Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mamjka
@nicicka No baby asi bude mat pravdu @piacere. Asi to bude len kanalik, alebo blby test. Je sice pravda, ze pocas mojej 3 rocnej testovacej manii som mala alebo pozitivny test, alebo negativny, ziadny kanalik, ani ducha, ale dnes som si robila test znovu, ze bude silnejsi a nic.... zase len dusik, tak som si urobila este jeden z druheho balenia a tiez len dusik. Takze alebo je este velmi skoro, alebo je to daka blba seria testov, lebo si myslim, ze ak mi 9 DC ukazalo ducha, tak 11 DC by som uz mala vidiet poriadnu ciaru 🙂 Hm.... a to som sa uz v kutiku duse tesila, ze mozno to konecne vyslo 🙂
@reva6 ved ani ja a tieto som pouzivala. Ja tiez pockam asi este do soboty a skusim este raz, alebo kupim iny test. Na jednu stranu mi nejde do hlavy, ze by ukazal 3x po sebe blud, na druhu stranu ak by som bola tehotna, tak test by bol uz o dost silnejsi, takze tiez si myslim, ze len robi falosne pozitivne vysledky. Ale aj tak.... drzim palce, nech su v piatok uz poriadne ciarky 🙂
@reva6 tusim kdesi 4 strany dozadu. Ale tak ty mas o nieco vyraznejsiu tu druhu ciarku 🙂 A treba verit.... do piatku neni daleko 🙂 Ja mam dostat MS az v nedelu, alebo utorok bezne mavam cyklus 26 dnovy, alebo posledne 2 razy sa mi to posunulo na 28. Takze este mam cas a tiez verim, ze sa nieco zmeni 🙂
@janedoe budeme si drzat palce...ale ty mas este cas.. sak ti vravim ja som testova .. od 8 dpo... a nic.. este vcera som tam nic nemala... a dneska toto..... tak .. mas casak tak testuj v sobotu... tak dako.... kedze mas dostat v nedelu alebo v utorok.... no idem kuknut tie tvoje....
Ahojte baby, co si myslite o tomto, je to duch?
dakujem baby za vase odpovede, som z toho trocha vystresovana, lebo tento test mi vysiel takto a iny ten palickovy mi neukazal nic
tento je rapid- vanickovy, a ten druhy bol mamatest. Robila som to dnes poobede v rovnakom case
tak som to poolamovala a je to taketo
@zuzicek88 je to tam, gratulujem
@mnuska super si tehuľka blahoželám
@mnuska
podľa mňa nie je o čom
je tam čiaročka krásne viditeľná
blahoželám
skús potom vždy ráno .... či čiarka silnie
ale rob rovnaké druhy testov aby si to mohla porovnávať
lebo rôzne druhy testov majú rôzny rozsah farbiva a potom môže byť rozdiel v intenzite čiarky
čo by ťa mohlo pomýliť

Dakujem vam kocky ;)