Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela za chvíľu ti začína Lov na manžela... nový seriál... vysielajú ho len 7 dní v mesiaci a bez repríz. 🙂 Kde sa hrabe Šeherezáda... ?
@majka_3 ty čakáš s ms na nás ostatné, však? Zo solidarity sa ti cyklus prevrátil naruby... 🙂 už sa za tebou ponáhľame. Neboj sa.
A aby som ešte nemala pravdu s mojím tipom na prvú tehuľku ... som hovorila, že valika alebo ty... a valika vyzerá nádejne... tak šup-šup 🙂 treba sa pridať. teda... 🙂
@majka_3 no vidím vidím no mozno ti prišla ovulacia druhý krat do mesiaca.V niektorej temicke som čítala,že u niektorých ženách ovulacny test ukaze // ked je tehu skor ako tehotensky 😕 🙂 No a teraz neviem 😲
@lene27 ty si zabita s tými hláškami 😀 no drahy dnes maká od rana pisala som mu,ze plodné dni sa mi blížia tak mi volal a smial sa,ze ide na týždňovku 😀
@majka_3 a ja som merala BT... a mala som pocit, že ovu už bola a potom také nízke teploty, že už ani neviem... sa čudujem, že netrpím podchladením, 🙂 praveže po ovu by mali byť o dosť vyššie a tie moje skáču hore dolu.. 😕 .takže ani ten chudák graf nevie, kedy som mala mať ovu a to mám 22 DC... 😖 no WC tlaky nie, normálne sem tam pichne v jednom vaječníku, potom v druhom potom taký tlak, potom nič, a znovu, ale v obrátenom poradí. Najlepšie keby si čakala ďalších 9 mesiacov.
@lene27 😅 😅 🙂 🙂 🙂 veru najlepsie nie ze by som cakala ale BY sme MY vsetky co sme tu cakali 9 meisacou...a potom by sme sa s temy duch na teste supli na septembercatka? 😀 hihihi
ano aj ja to tak mam....ze raz citim jeden raz druhy ale to ani nereagujem ako ked pride tak tlak do spodku brucha 😒
@majka_3 joj moja, keby sa nám tak podarilo všetkým 🙂 naraz ako hovoríš, nepohnevali by sme sa. to by bolo super... potom by sme mali rozhovory... "Maji a dnes si ako dlho zvracala? A kríže ťa nebolia, lebo to moje mi do nich kope. A koľkokrát ste dnes dobehli na WC?" To bude super 🙂 teším sa. Už aby to bolo tu. 🙂
@lene27 noo veru 🙂 😀 😀 😀 😀
a inak ako sa mas? 🙂 laurika povedala ze je zbytocne robit teraz testy ze bud 32dc aa ak mrcha nepride do 34DC tak potom zasa mam robit 38DC ale to sa mi zda neskoro ak som mala prcu ovu bola by som dnes 10dpo a ak som nemala som 3dpo 😀 mozem si vybrat 😀 zajra skusim posledny krat test a ozaj to necham na neskor...mozno na mikulasa 😀 😀 😀 ty si kolky den po?
baby prosim vas chapem ze ked je ovulka tak ciarky musia byt rovnako silne, ale co ked je slabsia? tak je mozne ze bola ovulka alebo sa ovulka blizi? ci test ukaze slabu čiarku aj ked ovulka tento cyklus nebola? dobre to chapem ci?
@majka_3 🙂 že prcu ovu... 🙂 si ta tvoja ovu z teba robí prču... to hej.. 🙂 bože 34 DC... to je o 100 rokov... a 38 DC ešte o 20 viac... ja som 22 DC (mávam 28 DC)... ???DPO mám pocit, že tá dvojitá ovulácia už chytá aj mňa... a podľa grafu BT ovu ani nemám... podľa môjho odhadu 8 DPO... ale nie som si istá ..
@micikatka niekto robí 2 x denne napríklad o 11.00 a o 17.00 a bývajú medzitým rozdiely, že ráno slabý, o 17.00 silný a na druhý deň už zase slabne. Možno by si mohla skúsiť 2 x denne. Ináč keď slabý, tak by sa mala len blížiť.. Mali by byť takmer rovnaké, niekedy je ten druhý silnejší ako testovací, vtedy by do 48 hodín mala prísť ovu.
@lene27 to bol tehu testik 🙂 ale ked testik poriadne uschol ciarocka zmizla :-/
@valika1210 a ja že sa už ideme tešiť...no nič, predčasne to nevzdávame. Ešte nie je koniec...🙂
@valika1210 mrcha este nic,no ja som uz taka zvedava kedy nam sem nalepiš testik // 🙂
@majka_3 akurát som uspala malu tak uz mám Particku s telkou 😀

@majka_3 no skús som na teba zvedava aj na Valiku vyzerate nádejne ženušky 🙂