Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sonika696 a kedy ideš znova k doktorovi???
Baby a co si myslite o tomto? od 24.3. Som mala mat menzes, ale mala som len slabe spinenie. Tak som si po 3 dnoch robila test, klasicky pruzkovy. Bol tam slaby duch. O 2 dni opat a duch tiez slaby, o dalsie 2 dni detto. Duch nesilnel. Tak som si kupila vcera digitalny test a ten ukazal pozitivny vysledok, s tym, ze k oplodneniu doslo len pred1-2 tyzdnami, co mote byt, lebo ovolaciu som mavalaokolo 18 dna cyklu. Dnes mi to nedalo a teraz som si robila zas obycajny test ( kazetovy) a neukazal ani ducha. K dokimu idem az buduci piatok. Som zmatena. Mate niekto podobnu skusenost? Dakujem
@adulienka92 o tri týždne 24.4
@lucia1002 ahoj 🙂 sama tomu neverim ze "fungujem " bola si s tym u doktora? U mna bol problem pravdepodobne prolaktin, cize ziadnacysta ani nic take, takze mne pomohol alchemilkovy caj., Bola som uz zo seba zufala..naposledy v oktobry 54dnovy cyklus...u doktora som naposledy bola vtedy asi na 46dc, mi bral krv na hormony-akoze stale vychdzali dobre...raz prolaktin vyskocil....uz som bola 50dc doki povedal ze to ani nevyzera ze.tak skoro kramy dojdu...vyvolavacku som nechcela, rovno od neho som isla nasrata jak pes do lekarne kupila inofolic-do 5dni som dostala (nechapala som), dobrala som cele balenie cize som skoncila na 15dc. V ten mesiac som mala 31dnovycyklus. A odvtedy pijem len alchemilkovy.caj od 1dc dob15dc. Kupujem porciovany do 0,5litra co sa.robi. Jeden dva denne kedy ako "vida".vacsinov len jeden pol litrovy... A sama tomu neverim ze to funguje 🙂 mam ovulaciu 🙂 fungujem 🙂konecne 🙂 ale najprv zajdi ku dokimu...ked nemas cysty zrasty neviem co tak skus ten caj 🙂 drzim palec 😉
@sonika696 j
@steinarka ja koli strasnym cyklom...ved to sa uz tak nedalo, ked som bola mladsia som to nikdy neriesila...jeden cas som mala dobre cykly niekedy viem ze aj dva mesiace nic...zmaly som otehotnela neplanovane na jeden sup 😀 😀 😀 😀 by ma nenapadlo ze z druhym bude problem....ale teraz som ovela pokojnejsia odkedy fungujem 😉 verim zeje to len otazka casu 🙂
@1234lubka bola som už práveže s tým u dokiho..takto nejak pred rokom..nakoľko tiež som mala po vysadení HAK v novembri 2013 neskutočne dlhé cykly, stále som špinila, pri sexe tiež krv.. nasadil mi na 3 mesiace duphaston s tým, že sa mi to isto upraví..po dobratí zas to isté.. dal mi zas na 3 mesiace HAK, že to sa mi už musí upraviť..brala som ju len 2 mesiace lebo už s tým nechcem pokračovať a chceli sme bábo..a od novembra 2014 sa snažíme...cykly sú o niečo lepšie, už nekrvácam mimo mrchy..ale aj tak špiním a po duphastone mám pocit že nemám ovuláciu..neviem, či mi ju on zastavil alebo čo...dovtedy som aspoň spozorovala ovu hlien a teraz nič...cysty nemám ani iné problémy..alchemilkový čaj som si povedala, že skúsim..vypila som asi 2 šálky za tento cyklus, nejak na to zabúdam a ani mi nechutí:/ a tiež som si kúpila aj taký himalájsky čaj na úpravu cyklu, tiež to je riadny hnus, takže s pitím to flákam..ale začala som rozmýšľať, že vyskúšam ten inofolic...uvidím čo to spraví 🙂 a ďakujem 🙂
Neviem ci to bolo v tejto teme, alebo v nejakej ine, ale dievcata pisali, ze vyzivovy doplnok "MACA" priaznivo posobi na reprodukcne organy. Viacetym pomohla, skus vygoodlit.
Drzim palce.
@ladore ja som asi slepá no nič tam nevidím. Skus o dva dni alebo najlepšie ked ms meška.
@dominikakukova ano,podoba sa mi to na dusika 🙂
lia23 ale zeby to uz bolo vidiet na teste..my sa snazime uz dlho a uz som par duchov mala a nic z toho, takze testnem zajtra, alebo v nedelu a uvidim..ci silnie, ci zase len kanalik, lebo co som tu citala tak vacsine test ukazal az po meskani ms
@ladore Já mám také 4 dny do Ms a na testu se mi zdá duch, je to ten spodní 😒 nebo je to ryska 😖 😖 😖
@hlavacova007 veru neviem ty máš lepšie foto ja mám ten spodný čo som robila o 16.00 taký ako ty ten vrchný len na tých fotkách to vôbec nie je vidno... 😒 iba cez deň na svetle ale objavili sa tam v limite čiže nie až po vyschnutí, tak uvidím 4 dni to už zvládnem hádam aj keď ma asi cvakne.. :D
@hlavacova007
@ladore baby ja mam rovnakú dilemu..dnes mam den mrchy, zatiaľ nič, soce ma brucho boli fest uz vyše tyzdna..
@bumibo Jak nic,krasna čarka,mamatesty mají málo barviva,tak proto tak slabá čarka,gratuluji 😲
@hlavacova007 to bol gravitest 10...ešte sa netesime pokiaľ nebude silna..ja len či to nrni kanálik len
@bumibo ne,to určitě kanálek není,uvidíš že bude každy den sílit 😉
@hlavacova007 suhlasim
@hlavacova007
@mircalla
@simik22 dam vedieť hned ako zosilnie..za dva dni spravim znova 😉

@ba81 a aký test si si robila? Ja rapi a gravitest terz..som z toho zmatena dosť. Ci je to skutočne len nejaký obrys alebo to niečo znamená