icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
3. dec 2013

@majka_3 no skús som na teba zvedava aj na Valiku vyzerate nádejne ženušky 🙂

karmela
3. dec 2013

@lujzicka212 máš pred ms či mešká už ?

majka_3
3. dec 2013

@karmela no pozri podla testov co si myslis 😀 su tam rozdielne znacky tie prve tam my vyssiel na ten 18DC je to uz vyblednute ale ked som si ich spravila viem ze bola taka ista ako kontrolna...no a potom mam ine uz testy a tam my zasa vysla pozit toho 25DC..

lene27
3. dec 2013

@karmela za chvíľu ti začína Lov na manžela... nový seriál... vysielajú ho len 7 dní v mesiaci a bez repríz. 🙂 Kde sa hrabe Šeherezáda... ?
@majka_3 ty čakáš s ms na nás ostatné, však? Zo solidarity sa ti cyklus prevrátil naruby... 🙂 už sa za tebou ponáhľame. Neboj sa.
A aby som ešte nemala pravdu s mojím tipom na prvú tehuľku ... som hovorila, že valika alebo ty... a valika vyzerá nádejne... tak šup-šup 🙂 treba sa pridať. teda... 🙂

majka_3
3. dec 2013

@lene27 no a ty co si myslis o tych testoch ? 😀 ja normalne nechaapem 😀 ale tak ser.m na to 😠 😠 😠 😠
akurat tie obcasne bolesti...ci ovu ci co.....

lene27
3. dec 2013

@majka_3 A včul budz mudry... a z dneškaj de test? 🙂

majka_3
3. dec 2013

@lene27 to uz som tam nedavala...slabaaaaaaaaa 🙂 tak co babo rad 😉

karmela
3. dec 2013

@majka_3 no vidím vidím no mozno ti prišla ovulacia druhý krat do mesiaca.V niektorej temicke som čítala,že u niektorých ženách ovulacny test ukaze // ked je tehu skor ako tehotensky 😕 🙂 No a teraz neviem 😲
@lene27 ty si zabita s tými hláškami 😀 no drahy dnes maká od rana pisala som mu,ze plodné dni sa mi blížia tak mi volal a smial sa,ze ide na týždňovku 😀

majka_3
3. dec 2013

@karmela no uvidiime 🙂 pockam na Laurikyn nazor 🙂 ako sa pisalo...ovulacna kraaalovna 🙂 😀 😀 😀 😀

lene27
3. dec 2013

@majka_3 normálne som z toho rozmýšľania začala mať tlaky v bruchu,... uff...človek by si myslel, že bolesti hlavy. No nič, zostáva nám len počkať, v akom termíne ti príde ms... a či príde...nepríde, nepríde, nepríde. 🙂

majka_3
3. dec 2013

@lene27 no aj laurika mi to tak napisala..kedze nemeriam bt takzo povedat..zistime az ked mi pride mrcha ze kedy bola ovu 😀 cize kraaasne budem cakat 😀
tlaky? ako ja? 😀 ci tlaky na wc 😀 😀 😀

karmela
3. dec 2013

@majka_3 opytaj sa podla mna ti urcite poradí 🙂 Ovulacna kráľovna 😀
@lene27 len nemaj žiadne bolesti 🙂 no a veru sme odkázané len na čakanie 😒

lene27
3. dec 2013

@majka_3 a ja som merala BT... a mala som pocit, že ovu už bola a potom také nízke teploty, že už ani neviem... sa čudujem, že netrpím podchladením, 🙂 praveže po ovu by mali byť o dosť vyššie a tie moje skáču hore dolu.. 😕 .takže ani ten chudák graf nevie, kedy som mala mať ovu a to mám 22 DC... 😖 no WC tlaky nie, normálne sem tam pichne v jednom vaječníku, potom v druhom potom taký tlak, potom nič, a znovu, ale v obrátenom poradí. Najlepšie keby si čakala ďalších 9 mesiacov.

