Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@erikavasko ja nie, lutujem...mozno pri naklanani tabletu sa mi cosi mari, ale na to by som nespoliehala..
@denuss lebo včera som sa testovala a mrcha my meška 3deň tak mám ešte počkat
@erikavasko a mavas ms pravidelne?a ty tam nazivo nieco vidis?
@denuss ano mam pravidelný ms,a ano ja tam vidím taku slabučkú velmy slabuckú čiarku
@erikavasko tak by som zopakovala test o dva dni alebo neskor ak sa da vydrzat 🙂 drzim ti palce, aby to bolo babenko
@denuss dakujem za podporu a krásne tehotenstvo ti prajem
@erikavasko jeej dakujem pekne 🙂
@beckie skus si kuki prispevok hore na predchadzajucej strane od julypetkovej🙂 pisala o tom🙂
@lucuska1 prečo je jedna čiarka červena jedna zelena? Nieje to negatív?
Lebo je to v negativnom filme. Ta cervana je povodne v zelenrj casti testu. (Úchop) na prelome teda prechod zo zelenej do bielej casti mi toto spravilo v negative. Inak je to Pepino test v bielej casti je ta zelena ciarka.
Tehotensky test
Vtedy je vsetko mozne 😆
Vidis normalne som zblbnuta z toho celeho 😆
@lucuska1 asi som blba ale ja vidim prvykrat ciarku v zelenej casti🙂)))) nemali by byt obee v bielej? Teda obe ak si tehu;)
@cucoriedkacucoriedka už to tu raz bolo riešené, je to "tieň", na tom teste je v tom mieste zhyb, preto sa to javí ako čiarka 🙂
je to tieň...už som sa to naučila 🙂)

@5esicko maca tabletky prášpk. Daj si do googlu tam to je lepšie vysvetlene.