Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte dievčatá,chcela by som sa len spýtať na tehu testy zo shein či máte niektorá skúsenosti.Len tak som objednala.Možno tam žiadna spolahlivosť ani není,netuším.Meškajú mi dva dni,dnes ráno som si robila Livsane z lekárne a mám pocit že tam čosi slabunké je ale neviem s určitosťou povedať.Prikladám fotku testu aj zo shein a aj Livsane.Ďakujem za názor🙏ps: ten modrý je zo shein zo včera večera.
@kessica87 supeeer, tak kde sú testíky? 😁
@timina22_09 no ja som zatiaľ 5-6DPO čiže u mňa zatiaľ v skrinke 😂😂😂
@timina22_09 no ja som zatiaľ 5-6DPO čiže u mňa zatiaľ v skrinke 😂😂😂
@kessica87 aj ja mám v skrinke, ja som 7-8 dpo. Ako sa cítiš? Tehotne ako ja? 😃
@kessica87 aj ja mám v skrinke, ja som 7-8 dpo. Ako sa cítiš? Tehotne ako ja? 😃
@timina22_09 pozri 😐
@kessica87 no kokos... dobre odvážna si 😍 gratulujem.
@timina22_09 ale 4dni dozadu som mala brušnú virozu... a dnes som vracala a začalo ma brucho bolieť ako na MS .... a tak som skúsila ale nechápem to... moc mi to nesedí na počty🤔🤔🤔
@timina22_09 ale 4dni dozadu som mala brušnú virozu... a dnes som vracala a začalo ma brucho bolieť ako na MS .... a tak som skúsila ale nechápem to... moc mi to nesedí na počty🤔🤔🤔
@kessica87 mhm, bolesti ako na ms mám tiež (len či sa na to spoliehať) budeš ešte testovať?
Parádna čiarka inak. Buď šikovné bábo, alebo...2?
No som veľmi zvedavá. Normálne sa bojím zajtra test urobiť.... ,že či to nebol blud 🙄
No som veľmi zvedavá. Normálne sa bojím zajtra test urobiť.... ,že či to nebol blud 🙄
@kessica87 čo to je za značku?
@timina22_09 pepino .
@kessica87 krásne. Budem sledovať zajtra, že čo s tebou. Veľmi ti držím palce 🥰
@kessica87 krásne. Budem sledovať zajtra, že čo s tebou. Veľmi ti držím palce 🥰
@timina22_09 Dúfam moc ,že to nieje falošné 😒
@timina22_09 Dúfam moc ,že to nieje falošné 😒
@kessica87 ja mať toto na teste, skáčem meter 20.. 🙂 neboj, bude to v poriadku, uvidíš.
@kessica87 ja mať toto na teste, skáčem meter 20.. 🙂 neboj, bude to v poriadku, uvidíš.
@timina22_09 ja som sa trošku potešila, ale zase pepíno su testy na prd som zistila 😒😒😒
@timina22_09 ja som sa trošku potešila, ale zase pepíno su testy na prd som zistila 😒😒😒
@kessica87 a zistila si to akým spôsobom ? Takáto čiarka už je dosť. Nemáš obyčajného ducha, to je solídna čiarka. No uvidíš ráno, budem čakať a držať palce 🤗
@kessica87 a zistila si to akým spôsobom ? Takáto čiarka už je dosť. Nemáš obyčajného ducha, to je solídna čiarka. No uvidíš ráno, budem čakať a držať palce 🤗
@timina22_09 takže takto 😒
@timina22_09 takže takto 😒
@kessica87 nemyslíš vážne.. to čo tie testy robia? Oj.. :( tak ale do ms este ďaleko, pravda?
@kessica87 nemyslíš vážne.. to čo tie testy robia? Oj.. :( tak ale do ms este ďaleko, pravda?
@timina22_09 áno ešte som teoreticky 7DPO 😬🫢🫢
@timina22_09 áno ešte som teoreticky 7DPO 😬🫢🫢
@kessica87 tak super, nič nie je stratené. Ja skúsim v piatok.
Tu je po uschnutí 🤔
@kessica87 mne toto tiež urobil pepino. presne taku čiarku možno aj silnejšiu ostatné testy boli biele

@zuz_koval príde mi negatívny veru 🤞🤞🤞
@kessica87 ano uz prisla aj ms 🙂