icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

danielina30
7. mar 2015
danielina30
7. mar 2015

@1valeria1 urcite je to na dobrej ceste 😀 gratulujem a drzim palceky 😉

1valeria1
7. mar 2015

@danielina30 dakujeeem trosku necakane to je....snazili sme sa vyse roka a pol a teraz som trosku prekvapena lebo vobec netusim kolky to moze byt tt......ms neprisla vo february.....vtedy testiky negativne....mam pco takze ma to ani neprekvapilo ze nemam ms....a teraz si ani neviem vypocitat od kedy meska 😀

danielina30
7. mar 2015

@1valeria1 Na sone by mali vediet urcir presny tyzden, teda aspon takto na zaciatku. Ale byvaju aj tehu testy ktore ukazuju aj tyzden, ale neviem ci sa im da verit, nemam skusenost. Tiez sme jeden a pol roka skusali druhe babe a potom ked to prislo, tak ma to tak prekbapilo, ze som sa az bala tesit. A prve ma prislo snad v ten den, ked sme sa rozhodli, ze ho chceme 😉 Drzte sa a nech to vide 🙂

rencici27
7. mar 2015

@gaborka28 prepac ale ja tam nic nevidiiim:(

mkado
7. mar 2015

@janedoe tak ako? Neskusala si ranny?

janedoe
7. mar 2015

@mkado jasne ze skusala 😀 Normalne som nevedela v noci spat, sa mi snivalo o 2 ciarkach. Od piatej som sa prehadzovala, tak som vyskusala mamatest (co som mala odlozeny na ten utorok 😀) a vyzera to snad slubne. Trosku je silnejsia.Takze mam srdiecko na mieste a uz len pockat do utorka ci MS dojde, alebo nie. Potom vyskysam este raz testnus a objednam sa k hematologicke. Asi dostanem injekcie ech. Lebo co si sa minule pytala,ci mam babo,tak nie. V auguste som mala na konci 8tt MA asi kvoli trombofilnym stavom, takze preto mam hned naklusat k hematologicke.

lavinis
7. mar 2015

@janedoe to vyzerá dobre 🙂 tiež som nespala asi tri dni pred testovaním 😀 som si povedala, kým mi to apoň týždeň nemešká, nemá to význam (mesiac predtým mi totiž tiež meškali asi 5 dní)

janedoe
7. mar 2015

@lavinis tak ja som urobila v tomto velku chybu. Len ja som chodila cvicit do takeho podtlakoveho pristroja, co moze sposobit potrat. Bolelo ma tam dost brucho (rovnako som prisla i na prve tehotenstvo) tak som skusila test a bol tam slabulilinky duch, ktory potom nesilnel, tak som si vyrobila len nervy.

lavinis
7. mar 2015

@janedoe hm...rozumiem, ono tie nervy tam sú vždy 🙂 ja som celý prvý trimester chodila na WC s malou dušičkou a teraz je to už lepšie, ale istotu človek nikdy nemá. A pôrodom to nekončí, ale ešte len začína 😀 držím palce 🙂

mkado
7. mar 2015

@janedoe parada, drzim prsty 😉

mamjka
7. mar 2015

@1valeria1 myslím ze máš jasného ruzového ducha.. 😀 nie dušika 🙂

a tie posledne tri parada..🙂

mamjka
7. mar 2015

@veronikax akoooo??? už je sobotaaa 😀 verím že mrcha mrchavá nedošla 😀

veronikax
7. mar 2015

@mamjka dnes som este len 10 dpo 🙂 a len kanalik na teste 🙂 tak este duuufam pokial ms nedojde 🙂)) duuufam ze nedojde 🙂))) budes zajtra testovat? 🙂

zuzicek88
7. mar 2015

@janedoe blahozelam tehulka,vitaj v klube hihi

mamjka
7. mar 2015

@veronikax jojo keĎ mrcha nedojde budem testovať.. 😀

hlavacova007
7. mar 2015

Myslím že to balím,ani náznak,a už nemám ani testy :( 12DPO

veronikax
7. mar 2015

@hlavacova007 12 dpo este moze byt skoro ;) treba verit...pokial ms nedojde...tak nic nie je stratene ;) BT merias? ;)

janedoe
7. mar 2015

@mkado dakujem 🙂 A co ty? Vydrzala si netestovat? 🙂 Som zvedava na zajtrajsi vysledok 🙂
@zuzicek88 dakujem 🙂 Snad to tentokrat dotiahnem az do uspesneho konca 🙂

mkado
7. mar 2015

@janedoe ja som mala v plane testovat dnes rano. Uz to nie je duch 🙂 ale nepredbieham, buduci tyzden zajdem k lekarovi a potom sa len modlit, nech je tentokrat vsetko ok 😉

nynyky
7. mar 2015

@hlavacova007 ja na tom prvom ieco vidim

janedoe
8. mar 2015

@mkado super 🙂 potichucky gratukujem. Tak snad sa stretneme v skupine Novebrovciatka 😉 Aj ked ja si yiez pockam az na srdiecko. Az potom da zacnem tesit 🙂

mamjka
8. mar 2015

no žienky mrcha nedošla no na teste iba slabý duch ☹

veronikax
8. mar 2015

@mamjka ukaz testik .... uz ti meska par dni vsak ? 🙂

mamjka
8. mar 2015

@veronikax len dnes som mala dostat... 🙂 snazim sa ho pridať ale stale mi mrzne mobil

veronikax
8. mar 2015

@mamjka mobil nas chce ponatahovat :DDDD

mamjka
8. mar 2015

Tu je test

veronikax
8. mar 2015

@mamjka ked je taka modra fotka... tak to vyzera ako kanalik ... kiez by nebol !! nooo uz mala byt kusok vacsia zmena ciarocky... nie ? alebo ti velmi pomali rastie hcg..... 🙂

mamjka
8. mar 2015

@veronikax blbe svetlo v izbe je...je to ružove realne....musím počkať na slnko..:D

veronikax
8. mar 2015

@mamjka u nas uz od 6 svieti :DDD ale neskutocne :DDD az je radost vstavat :DDDD