icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zabudnuta
26. mar 2015

@katka2011
@sonika696 ja mam dostat mrchu zajtra este len,,,,a katka dnes som ho mala totalne biely vobec nic

katka2011
26. mar 2015

@veeeron ano jasny dusik tam je
urob si este iny test dnes

katka2011
26. mar 2015

@zabudnuta ☹ ved uvidis ci mrcha dorazi alebo nie, dufam ze nie, drzim palce

zabudnuta
26. mar 2015

@katka2011 dakujem, mna iba mrzi ze to vcera bola taka namotavka :/

sonika696
26. mar 2015

@zabudnuta hlavne nebud v strese... neboj podari sa,, aj ja dufam ze ti mrcha nepride

sonika696
26. mar 2015

dnes som si zopakovala test rapiclear ktory mi minule nevisiel a dnes bol uz pozitivny

janedoe
26. mar 2015

@veeeron vyskusaj este jeden, ked si mala 2 pozitivne, mozno je tam sanca, neviem aku citlivost ma ten digitalny... inac mne (ak sa mi dobre mari) test z reprofitu tiez ukazal nie ducha, ale poriadne 2 ciarky a nic z toho nebolo. Ale ked si 18 dni po IUI, to uz by si mala mat aj menstruaciu nie? Takze ak nedorazila, moze to byt dobre znamenie 🙂 U mna svinucha vzdy dorazila na 15 den. Tak drzim palce, nech sa zadari 🙂 Ja som napr. teraz docharila asi tyzden, kym sa mi ukazali pekne 2 ciarky a az o dalsi tyzden som mala kolajnice ako hrom.

denuss
26. mar 2015

@zabudnuta no co som pocula, modre pepina duchuju a zelene nie...tak skor by som spoliehala na ten zeleny 😒 mne ukazal krasnu ciarku, ale ja som testovala az 16dpo..ved uvidis co zajtra ms

zabudnuta
26. mar 2015

@sonika696 dakujem krasne! 🙂) uz len zas vydrzat dalsi den 😀 a brcho stale boli ale tak uvidime co to bude

zabudnuta
26. mar 2015

@denuss ved toto ze tie modre duchuju to som pocula aj ja ale zase napr ako tuto @soninka696 si robila aisi 4 dni po meskajucej MS zelene pepino a uplne najskor slabucke ciarky ukazal. ja som este len jeden den pred ocakavanou ms .... test som si robila lebo mi byvalo zle a brucho stale citim prsia bolia

denuss
26. mar 2015

@zabudnuta mozno su tie modre proste citlivejsie ako zelene, aj ked pisu rovnaku citlivost...no nic, musis len vydrzat, o par dni v tom budes mat jasno 🙂 drz sa

zabudnuta
26. mar 2015

@denuss dakujem krasne 🙂 ved co ma caka ma neminie len keby som taka zvedava nebola 😀

veeeron
26. mar 2015

@janedoe ja ich mam mat prave dneska ale nedorazili. Ten digi je 25 asi citlivost. Tak budem musiet pockat a ked sa nedostavia spravit dalsiii test.

veeeron
26. mar 2015

@katka2011 praveze som si robila dneska rano ten digi a ukazalo sa minusko. Tak som zostala zaskocena kedze na tom teste z pondelka nieco je.

katka2011
26. mar 2015

@veeeron ja tym digitalnym velmi neverim...

sonika696
26. mar 2015

no ahojte akurat som sa vratila od doktora... potvrdil mi tehotenstvo...povedal ze odhaduje druhy tyzden no este mi vzal krv ktoru som si zaniesla do labaku.. este pol hodiny a volam si o vysledky...juuu som stastna drzim palce aj ostatnym

zabudnuta
26. mar 2015

@sonika696 gratulujem!!!!drzim prsty 🙂

petra212
26. mar 2015

@sonika696
blahoželám ... skvelá správa 🙂
daj potom vedieť aké bolo hcg

lavinis
26. mar 2015

@sonika696 odpadnem....a blahoželám 🙂

sonika696
26. mar 2015

@zabudnuta dakujem a drzim aj ja tebe palce a daj mi co najskor vediet... budem tu kazdy den
@petra212 dakujem ano dam vediet hned
@lavinis dakujeeeem takze uz sme dve

belasakobylka
26. mar 2015

@sonika696 Gratulujem 🙂))

sonika696
26. mar 2015

@belasakobylka dakujem

lily183
26. mar 2015

Ahojte, potrebujem od Vas nejaku radu, uz som zufala. Poslednu menstruaciu som mala 1.3. s priatelom sme sa vobec nechranili, uz asi tyzden ma pobolievaju bradavky a tri dni dozadu mi vysiel pozitivny test a s peknymi ciarkami, dva dni nato som si spravila dalsi ten isty typ a bol negativny...isla som hned ku gynekologovi a on tam nic nevidel...co si mam mysliet? :(

zabudnuta
26. mar 2015

@sonika696 dnes rano som mala biely to. Som pisala. A teraz doobeda na obed som dostala mrchu... Takze nic.

katka2011
26. mar 2015

@zabudnuta ☹ skoda, snad to buduci mesiac vyjde

zabudnuta
26. mar 2015

@katka2011 ved uvidime dakujem krasne

sonika696
26. mar 2015

@zabudnuta joooj skoda drzim ti palce na dalsi mesiac sa ti podari neboj sa, hlavne ver a bud kludna lebo ak sa budes nervacit tak nic nebude

zabudnuta
26. mar 2015

@sonika696 🙂 prave som riesila ze sa musim stranit negativnych ludi 🙂 budem kludna a najradsej by som to nejak vypustila z hlavy len neviem ako.a dakujem! prve babatko cakas?

katka2011
26. mar 2015

@zabudnuta neboj raz to pride, ako dlho sa snazite?

sonika696
26. mar 2015

@zabudnuta ja som takto zmyslala ties ze ak neotehotniem,,, rozhodla som sa prechadzat, rada skladam puzzle tak som si objednala a zacala som skladat...rozmyslaj co rada robis a venuj sa tomu ,,, ak mas domcek tak ide jar maj radost z kvetou posad si nieco a budes mat radost ked ti to zacne rast... a ked budes kludna tak to bude sup sup.... ano prve babatko cakam