Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lenka6309 pepa je dobry test.mam s nim booohate skusenosti 😀 avsak nikdy som sa nestretla s tym,ze by bol tehu pepa zeleny.vzdy bol modry.a to som sa ich nakupovala viac nez dost 😝 mozno si omylom kupila ovu test.v 101 drogerie maju akciu-v jednom baleni pepino tehu testov su naraz dva a je to za tu istu cenu.zbehni po novy test.z tohto co si odfotila mudrejsia nebudes.potrebujes testnut znova.drzim palce 😉
aha...no tak dík za vysvetlenie, ja som robila len jeden test woman secret 😀 tam sa tieniť nedalo 😎
No obal je ruzovy napisane pergnancy test,tehotensky tesg,az obalu ked som ho vybrala tak na obale v ktorom bol nolo nap.hcg test pergnancy test dipstrip 10mIU/ml
ciarocka je dost viditelna a ruzova...nie duch tie uz dobre poznam 😀
Baby...ja tomu nerozumiem. Za 3 dni som si naschval urobila 3 rozne druhy testov a na kazdom je duch. Ale extra ciarka nesilnie. Je to OK? Je sice pravda, ze sa objavuje coraz skor (1. x to bolo az po limite, teraz do minuty), ale nesilnie tak,ako tu ukazovali baby.
@lavinis o tie priznaky obavy nemam. Len skor o to, ci ta ciarocka bude zajtra silnejsia 😒
@janedoe ja mam take iste priznaky. Unava trosku aj ustupila. Chcela som testovat dnes rano, ale tak reku vydrzim do zajtra. Naposledy som testovala v stredu, tak snad to bude uspesnejsie. Ale nadej stale mam, lebo testy nemusia byt nikdy spolahlive na 100%. Nie som testovaci maniak, pretoze snehobiele testy vedia dodat na psychike, ale par testov mi rukami uz preslo a ducha som este nikdy nemala. Tak uvidime. Drzime si navzajom prsty 😉
@mkado tak ja som nevydrzala a otestovala dnes 😀 No a zazrak sa nekonal...ale ducha som ani ja este nemala a minule som uz na 13 DPO uz peknu ciarku, ziadneho ducha. Ale asi kaslem na to, nechcem sa stresovat kvoli dakej blbej ciarke. Otestujem max. v utorok ak sa MS nepusti, len neviem, ci vydrzim netestovat 😀 Ale cvicenie som si aj tak pre istotu zrusila na cely buduci tyzden.
@janedoe vies co, ty mi pises z duse...ja som nevydrzala, teraz som testla....nic, stale rovnako. Ale je pravda, ze som nedavno dost pila. Tak ja naozaj neviem. Ale smerodajny bude ten ranny mamatest. Och, mam zaludocne chvenie. Akosi mi uslo, Ty uz mas babo, alebo mas tiez za sebou neuspesne tehu?

@piacere dakujem za odpovede,a momentalne dalsi test nemam:(aj tak vam dakumem ze ste sa ozvali🙂 😉 😉