Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@majka_3 no bolest raz na jednej raz na druhej strane podbruska.A pomaly mi začína vytok este mam try ovu testy tak odskúšam ci vijdu 🙂 no dva a pol mal ľavý,pravý bol menší tak vravela,ze ten ľavý vypustí vajíčko nejake tri čiarky mi ukazovalo slabšie a ked ich pekne vidiet tak je uz prebiehajúca ovulacia 😉
Babenky tak nech nam pekny predvianočný cas prinesie koncom mesiaca jezisko na teste // a vytúžené babetka všetkým 😵
@valika1210 ty si na tm ako ja....test nic dnes ma dojst mrcha..psia citlive 😒 a nebehnes na gyndu?
@valika1210 tak to je systém toto,mrcha nikde a na teste ani duch?? 😔 dnes ti meska 6 den začína nie.?
@isabella22 držím ti palce ty máš dnes den D však
@karmela to na jej meiste mna by uz asi porazilo... 😒 a veru ja mam den D 2 krat...jeden cakam ci pride mrcha a druhy oslavujem meniny 😀
@isabella22 taaaak vseeetko najlepsie. A ten hlavny darcek // pridu dufam coskoro 🙂
@karmela dnes mam veru 5ti den meskania.....moj dr mi raz povedal ze mam chodit az ked bude meskat
2 cyklus....no ale urcite mu piatok zavolam ze co dalej......

@majka_3 muz sa flaka este od rana 😀 a teraz ma vraj veľkú debatu s kamošmi.Ja prepínam raz panelak raz búrlivé víno.A telefón v ruke a pozerám témy na MK 😀