icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

steinarka
24. mar 2015

@zuzannaaa zuzka, nehnevaj sa, ale zeny maju pravdu.. pepino testy duchuju, aj keby ich ocikal chlap.. proste su vadne, alebo co 🙂

1234lubka
24. mar 2015

@bombulka666 no...takto skoro neexistuju tehotenske priznaky...tie sposobuje zvysena hladina hcg, ktora v tvojom pripade 9dni pred ms je nezachytitelna aj nacitlivejsim testom nie to tvojim telom. To co opisujes to su obycajne poovulacne priznaky...aano podoba sa to na tehotenske ale tie su ovela intenzivnejsie. Aby som to zjednodusila. Ked prebehne ovulacia tak tvoje telo (tak ako kazdy mesiac po ovulacii) sa zacne pripravovat na MOZNE tehotenstvo, tak preto ti tie priznaky pripominaju tehu. Chysta sa vystelka, maternica.sa chysta na MOZNE uhniezdenie co sa moze prejavovat slabim pychanim..nikdy pred tym si si to vsimnut nemuselalebo si sa nesledovala... V tomto DC, co u teba odhadujem tak na 20-23 je nemozne hovorit o tehotenstve. To ze si nesvoja unavena to moze mat na svedomi psychika...a velka tuzba po tehotenstve..nechcem ti brat nadeje ale tak to je...

sonika696
24. mar 2015

@steinarka mozem povedat ze to nieje pravda mne pepino hned zkazal krasne ciarky pozri si fotky

steinarka
24. mar 2015

@sonika696 lebo si bola tehu... kto nie je, tomu zvacsa duchuju 🙄 este nejaky dotaz?

1234lubka
24. mar 2015

@bombulka666 ja som mala tehotenske priznaky az mesiac po vynechani...cca...

1234lubka
24. mar 2015

@sonika696 pozri, to co mad ty na teste to nueje duch lebo to silneje. Ked si naozaj tehotna tak ti to ukaze kazdy test, len pepina to ukazu aj netehotnej len du dost slabsie. Skoda ze uz nemam foto.

steinarka
24. mar 2015

@1234lubka ano, mas pravdu, len zial, nie kazdy to dokaze pochopit 🙄 😀

zuzannaaa
24. mar 2015

@steinarka.... Moja nerob si hlavu

steinarka
24. mar 2015

@zuzannaaa nerobim 🙂 len poradim, ked viem a smiem 🙂 inak mi to je jedno, kazdy nech sa stara o seba a kona tak, aby bol spokojny

sonika696
24. mar 2015

@steinarka dobre v pohode klud len som chcela odpovedat

steinarka
24. mar 2015

@sonika696 ja som stale kludna, len to obcas tak nevyzera 😀 😀 😀 🙄 😀

zdencaaaa
24. mar 2015

@steinarka zena ty si jak britva 🙂

steinarka
24. mar 2015

@zdencaaaa och, to ja viem, aj ked to nemyslim v zlom, ale ja viem vec napisat a povedat tak, ze dotycny ma pocit, ze som ju/ho zvozila pod ciernu zem 😒 😀 ale uprimne to nemyslim v zlom.......

zuzannaaa
24. mar 2015

@steinarka Tak - Tak 🙂

adulienka92
24. mar 2015

@sonika696 aj my sa snažíme od januára a tehotenský test som si robila tiež dnes a boli sme tiež pozitívny 🙂

sonika696
24. mar 2015

@adulienka92 jeeej tak to ti gratulujeme niesom sama ;)

adulienka92
24. mar 2015

@sonika696 Ja idem robiť ešte preistotu pozajtra jeden a potom smer ujo doktor 🙂

1234lubka
25. mar 2015

@steinarka no neze nue kazdy...ale to len tie co sa zacinaju snazit 🙂 ved je tu toho plny kon. Ani ja som nebola ina 😉

piacere
25. mar 2015

@bombulka666 ak máš 9 dní do mrchy, tak si teoreticky nejaký 4-5ty deň po ovulácii, čo je nereálne, aby si mala pozitívny tehotenský test, popr. nejaké tehotenské príznaky. Ale ak mierne špiníš, môže ísť kľudne o uhniezďovanie vajíčka 😉 Takže za nejakých 5-6 dní môžeš skúsiť test.

steinarka
25. mar 2015

@1234lubka 😀 ved ano, ziadna snazilka nie je ina, nielen na pepinovi, ale na kazdom inom teste dokaze snaziaca sa zena vykuzlit ducha 😀 to je uplne normalne.. len tie pepino duchuju skutocne a to je teda blbe.. 😖

1234lubka
25. mar 2015

@steinarka ved hej 🙂 ja som predtym netusila kedy a ci vobec mam ovulaciu, mala som raz 48dnivy cyklus, raz 34, raz 53...no strasne...tak son testovala...teraz ked je to ok a viem presne kedy ovulujem tak naco robit test ked viem ze presne 14dni po ovulacii dostanem ak sa nezadarilo. Tak az vtedy si urobim test..skoda penazi..radsej si kupim cokoladku 😉

zabudnuta
25. mar 2015

Ahojte vidite tu niečo prosim?som 11DPO

steinarka
25. mar 2015

@1234lubka 😀 😀 hihi zlata
@zabudnuta no na tej prvej fotke sa mi cosi mari, ale ta druha fotka je cista, mozno kanalik.. este pockaj dva dni a potom testni 😵

zabudnuta
25. mar 2015

@steinarka dakujem 🙂

steinarka
25. mar 2015

@zabudnuta v pohodkeee 🙂

denuss
25. mar 2015

@zabudnuta daco jemnucke sa tam crta, drzim palce nech je z toho krasna ciarka

zabudnuta
25. mar 2015

@denuss dakujem!

denuss
25. mar 2015

@zabudnuta nie je za co 😉

1234lubka
25. mar 2015

@zabudnuta este trosku pockaj 😉 aspon dva dni 🙂 alebo do rana...

saloum
25. mar 2015

Ahojte žienky. som tu nová a dnes by som mala byť asi 11 DPO. Testík som urobíla ráno a neviem či to môžem brať ako ducha. ďakujem za rady