Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sonika696 viem, videla som ta v teme "duch na teste" gratulujem 🙂
@danielina30 dakujem
Takze u mna tiez nic ....zacala som teraz spinit.skoda
@zuzannaaa ty si na tom ako?
Zajtra idem na sono tak som zvedavá čo je nove
Čo si myslíte baby o dušíkovi na teste napr po 2dňoch?
@bombulka666 to myslis ako ked sa objavi az po dvoch dnoch? 😕
No hej urobila som si testik a nic nebolo, hodila som ho do stolika a dnes som niečo hladala a pozerám testik ale použitý a na ňom duch, reku čo mi sibe?
@steinarka
@bombulka666 tehotenske testy su "citatelne" len isty cas po urobeni.. akykolvek vysledok objaveny neskor je oznacovany za neplatny.. a nie je to kanalik? meska ti ms? ved skus urobit zajtra rano a uvidis 😉 drzim palce
@steinarka okej, len aby som vedela 🙂 nie je to také ruzovejsie nie len kanalik 🙂 zajtra budem robiť ale až okolo obeda, ráno nebudem môcť :/
@bombulka666 kolko dni ti meska ms? alebo kolko dpo si?
Som 11dpo, ms mám dostat vo stvrtok... Snáď nie 🙂
@steinarka v utorok som mala krvacanie a spinenie, teraz mam taký biely hlien
@bombulka666 cau ...aj ja mam dostat 2 snad nie 😲
@zuzannaaa tak si drzme palceky 🙂
@bombulka666 ano
no dnesne vysetrenie prebehlo super...som v 4tt a drobcek meria 0.44 cm. vo stvrtok to nebola fazulka ale hrasok a dnes velká fazula..o tri tyzdne ďalšie sono.držím palce ostatnym babam
@lavinis
@bombulka666
@steinarka
@lily183 no, zo mna dnes tesne po pol noci na nocnej prisla mrcha, ale super je ze mam mnohokrat kratsie cykly 🙂 tento 30dnovy 🙂 🙂 konecne fungujem normalne 🙂 nikdy som taketo cykli nemala 🙂 alchemilkovy caj mi velmi pomohol 🙂
@adulienka92 ahoj no ako si na tom?

@sonika696 hm...tak to môže byť 4-5 tt, to sedí