icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bellabelluska
5. apr 2015

@lia23 dakujem 🙂

oficialny termin na testovanie mam v utorok 7.4. a aj na krv pojdem , trochu sa bojim lebo je to taky slaby dúšik..
presne teraz 7.4. som mala mat termin porodu no malinka sa vypytala prilis skoro na svet ☹ ale verim ze nam raz moj anjelik posle surodenca a uz sa na to velmi tesim... ❤️

lia23
5. apr 2015

@bellabelluska Ach to ma mrzi :(......ale urcite teraz vam maleho drobceka poslal a bude na vas a vasho drobceka davat pozor...strasne drzim palceky 🙂

lucia1002
5. apr 2015

@1234lubka veru je drahy..ale vyskusam 1 mesiac..mozno sa zadari 🙂 aj ked som prekvapena, tento mesiac mi dosla mrcha na 30DC..normalne som neverila...snad uz buduci mesiac nedojde 😉

veronikax
5. apr 2015

@ladore jejoooooo cakas babatko 🙂)) Gratulujem ;) Len nech ciarka pekne silnie ;)

ladore
6. apr 2015

@veronikax dakujem zajtra som obj.k lekarke do centra tak drzte palceky 🙂

ladore
6. apr 2015

Tak uz silnie aj ten ebay co poviete?

mamjka
6. apr 2015

@ladore gratulujeem. ;)

ladore
6. apr 2015

@mamjka dakujem no uvideme az zajtra ci sa budeme tesit radsej som opatrna...
Inak dievcata kvapky od p.Valovica vam mozem vrelo odporucit mala som ich iba v jednom cykle a aha ho 🙂

veronikax
6. apr 2015

@ladore ano silnie ;)) juchuu ;) ja mam teraz Femibion 🙂 Tak uvidim 🙂 len 1 mesiac 🙂 pockam do 3 a potom skusim Valovica 🙂

ladore
6. apr 2015

@veronikax drzim moc palceky ja som uz skusila vsetko mozne a na valovica som natrafila nahodou a vela dievcat pisalo ze ami ich nedobrali a ostali tehu tak som skusila a aha...no uvidime co bude zajtra

veronikax
6. apr 2015

@ladore zajtra uz ides ku gyn? ;)

butterfly333
6. apr 2015

@ladore ahoj moje ty si brala femi kvapky od Valoviča? Ako dlho? Ja ich beriem tiež prvy cyklu od 6DC

ladore
6. apr 2015

@veronikax ano musim lebo ja beri silne lieky na krv a proti embolii a tie sa v tehu nemozu a vravela ze ak zistim ze som tak okamzite na potvrdenie a musia mi na hematogii zmenit lieky za injekcie :(

ladore
6. apr 2015

@butterfly333 ano ja som ich zacala cez ms cca 14 februara aam pol flasky prec 🙂

butterfly333
6. apr 2015

@ladore to si ich brala od 14.2 do teraz v kuse a teraz sa vám zadarilo? Ja ich beriem.len teraz prvy cyklus od 6DC v kuse ich mám brat to mi pisal ten Valovič osobne takže žiadnu pauzu nemusim ani cez ovu ako tu na mk niektore pisali. Tak verím že sa aj mňe zadarí. Ovu som mala asi piatok a od vtedy cítim podbruško aj ty si to tak mala už 4dni ho cítim no nie tak brutal silno ako v deň ovu ale cítim ho.

ladore
6. apr 2015

@butterfly333 ano aj mne pisal osobne aj volal lebo ja aj tie lieky tak aby sa to nebilo...ano v kuse bez prestavok to brat po 12 kv ako snazili sme sa skoro rok a nic mala som uz kadeco a verim ze tie kvapky maju nieco do seba

butterfly333
6. apr 2015

@ladore no my síce pol roka ale uź budem.mat v lete 36r a preto to chcem do konca roka stihnut byt tehu. Tiež som všeličo možne aj nemožne skušala. No jedna baba mi ich tu na mk odporučila a tak ich skušam. A cítila si aj ty to podbruško? Lebo ja ho od piatku cítim do dnes tak verím že sa zadarí ak nie hned ale aspoň do konca roka.

ladore
6. apr 2015

@butterfly333 no ja uz tiez idem mat 34 ...ano zo zaciatku som aj ja mala pocit akoby sa mi vajecniky zvacsovali alebo co ale potom to ustalo.Drazim palceky silno nakolko ja som na 1 tehu cakala 5 rokov na druhe 4 takze toto je zazrak....

butterfly333
6. apr 2015

@ladore ja na prve 4r no medzi tym 4x som prišla o dieta 13tt 7tt 13tt a 21tt to som rodila normálne. Potom operácia na onkologii laparoskopia kupele lúčky a potom prišlo to vytužené prve babo teraz sedí vedla mňa má 15r. No a to druhe dcera 9r. A pri oboch tehu som mala rizikove cele tehu som musela ležat uplne ležat v nemocnici až do konca občas na chvilu doma. Prve som rodila normálne a druhe cisarskym. A pri oboch tehu ma zašívali zo spodu.

ladore
6. apr 2015

@butterfly333 juuj no nie je ktovieco hlavne na nervy....no ja som 2* potratila pred prvou a 2* pred druhou....tie prve hned na zaciatku a treti krat v 5tt a 4 v 12 tt ale vinou lekarky....takze drzim prsty sama sebe aj tebe a vsetkym dievcatam co tuzia po dietatku nech sa sen premeni na realitu bez komplikacii
Ja uvidim zajtra ale citim sa vyborne ale predsa obavy su...

butterfly333
6. apr 2015

@ladore držím.moja palčeky verím že bude všetko v poriadku.

ladore
6. apr 2015

@butterfly333 dufam ze ano mam termin hned rano medzi 7-8 tak uvidime ale tak hadam by uz na sone mohla nieco vidiet ked cca 4-5 do ms a ja som uz mala test poz. Kef som si dala termin do kalkulaciek taki vsade vyhadzuje 7 tyzden co mi ale pride blbost sice tento mes som ovu testy nerobila mam v mobile taku aplikaciu a aj by to podla nej sedelo

butterfly333
6. apr 2015

@ladore a už ti ms mešká? Ja tiež ako zistim že som tehu pojdem ku gyn kedže už mám toho vela za sebou aj dve rizikove tehu a robotu kde nemôžu tehu robit. Vždy som bola od začiatku do konca PN.

ladore
6. apr 2015

@butterfly333 este nie termin mam zajtra

butterfly333
6. apr 2015

@ladore ahaaa tak držím teda palčeky. Daj potom vediet.

ladore
6. apr 2015

@butterfly333 dam urcite

laauraa
7. apr 2015
steinarka
7. apr 2015

@laauraa nieco tam je, ked naklonim monitor, ale to su vacsinou kanaliky.. testni o dva dni a budes vediet.. kolko dpo si

steinarka
7. apr 2015

@butterfly333 ach zienka, klobuk dole pred tebou.. 😵

steinarka
7. apr 2015

@ladore prepac, ale kto je ten valovic, ako sa k nemu dostanem? 😵