Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
dnes som si zopakovala test rapiclear ktory mi minule nevisiel a dnes bol uz pozitivny
@veeeron vyskusaj este jeden, ked si mala 2 pozitivne, mozno je tam sanca, neviem aku citlivost ma ten digitalny... inac mne (ak sa mi dobre mari) test z reprofitu tiez ukazal nie ducha, ale poriadne 2 ciarky a nic z toho nebolo. Ale ked si 18 dni po IUI, to uz by si mala mat aj menstruaciu nie? Takze ak nedorazila, moze to byt dobre znamenie 🙂 U mna svinucha vzdy dorazila na 15 den. Tak drzim palce, nech sa zadari 🙂 Ja som napr. teraz docharila asi tyzden, kym sa mi ukazali pekne 2 ciarky a az o dalsi tyzden som mala kolajnice ako hrom.
@denuss ved toto ze tie modre duchuju to som pocula aj ja ale zase napr ako tuto @soninka696 si robila aisi 4 dni po meskajucej MS zelene pepino a uplne najskor slabucke ciarky ukazal. ja som este len jeden den pred ocakavanou ms .... test som si robila lebo mi byvalo zle a brucho stale citim prsia bolia
no ahojte akurat som sa vratila od doktora... potvrdil mi tehotenstvo...povedal ze odhaduje druhy tyzden no este mi vzal krv ktoru som si zaniesla do labaku.. este pol hodiny a volam si o vysledky...juuu som stastna drzim palce aj ostatnym
@sonika696 Gratulujem 🙂))
@belasakobylka dakujem
Ahojte, potrebujem od Vas nejaku radu, uz som zufala. Poslednu menstruaciu som mala 1.3. s priatelom sme sa vobec nechranili, uz asi tyzden ma pobolievaju bradavky a tri dni dozadu mi vysiel pozitivny test a s peknymi ciarkami, dva dni nato som si spravila dalsi ten isty typ a bol negativny...isla som hned ku gynekologovi a on tam nic nevidel...co si mam mysliet? :(
@zabudnuta ja som takto zmyslala ties ze ak neotehotniem,,, rozhodla som sa prechadzat, rada skladam puzzle tak som si objednala a zacala som skladat...rozmyslaj co rada robis a venuj sa tomu ,,, ak mas domcek tak ide jar maj radost z kvetou posad si nieco a budes mat radost ked ti to zacne rast... a ked budes kludna tak to bude sup sup.... ano prve babatko cakam

@katka2011
@sonika696 ja mam dostat mrchu zajtra este len,,,,a katka dnes som ho mala totalne biely vobec nic