petra212 nie nemeriate si, lebo som to este nejak neplánovala.. no ja si myslím práveže som dostala skôr ovulku aj o 3 dni ako som čakala, lebo ju citievam...preto som si myslela, že este nemám plodne dni :D a asi mas pravdu že keby som mala dostať, tak tento mesiac by to bolo možno skôr, ale už cca pol roka som mala tak 31-32DC..len preto som to tak brala..
@mamjka dakujem za povzbudenie, ked to bude reálne, takáto mi nič iné neostane len to zvládnuť, len to ma trápi, že maly je taký cecok a este ho kojim a neviem si predstaviť že prestanem, ked on mi stále kontroluje výstrih, stačí ak sa prezleciem :D
@mamjka
no tak to už je iná káva ... tento ovu je dosť silný
je tam reálna šanca, že si tehu,
bo aj na tom tehu je vidieť slabý dúšik
skús zase o dva dni,
čiarky by mali byť viditeľne silnejšie
ale myslím, že už môžem aj tíško gratulovať 🙂
prečo tvojho chlapa skoro vystrelo? ste to neplánovali?
@bona12
no tak to neviem teda či gratulovať či nie,
každopádne to ber tak, že ich vychováš "pri jednom" v podstate a zvládneš to určite
a je tam menšia šanca, že štarší bude na mladšieho žiarliť, skôr si zvykne
a vieš koľko žien tu je, čo by dali neviem čo za dve čiarky na teste?
ty sa ani nemusíš snažiť a máš ich 🙂
hlavne aby malé bolo zdravé
no a k tej ovu, ak si si ňou istá, tak si v termíne ms určite už teraz
takú dlhú luteálku, až do piatku .... cca 19 dní .... zrejme nikto nemáva
normálna dĺžka LF je od 12 do 16 dní
prajem bezproblémové tehu 🙂
@petra212 Ale jasne že sa teším len to sú take asi prvotne obavy, že som trosku prekvapená, lebo som to nečakala...a tiež to nemusí este 100% vyjsť, aj ked na to myslieť nechcem 🙂
No ked to zrátam ovulku som mala pred 14 dnami, teda aspon podľa príznakov...
Najdôležitejšie je naozaj iba zdravie a šťastie dieťatka 🙂
@zuzka8143 ahoj, ked sa viac zapozeram tak tam aj ja dačo vidím, neviem kolky den po si si robila test, ale skús o 2-3 dni a uvidis, či silnie..ja som si včera robila podvečer a skoro nič tam nebolo, veľmi slabý duch a dnes z ranného mocu a o dosť silnejšie bola vidieť čiarka 🙂..držím palce
@zuzka8143 je viditelna celkom pekne podla mna 😉
Skusim este o den dva ale strasne sa tesim do teraz nikdy ani ducha nemala 🙂

@bona12 No, ja tam ciarocku vidim aj na tvojom, ja este uvidim ako sa to vyvinie, nechcem sa este predcasne tesit. Budem nam obom drzat palce 😉