icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

butterfly333
15. mar 2015

@janedoe aj ja verím že sa tento rom zadarí.

butterfly333
15. mar 2015

@kristinka28 no veru nič 😕 skus teda ten 10tkovy.

kristinka28
15. mar 2015

@butterfly333 na druhom nieco vidim ale to uz mi sibe heh

butterfly333
15. mar 2015

@kristinka28 pozri toto je môj no a nič z toho preto skor ako meška netestujem.

kristinka28
15. mar 2015

@butterfly333 hm tam vidim dobre heh no ,ale mne uz meska necham tak lebo nema zmysel sa trapit rano je mudrejsie 😉

butterfly333
15. mar 2015

@kristinka28 ved to preto aj odporučaju lekari testovat v den ms alebo až ked mešká. Prajem ti krásne //.

kristinka28
15. mar 2015

@butterfly333 dakujem moja aj tebe

mkado
15. mar 2015

@butterfly333 preco nic z toho?

butterfly333
15. mar 2015

@mkado no prišla velmi silná ms vraj sa male neudržalo. 😕

mkado
15. mar 2015

@butterfly333 aha. Cize to si testovala este pred prichodom mrchy? Tak drzim prsty, nech sa coskoro zadari. 😉

butterfly333
15. mar 2015

@mkado ano asi tak nedočkava som bola no uz niesom. Už druhy mesiac sa nesledujem bt nemeriam kašlem na to ved ja verím že sa zadari ešte tento rok. 😉

tinulikk
16. mar 2015

@butterfly333 ahoj, ja som mala taku istu v piatok poobede (ked som ju pozrela v nedelu uz zosilnela :DD ale to sa nerata) a uz som sa zacala veelmi tesit, aj ked mrcha by mala prist az dnes, len som to nevydrzala, lebo mi je tento mesiac casto tak nejak "tazko" po veceroch...a Ty ako vies, ze sa male neudrzalo? nemohol to byt na teste len kanalik alebo nieco falosne?si bola u lekarky?

butterfly333
16. mar 2015

@tinulikk bola som u gyn a ten mi to potvrdil.

tinulikk
16. mar 2015

@butterfly333 aha, mne povedala gyn ked mi minuly rok meskala mrcha 10 dni (co sa mi fakt nestava - lebo ju mam ako hodinky) a potom som dostala strasne silnu a bolestivu mrchu, ze to uz mi spatne zistovat nebude, a ze sa to ani nerobi...:( este ze som ju uz zmenila...

laauraa
16. mar 2015

@cucoriedkacucoriedka, noo mne meska uz dlhsie dnes som 44DC 15 dni mi meska, ale vraveli mi kedze mam nepravidelnu ze sa mi po mohlo cele posunut lebo takyu hrubú druhu ciarku som este nemala, len ked kanalik tak bol tensi ovela, ale teraz je to vraj dost hrube tak ja neviem

laauraa
16. mar 2015

@kafedame ahoj dnes 15 den

oliinka
16. mar 2015

Baby tak je po menzese už skúšala som test a len taky duch.......tak ja neviem bojim sa jak čert kríža

kafedame
16. mar 2015

@oliinka Ahoj,podľa mňa,keby si mala mimomat.teho.,tak by si mala neznesitelné bolesti v podbrušku!

kristinka28
16. mar 2015

tak opet kanalik ja sa zblaznim babule ,kedy budu 2 ☹

5esicko
16. mar 2015

@kristinka28 to uz je 10tkovy?

tinulikk
16. mar 2015

baby ako viete ci je to kanalik alebo je to ten "spravny duch"?

oliinka
16. mar 2015

@kafedame to nemám tak čo to je??'?

red_kika
16. mar 2015

@veronikax helo helo... dlho som necitala o tebe.. uz nieco?

lavinis
16. mar 2015

@oliinka no napríklad to môže byť biochemické tehotenstvo...to znamená, že si tehotná bola, ale tehotenstvo odišlo spolu s menzesom (čo sa bežne stáva), pričom test kľudne chvíľu môže ešte slabého ducha ukazovať.

veronikax
16. mar 2015

@red_kika zatial si len uzivame :DDD tak uvidime ci bude tohorocne alebo novorocne :DD

kristinka28
16. mar 2015

@5esicko myslim,ze ano vies ,ze som ani nepozrela a krabicku som vyhodila

oliinka
16. mar 2015

@lavinis aha takze myšlis takto bude lebo predtým ako som dva dni spojila a mala krvavý výtok potom normalne dva dni krvacala som mala pozitívny test normalne....na sone v piatom nič nevidel

lavinis
16. mar 2015

@oliinka neviem, nie som lekár... 😉

piacere
16. mar 2015

@oliinka ja som mala po biochem. pozitívny test aj po mrche... dokonca ja v krvi bolo hcg 32 (pred mrchou bolo 22, takže ešte aj stúplo) a na úplnej nule bolo až v polke ďalšieho cyklu (robili mi na gyne kontrolné odbery, aj keď bola maternica podľa sona čistá).

chorucka
16. mar 2015

@oliinka neviem akú silnú si mala čiarku či ducha a záleží či testuješ ráno alebo cez den a či používaš vždy rovnaké testy a každá sme iná inak sa hcg vyplaví z krvi ale ak si mala ducha tak počítam že za 4-5 dni bude test biely samozrejme ak sa nestane zázrak 😉