majka_3
3. dec 2013

@lene27 😅 😅 🙂 🙂 🙂 veru najlepsie nie ze by som cakala ale BY sme MY vsetky co sme tu cakali 9 meisacou...a potom by sme sa s temy duch na teste supli na septembercatka? 😀 hihihi
ano aj ja to tak mam....ze raz citim jeden raz druhy ale to ani nereagujem ako ked pride tak tlak do spodku brucha 😒

lene27
3. dec 2013

@majka_3 joj moja, keby sa nám tak podarilo všetkým 🙂 naraz ako hovoríš, nepohnevali by sme sa. to by bolo super... potom by sme mali rozhovory... "Maji a dnes si ako dlho zvracala? A kríže ťa nebolia, lebo to moje mi do nich kope. A koľkokrát ste dnes dobehli na WC?" To bude super 🙂 teším sa. Už aby to bolo tu. 🙂

karmela
3. dec 2013

@lene27
@majka_3 vy ste podarene radost vas čítať 😀

majka_3
3. dec 2013

@lene27 noo veru 🙂 😀 😀 😀 😀
a inak ako sa mas? 🙂 laurika povedala ze je zbytocne robit teraz testy ze bud 32dc aa ak mrcha nepride do 34DC tak potom zasa mam robit 38DC ale to sa mi zda neskoro ak som mala prcu ovu bola by som dnes 10dpo a ak som nemala som 3dpo 😀 mozem si vybrat 😀 zajra skusim posledny krat test a ozaj to necham na neskor...mozno na mikulasa 😀 😀 😀 ty si kolky den po?

micikatka
3. dec 2013

baby prosim vas chapem ze ked je ovulka tak ciarky musia byt rovnako silne, ale co ked je slabsia? tak je mozne ze bola ovulka alebo sa ovulka blizi? ci test ukaze slabu čiarku aj ked ovulka tento cyklus nebola? dobre to chapem ci?

lene27
3. dec 2013

@majka_3 🙂 že prcu ovu... 🙂 si ta tvoja ovu z teba robí prču... to hej.. 🙂 bože 34 DC... to je o 100 rokov... a 38 DC ešte o 20 viac... ja som 22 DC (mávam 28 DC)... ???DPO mám pocit, že tá dvojitá ovulácia už chytá aj mňa... a podľa grafu BT ovu ani nemám... podľa môjho odhadu 8 DPO... ale nie som si istá ..

lene27
3. dec 2013

@micikatka niekto robí 2 x denne napríklad o 11.00 a o 17.00 a bývajú medzitým rozdiely, že ráno slabý, o 17.00 silný a na druhý deň už zase slabne. Možno by si mohla skúsiť 2 x denne. Ináč keď slabý, tak by sa mala len blížiť.. Mali by byť takmer rovnaké, niekedy je ten druhý silnejší ako testovací, vtedy by do 48 hodín mala prísť ovu.

majka_3
3. dec 2013

@lene27 vidis? to som nechcela ani napisat 😀 ale je to tak prca 😀 (prva)
noo vidim ze si obe nepozname telo 🙂 co uz..snad to nejako aj pride....hlavy hore ked tak vlozkovat budeme spolu 😉 😀 😀 😀

micikatka
3. dec 2013

@lene27 dakujem velmi pekne za radu. lebo ja som skusala len jeden, a bola taka slabsia ciarka, a kedze sa v tych testoch velmi neorientujem, tak neviem co to znamenalo. dakujem za vysvetlenie. a po ovulke uz test nie je slabo pozitivny?

lene27
3. dec 2013

@majka_3 jj. určite. 🙂 🙂 🙂

majka_3
3. dec 2013

@micikatka mala by byt vzdy na teste nejaka palicka ale aj nemusi...ten hormon LH je stale v tele....iba pri plodnych dnoch sa zvysi 🙂 cize plodne aj mohli byt aj nemuseli..je to tazko...

majka_3
3. dec 2013

dnes ked ma mm nocnuu tak ste tu nikto neni 🙂

valika1210
3. dec 2013

@lene27 to bol tehu testik 🙂 ale ked testik poriadne uschol ciarocka zmizla :-/

valika1210
3. dec 2013

@lujzicka212 negat? Si bola u dr?

lene27
3. dec 2013

@valika1210 a ja že sa už ideme tešiť...no nič, predčasne to nevzdávame. Ešte nie je koniec...🙂

karmela
3. dec 2013

@valika1210 mrcha este nic,no ja som uz taka zvedava kedy nam sem nalepiš testik // 🙂
@majka_3 akurát som uspala malu tak uz mám Particku s telkou 😀

majka_3
3. dec 2013

@karmela sama? muz na nocnej? ked mas particku 🙂 ja pozeram na stv 1 😀 ze vybrane slova po J ...a jeden hovori ze ako by som to mal vediet ked neviem ani po A 😀 😀 😀 😀 😀 😀