Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@1valeria1 urcite je to na dobrej ceste 😀 gratulujem a drzim palceky 😉
@danielina30 dakujeeem trosku necakane to je....snazili sme sa vyse roka a pol a teraz som trosku prekvapena lebo vobec netusim kolky to moze byt tt......ms neprisla vo february.....vtedy testiky negativne....mam pco takze ma to ani neprekvapilo ze nemam ms....a teraz si ani neviem vypocitat od kedy meska 😀
@1valeria1 Na sone by mali vediet urcir presny tyzden, teda aspon takto na zaciatku. Ale byvaju aj tehu testy ktore ukazuju aj tyzden, ale neviem ci sa im da verit, nemam skusenost. Tiez sme jeden a pol roka skusali druhe babe a potom ked to prislo, tak ma to tak prekbapilo, ze som sa az bala tesit. A prve ma prislo snad v ten den, ked sme sa rozhodli, ze ho chceme 😉 Drzte sa a nech to vide 🙂
@mkado jasne ze skusala 😀 Normalne som nevedela v noci spat, sa mi snivalo o 2 ciarkach. Od piatej som sa prehadzovala, tak som vyskusala mamatest (co som mala odlozeny na ten utorok 😀) a vyzera to snad slubne. Trosku je silnejsia.Takze mam srdiecko na mieste a uz len pockat do utorka ci MS dojde, alebo nie. Potom vyskysam este raz testnus a objednam sa k hematologicke. Asi dostanem injekcie ech. Lebo co si sa minule pytala,ci mam babo,tak nie. V auguste som mala na konci 8tt MA asi kvoli trombofilnym stavom, takze preto mam hned naklusat k hematologicke.
@lavinis tak ja som urobila v tomto velku chybu. Len ja som chodila cvicit do takeho podtlakoveho pristroja, co moze sposobit potrat. Bolelo ma tam dost brucho (rovnako som prisla i na prve tehotenstvo) tak som skusila test a bol tam slabulilinky duch, ktory potom nesilnel, tak som si vyrobila len nervy.
@hlavacova007 12 dpo este moze byt skoro ;) treba verit...pokial ms nedojde...tak nic nie je stratene ;) BT merias? ;)
@hlavacova007 ja na tom prvom ieco vidim
no žienky mrcha nedošla no na teste iba slabý duch ☹