Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
🙂 tak vam pekne dakujem, stale tomu nemozem akosi uverit, kedze sa uz snazime vyse roka
@veronikax ahoj takze som sa tetesila dlho s tehotenstva dneska som prisla akurat z nemocnice potratila som zaclala som krvacat a bolo po vsetkom
@stanka11111 ujuuuuj...to mi je luto ze sa neudrzalo :( nooo telo obcas vie co robi... Ale snazit sa mozete hned vsak? 🙂
@veronikax nie mesiac bez sexu a tri mesiace alebo pol roka nerobit babo az potom sa snazit len sa bojim spchovat lebo ma to potom boli ked sa osprchujem
@zuzicek88 ahaaa 🙂 uz rozumiem 🙂 tak drzim palce... ;) urcite uz bude hcg v krvicke 🙂))
@stanka11111 mala si kyret??
@veronikax nie nemala som sa sama vicistila takze nebol nuutny
@janedoe ale mam presne do bodky rovnaky pribeh ako ty. Prvy test v nedelu, bil tam naznak, druhy v pondelok, ten bol silnejsi a dalsi dnes, ale ciarka velmi nestmavla. Ale aj ta kontrolna sa mi zda slabsia ako na pondelkovom. Preto som skusila mmtest, ci sa ukaze ciarka aj tam. A ukazala, len nie je este celkom syta. 🙂 Neviem teda po akom case mam zopakovat testovanie.
Ahojte zienky 🙂 , chcem sa opýtať som 4DC a ms nikde , opäť , tehu aj ovu testy som si objednala pridu mi v piatok ak mi dovtedy ms nepride , tak si spravim tehu urcite, ale chcem sa opýtať mám si spraviť aj ovu ? lebo som si všimla že ste si tu poniektoré robili aj aj , dakujem za každu odpoved , pekný večer 🙂
@mkado jemine :D som sa pomýlila , prepáč :/ .. robim viac veci naraz a uz ani neviem co píšem :D .. no tak 1.3. som mala dostat a dodnes nič .. ja si ovu ani neviem ani nesledujem velmi :/ ... kedze to by som si mala merat BT ale ja vstavam vseliako do prace takze to by sa asi ani nedalo , a ovu testy som si este nikdy nerobila. Ja som len chcela vediet , ze preco si robite aj tehu aj ovu testy ;)
@mkado tk ked ukazal aj mamatest, tak nie je o com? 🙂 potichucky, nenapadne gratulujem. Testovat skus za take 2-3 dni, aspon tak to radia 🙂 Ja som tiez po MA a velmi po krpcovi tuzime. Mam pocit, ze tehu som, a mozno si to len namyslam, lebo tento mesiac by som rodila, tak mozno podvedome chcem byt aspon tehotna, ked nie mamicka 🙂 A psychika je silna carodejka. Dufam, ze testik bude silniet a dockate sa vytuzeneho babätka 🙂 Ja skusim potom testnut aj ja, ale velmi sa bojim, ze budem neuveritelne sklamana ... hm....
Aspon do zajtra chcem vydrzat ;) ale ovulacny som skusila,tych ma vela..je taky ako vcera.ty dnes neskusis????

@rybicka133 dakujem,zacnem sa tesit po krvicke