icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
3. dec 2013

@majka_3 muz sa flaka este od rana 😀 a teraz ma vraj veľkú debatu s kamošmi.Ja prepínam raz panelak raz búrlivé víno.A telefón v ruke a pozerám témy na MK 😀

majka_3
3. dec 2013

@karmela a aj citis nejake priznaky? ved piatok je tu raz dva... 🙂 cize mas folikul 25mm?

karmela
3. dec 2013

@majka_3 no bolest raz na jednej raz na druhej strane podbruska.A pomaly mi začína vytok este mam try ovu testy tak odskúšam ci vijdu 🙂 no dva a pol mal ľavý,pravý bol menší tak vravela,ze ten ľavý vypustí vajíčko nejake tri čiarky mi ukazovalo slabšie a ked ich pekne vidiet tak je uz prebiehajúca ovulacia 😉

majka_3
3. dec 2013

@karmela coo ake tri ciarky? no paraaada 🙂 takze sup na vec zajtra a az do pondelku 😀 a musiii to byt isteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😉

karmela
3. dec 2013

@majka_3 vraj aj ked pred ovu si spermia dokáže počkať na vajíčko a oplodniť ho ak nieje hustý hlien 😀 take som sa dozvedela takze aj ked sa netrafi presne do plodných dni ale skor tak si tam čaká vraj ale samozrejme,ze nie cely mesiac 😀

karmela
3. dec 2013

@majka_3 tri čiarky na vajecniku ktorý ti vypustí vajíčko,tak mi to vysvetlila.

majka_3
3. dec 2013

@karmela jeej vazne? no tak mam klud ked je mm na nocnej 😀 a mala blcha tam cakaa alebo uz dockala 😀 hehe

karmela
3. dec 2013

@majka_3 no o chvíľku ste s Lene na rade tak budu dúfam testy a pozitívne po tvojej dvojitej etape to musí bit iste tehu 😉

bambinkaa
3. dec 2013

@karmela moc tym ovulacnym testom never, mne ukazali plodne dni aj ked uz bolo po ovulacii 1 den, radsej ako majka vravi sup na vec 😉 drzim palce 🙂

karmela
3. dec 2013

@majka_3 no mala blcha z nedele uz asi dočkala 😀

majka_3
3. dec 2013

@karmela 🙂 no neviem neviem 🙂 ze by vianoce boli skor a najdem // ? 😀 uvidime..som si povedala zajtra vyskusam ak som 11dpo a ak nebude ani ovu pozit a ani tehu nejaky naznak ducha necham to tak 🙂 len kolko mi to vydrzi.... 😖 😖 😖

karmela
3. dec 2013

@bambinkaa dakujem,no zajtra alebo pozajtra drahého znásilnim 😀

majka_3
3. dec 2013

@karmela blcha bud zo soboty alebo pondelku 🙂 cize ak bola ovu vcera 🙂 tak bud ta sobotnajsia dockala alebo ta pondelkova hned sa zaradila 😀

karmela
3. dec 2013

@majka_3 vies co ja som si dnes povedala,ze uz to nechám tak a žiadne testy.Dokoncim s tými ovulacnymi a uvidim.Len ked bude mat dôjsť mrcha uz budem stať pred lekárňou asi 😀 Prajem ti // skor než Vianoce 🙂

karmela
3. dec 2013

@majka_3 pekne by ste sa trafili joooj tak nech to tam máš a blcha uz sa škeri vo vajíčku a to putuje a pekne sa usadí 😵

majka_3
3. dec 2013

@karmela dakujem 🙂 samozrejme aj ja tebe prajem...zajtra ti poslem srdiecko co koluje medzi mnou a lene 🙂 a dufam prinesie nejake stastie 🙂 ano aj ja to tak necham.... a najkrajsie by bolo keby v sobotu na dcerine narodky najdem dve 🙂 ale to by som moc chcela 🙂

karmela
3. dec 2013

@majka_3 zo srdca ti to prajem,malinka ma kolko rockov.To by bol darcek,súrodenec.Po tejto ovulke to Určíte vijde 😉

majka_3
3. dec 2013

@karmela ty si ak azlataaa..tolko nadej mi davas 🙂 co som uz vobec nemala 🙂 jeeej moja dakujem 🙂 este pred nedavnom som to nechvala na nahodu a teraz by so tak moc chcela 🙂 noo Natalka bude mat dva roky 🙂 7decembra..to je taky oneskoreny mikulaaas 🙂

karmela
3. dec 2013

Babenky tak nech nam pekny predvianočný cas prinesie koncom mesiaca jezisko na teste // a vytúžené babetka všetkým 😵

majka_3
3. dec 2013

@karmela velmi ti to prajem a vsetkym ktore sa o to pokusaju 🙂 baby aj vy kttore iba citate 🙂 DRZIIIIM PALCE 😉 a posielam vam ♥

karmela
3. dec 2013

@majka_3 nevzdavaj to ani ja Som naplánovala a uz chceeeěm 😅 jej dostala si krásneho neskoršieho Mikiho,tak aj Jezisko by mohol vijst s // paličkami 😵

majka_3
3. dec 2013

@karmela presne tak 🙂
no dobre idem asi uz spat 🙂 dobru noc zajtra na obed som tu ked pojdem malu uspat pridam testy 🙂 dufam nejaky pokrok 😀 aspon ovu test pozit 😀 z ranneho 😀 nenaarocna som 😀 papa

karmela
3. dec 2013

@majka_3 idem ja do Hajan rano 6:15 mi zvoní budík 😖 Pekny večer,zajtra sa ozvem papa 🙂

karmela
3. dec 2013

@majka_3 daj pozitivny ovu test a uz budes ovu princezná 😀 No a o tyzden das tehu test 😉 dobru nocku

valika1210
4. dec 2013

@karmela
@majka_3
@lene27. Ziadnu novinku pre vas nemam.....mrcha stale nikde....testik negativny....jaaaaj porazi ma ked nevie
m nacom som......:-/

isabella22
4. dec 2013

@valika1210 ty si na tm ako ja....test nic dnes ma dojst mrcha..psia citlive 😒 a nebehnes na gyndu?

karmela
4. dec 2013

@valika1210 tak to je systém toto,mrcha nikde a na teste ani duch?? 😔 dnes ti meska 6 den začína nie.?
@isabella22 držím ti palce ty máš dnes den D však

isabella22
4. dec 2013

@karmela to na jej meiste mna by uz asi porazilo... 😒 a veru ja mam den D 2 krat...jeden cakam ci pride mrcha a druhy oslavujem meniny 😀

blcha76
4. dec 2013

Ahojte dievčatá, mne sa na teste objavil slabý dúšik (nedá sa mi to dobre odfotiť telefónom), ale až po niekoľkých minútach 😖 -... Neviem... Myslíte, že z toho môže niečo byť?

valika1210
4. dec 2013

@isabella22 taaaak vseeetko najlepsie. A ten hlavny darcek // pridu dufam coskoro 🙂
@karmela dnes mam veru 5ti den meskania.....moj dr mi raz povedal ze mam chodit az ked bude meskat
2 cyklus....no ale urcite mu piatok zavolam ze co dalej......