icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lenka6309
6. mar 2015

@piacere dakujem za odpovede,a momentalne dalsi test nemam:(aj tak vam dakumem ze ste sa ozvali🙂 😉 😉

lavinis
6. mar 2015

@piacere fúha, ako sa dá tieniť na vodorovnej ploche, to netuším 🙂 alebo ho má nejak ohnutý, už som tu videla x testov, ale toto teda eše nie.

reva6
6. mar 2015

@lavinis ten test mam teraz aj ja v ruke je tam take akoby skok.. alebo co... .D neni to vodorovna plocha......

piacere
6. mar 2015

@lavinis testy nie sú vcelku ploché, ten stred, kde sa ukazujú čiarky je užší a tam, kde vidíte čiarku začína pod zelenou fóliou hrubšia "rúčka" testu.... 😉 🙂

bobocka
6. mar 2015

@lenka6309 pepa je dobry test.mam s nim booohate skusenosti 😀 avsak nikdy som sa nestretla s tym,ze by bol tehu pepa zeleny.vzdy bol modry.a to som sa ich nakupovala viac nez dost 😝 mozno si omylom kupila ovu test.v 101 drogerie maju akciu-v jednom baleni pepino tehu testov su naraz dva a je to za tu istu cenu.zbehni po novy test.z tohto co si odfotila mudrejsia nebudes.potrebujes testnut znova.drzim palce 😉

lavinis
6. mar 2015

aha...no tak dík za vysvetlenie, ja som robila len jeden test woman secret 😀 tam sa tieniť nedalo 😎

ladyblcha
6. mar 2015

@piacere
@reva6 ja som take tienenie nikdy este nevidela. Tak som asi tiez testovacia panna 😀

lenka6309
6. mar 2015

No obal je ruzovy napisane pergnancy test,tehotensky tesg,az obalu ked som ho vybrala tak na obale v ktorom bol nolo nap.hcg test pergnancy test dipstrip 10mIU/ml

reva6
6. mar 2015

@ladyblcha a sak to ni v zlom sak len vysvetlujem 🙂)) aj ja inak kupujem pepino
@bobocka a su ozaj zelene neni to ovulacny.... 🙂

piacere
6. mar 2015
ladyblcha
6. mar 2015

@reva6 ved ja sa nejedujem, ja sa tesim, ze aspon v niecom som este panna 😀 😉

bobocka
6. mar 2015

@lenka6309
@reva6 ano ruzovy obal maju.sranda,ze je zeleny.ja som ich kupila uz straaasne vela a vzdy bol modry 😝 ja mam pepu rada,dobry lacny test.vzdy mi ukazal pravdu.kazdopadne @lenka6309 neostava ti nic ine,len trestnut znova

reva6
6. mar 2015

@ladyblcha 🙂 vzdy to radsej napisem lebo niekedy ani neviem ako tu niektore zeny myslia to co napisu...... 🙂

lavinis
6. mar 2015

@piacere hm...ale aj tak mi hlava nebere, jak sa tam ten tieň vytvoril..no nič, kôli tomu som študovala humanitné vedy a nie fyziku 🙂)

lenka6309
6. mar 2015

@bobocka dakujem,skusim testnut zajtra ,nemam dalsi test doma.tak uvidime 😉 😉

reva6
6. mar 2015

@bobocka no hej aj ja ho teraz kupujem ale nejak neukazuje co chcem :D dneska cakam mrchu rano test negativny od vcera bolesti pichanie a podobne.... no som zvedava :D bazalka stale hore .. hmmmm mozno zajtra ....🙂 drzte palce

lavinis
6. mar 2015

@piacere jaaaaj, už to vidím, na tej vyvýšenej plohe, ako je tá priehlbina! 🙂 🙂

piacere
6. mar 2015

@lavinis tak tak 😀

lavinis
6. mar 2015

@piacere super, môžem sa hlásiť na mat fyz 😎

1valeria1
6. mar 2015

ahojte,kuk na testik...beriem antibiotika...dnes som skusila pretoze ms meska uz dost dlho a tam toto....mate niektora skusenosti ze by testik ovplyvnili lieky....? zostala som trosku prekvapena....

1valeria1
6. mar 2015

ciarocka je dost viditelna a ruzova...nie duch tie uz dobre poznam 😀

smart27
6. mar 2015

@1valeria1 a nie je to ovulačný test? no vidno to pekne, a ako dlho mešká ?

smart27
6. mar 2015

@lenka6309 ničo sa tam marí

1valeria1
6. mar 2015

@smart27 nie tehotensky....tiez som si myslela ze sa pomylili ale ked som ho kupila hocikde vsade je uz zeleny 🙂 a nikdy mi takuto ciarocku neukazal 🙂
ja mam pco cize ms si chodi ako chce.....

janedoe
6. mar 2015

Baby...ja tomu nerozumiem. Za 3 dni som si naschval urobila 3 rozne druhy testov a na kazdom je duch. Ale extra ciarka nesilnie. Je to OK? Je sice pravda, ze sa objavuje coraz skor (1. x to bolo az po limite, teraz do minuty), ale nesilnie tak,ako tu ukazovali baby.

mkado
6. mar 2015

@lavinis o tie priznaky obavy nemam. Len skor o to, ci ta ciarocka bude zajtra silnejsia 😒
@janedoe ja mam take iste priznaky. Unava trosku aj ustupila. Chcela som testovat dnes rano, ale tak reku vydrzim do zajtra. Naposledy som testovala v stredu, tak snad to bude uspesnejsie. Ale nadej stale mam, lebo testy nemusia byt nikdy spolahlive na 100%. Nie som testovaci maniak, pretoze snehobiele testy vedia dodat na psychike, ale par testov mi rukami uz preslo a ducha som este nikdy nemala. Tak uvidime. Drzime si navzajom prsty 😉

janedoe
6. mar 2015

@mkado tak ja som nevydrzala a otestovala dnes 😀 No a zazrak sa nekonal...ale ducha som ani ja este nemala a minule som uz na 13 DPO uz peknu ciarku, ziadneho ducha. Ale asi kaslem na to, nechcem sa stresovat kvoli dakej blbej ciarke. Otestujem max. v utorok ak sa MS nepusti, len neviem, ci vydrzim netestovat 😀 Ale cvicenie som si aj tak pre istotu zrusila na cely buduci tyzden.

mkado
6. mar 2015

@janedoe vies co, ty mi pises z duse...ja som nevydrzala, teraz som testla....nic, stale rovnako. Ale je pravda, ze som nedavno dost pila. Tak ja naozaj neviem. Ale smerodajny bude ten ranny mamatest. Och, mam zaludocne chvenie. Akosi mi uslo, Ty uz mas babo, alebo mas tiez za sebou neuspesne tehu?

gaborka28
Odpoveď bola odstránená
1valeria1
7. mar 2015

tak po vcerajsom testiku som spravila dnes rano....🙂 a myslim ze je to na dobrej ceste.....spodny je dnesny....co myslite 🙂