Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@oliinka mas dost vysoku.sliznicu
Asi pojde o uhnezdovanie
@cucoriedkacucoriedka keby videl mimomaternicove alebo by mal podozrenie povedal by nie a čo znamená na tekutina
@merien259 asi ti tazko presne odpoviem,lebo ja som mala naposledy mrchu v decembri....potom mi neprisla...az doteraz...jasne ze niesom odvtedy tehu....🙂 takze ani neviem kedy mohla byt ovu ani uhniezdenie....sam dr mi to presne nevedel povedat.....ale hcg mi zodpoveda tak 4tt.....
@1valeria1 ja len preto lebo ja som mala poslednú ms 5 januára a stále mám testy negatívne 28.2 som mala ružový výtok tak som myslela že to bude uhniezdovanie ale tak asi nie. Tiež mám PCO ale doteraz som mala stále 37 dňovi cyklus a tiež neviem či je možné otehotnieť keď nemám ms, dnes od rána ale pociťuje silné bolesti krízov ani chodiť nemozem
@oliinka Podľa mňa keby si bola tehotná tak na vaječníku by si mala CL čo zostane na tom vaječníku z ktorého bola ovulácia čo je žlté teliesko ktoré počas 3 mesiacov vyživuje vajíčko kým sa neutvorí placenta Lekár by určite spomenul aj CL lebo pri ultrazvuku sa kontroluje všetko či niesu cysty atď. A tá tekutina môže byť ešte po prasnutom folikule niekomu sa vstrebe skôr niekomu neskôr.
@merien259 prvy testik my vysiel piatok minuly tyzden...poobede slabucka ciarka na pepine....a potom uz na vsetkych moznych 🙂 pondelok som sla k dr no este mi nevedel povedat ci to je tehu...isla som tak skoro lebo som ani len netusila kolky to moze byt tyzden....kedze mrcha meska uz dost dlho 🙂
@merien259 ja som tiez testovala skoro kazdy den...potom som to vzdala ze to nevyslo a len tak som si kupila testik lebo ma prsa boleli asi dva tyzdne a ked som zbadala ciarocku tiez som bola v soku...a to som mala poslednu mrchu v decembri....no ja sice este tiez nemam nic iste....mam zatial potvrdene len s krvicky takze dufam ze sa zacne vyvijat vsekto ako ma....
@oliinka ta tekutina moze ostat po prasknutom folikule
@laauraa hej je o nieco silnejsi;)
@cucoriedkacucoriedka čiže príde m menzes? Začala som nie spinit ale trosku krvácať
Ja krvacam viac....tak neviem čo to je....či ozaj mrcha alebo čo....
@cucoriedkacucoriedka ahoj, dnes rano som si robila ovu test a takyto mi vysiel je to vobec normalne? aby som v case meskajucej ms mala taky ovulacny?
Test je foteny po 5minutach čiže je este mokrý , no teraz som sa bola na neho pozriet a uy pomaly schne , a pride mi o dost silnejši :(
@oliinka moze to byt menzez s tym.ze sa ti embryjko neujalo a odchadza:(
@laauraa toto sa mi nezda.ale tak nie je pravidlo ze ovulacia je v strede cyklu.niekto ju mava cez menzes napr
Ale v case meskajucej.hm....a nezareaguje ovu test aj pri tehu? Neviem.nikdy som si ovu nerobila.
@cucoriedkacucoriedka no robila som si asi pred 2 hodinami tehu test a vyzera asi takto nejako :/
@laauraa no ja tam vidim ducha? A kolko ti meska menzes? Na ten piaty siesty den meskania by uz aleala byt ciarka silnejsia.hcg stupa kazde dva dni.teda ak opakuju krv tak po dvoch dnoch.ja som bola na umelom oplodneni a desiaty den po vklade som mala hcg 104 a dvanastu 570.... a dalsi bol uz cez 1070.o dva dni.
@cucoriedkacucoriedka no krvácanie je take slabé menzesove....a na sone v piatok by videl keby to bolo mimomater.tehotenstvo?lebo mi nic take nehovoril.on povedal buď sa uhniezduje alebo dojde menzes....

@cucoriedkacucoriedka ahoj ale zda sa ti ze je spodny silnejsi alebo sa to zda len mne?