Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@stellasss no, všetko je raz po prvý krát....minule sa to isté stalo kolegyni, prvý krát ju príšerne boleli prsia a ups...krámy.
pri tehotenstve mňa osobne začali bolieť prsia až takmer v 7. týždni a to bola taká bolesť, že mi z nej až bolo zle,
držím palce na teste, stále tam môžu byť // ;)
Joj veru 😉 toto čakanie to je neúnosné 🙂
@domidb64 gratulujem ,ani ja som mojmu nemohla uverit ,ale je to tam... 😉
@julypetkova super tak nech sa to pekne drží. A môžem sa spytat brala si niečo na pomoc pri otehotnenie?
@butterfly333 joj ta necela som nic,bo aj doky mi hovoril ze nic netreba,ale to by som sa nacakala ,a kedze uz nemam davno 25,tak som to cela urychlit,tak som brala 2x denne rano aj vecer inofolic,a 3x denne macu,tak si myslim ze urcite daco z toho zabralo ,drzim prsty aj tebe nech sa cim skor podari 😉 ,ja viem ze to cakanie je najhorsie...
@julypetkova ved ani ja už nemám 25 ale už 35r preto to nechcem dlho odkladat a riešit že ved máme čas no nechcem rodit neskoro vo vysokom veku. Najlepšie keby sa podarilo do konca tohoto roka. Tak verim že sa aj podarí momentálne sa snažíme 6mes a nič. Tak nič ine neostáva len verit že sa to podarí. Ja som si aj davnejšie kupila inofolic no dala som ho preč posunula mi dost ovu a vraj je vhodny pre tie čo maju nepravidelnu ms alebo PCO.
@butterfly333 no doktor mi hovoril ze ak naozaj chcem silou mocou nieco brat tekze inofolic,tak som si hned dve sacky na den dala a uz mi bolo jedno ci mi to posunie ovulku alebo menzes ,zevraj stimuluje vajecniky ,aby dozrievali vajicka v nich ,lebo som citala zevraj mozes mat ovulku ale bez toho aby dozrelo vajicko,tak reku budem sa davkovat ,este aj macu lebo tu som uzivala ked sme snazili o druhe a tiez sa nam podarilo hned otehu,ale macu som pila aj 3 mesiace po 3 tablety na den.
@julypetkova a mala si nepravidelnu ms ? Ja od zajtra idem brat femi kvapky. Gynex som brala tri mesiace no zatial nič. Tak ja už neviem. Už nemeriavam BT netestujem nestresujem. No rada by som bola vedela kde je problem. Vybavila som si noveho gyn. Idem tam presne na 13DC v čase ovu tak som zvedava čo mi povie.
@julypetkova ďakujem pekne, aj ja tebe gratulujem 😀 pozerám že aj ty si "novembrová" tak veľa šťastia 😉
@butterfly333 no ja som skusala bazalku merat raz ,ale podla mna je to blud ,ked som dala prvykrat teplomer ukazal inu tepotu ,ako ked som ho strcila hned po tom ,cize mozno par sekund na to ,takze na to neni spolahnutie,ale ta maca je fakt dobra ,a mozno ze ani ten inofolic nie je zly,menzes som mala praveze pravidelny ,ale raz som si uz nasadila inofolic ,ale to uz davnejsie,ale brala som len jeden sacok na den a len jednu krabicku som vybrala ,a odvtedy sa mi posunul menzes na 26dnovy z 28 dnoveho,ale to mi nejak nevadilo ,az tak mi to nerozhadzalo cyklus,takze urcite odporucam jedno aj druhe ,a to co spomynas ty ,tak s tym skusenosti nemam.
@domidb64 ano,ak to dotiahnem dokonca,uvidime no ,setrim sa ,beriem femibion ,tak ostava len verit ... 🙂
@julypetkova mozem sa opytat co je to ta "maca" ? 🙂 vsade sa to tu spomina a neviem to rozlustit....dakujem 😉

Ahojte žienky, pokúšame sa už pár mesiacov a stále nič. Teraz mám MS dostať v piatok ale už asi 3 - 4 dni ma bolievajú prsia. Mám ich normálne napäté. To som nikdy pred MS nemala....myslíte že to môže niečo znamenať???? Ďakujem 🙂