icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lilly158
14. apr 2015

@ariz - hej, mam dcerku a teraz sa snazime o druhe . Ked mi zeleny nic neukazal, strasne som dufala, ze sa pomylili a su to ovulacne, ale bohuzial neboli ☹

ladore
14. apr 2015

@smart27 určite kľud viac oddychuj a nohy hore vylož a bude to ok, ja som si už napr. objednala z eBay testy lebo tieto naše často akosi duchovali a tie mi nezduchovali ani raz a práve na nich keď som videla nádych čiarky tak som začala skúšať naše

ariz
14. apr 2015

@lilly158 no ja som uverila fáme na nete, že maju chybné, ze ich vymenili :D tak niekto pustil medzi snazilky dobru somarinu asi :D

ariz
14. apr 2015

@lilly158 prosim ta, vidis ty nieco na tom spodnom modrom? 😕

lilly158
14. apr 2015

@ariz - ano, na tom modrom je naznak ciarky 🙂 skus o 2 - 3 dni. Drzim palce nech silnie 😉

ariz
14. apr 2015

@lilly158 a dva zelene snehobiele och :( no neviem, ale dakujem

lilly158
14. apr 2015

@ariz - a kolko ti meska ms ?

ariz
14. apr 2015

@lilly158 no mne este nemeska 😀 😀

lilly158
14. apr 2015

@ariz - jooooooooooj, tak tam este ani nic nehladaj. Ty si trdlo 🙂 Ked bude meskat, tak tam isto budu kolajnice 😀

ariz
14. apr 2015

@lilly158 som,lebo ja som ten prvy test urobila uplne odveci,len ma nieco vnutri nahovaralo, hoci este len mam dostat ms. No a vraj nejednej ukazalo duchov uz aj tyzden pred ms. Tak som zacala haluzit na tom naznaku ciarky

barboritta
14. apr 2015

@ariz ja som mala peknú čiarku 6 dní pred ms, žiadne že duch. Držím palce ale zatiaľ nebuď sklamaná, veď je ešte skoro 🙂

ariz
14. apr 2015

@barboritta ano, viem ze je skoro, i ked dnes sklamanie z toho zeleneho,lebo som cakala ze ju zas uvidim. No uz zacinam mat prsia citlive a take nepohodlie v podbrusku a to sa mi zda skoro na nejake priznaky, cize mrcha sa chysta a ta smuha bola len smuha 😔

barboritta
14. apr 2015

@ariz ja si myslím že celkovo tie pepino testy sú nanič
Skúšala si aj nejakú celkom inú značku, napríklad ten woman? Mňa teraz pri poslednom tehu bolelo podbrusko viac ako predtým, aj viac ako keď sa púšťa ms. No a ten negatívny bol z ranného moču alebo cez deň?

ariz
14. apr 2015

@barboritta no ten zeleny bol cez den, uz popoludni. A robila som este jeden, tomu ani nazov neviem,ale ten nebol taky citlivy. No nic, podla mna ta smuha bola len nahoda

barboritta
14. apr 2015

@ariz u mňa smuha nikdy nič neznamenala, keď som bola tehotná tak som mala čiarky, aj keď slabšie. Počkaj ešte a potom sprav kvalitný test nie nejaké pochybné z obchodných reťazcov. Daj vedieť ako si dopadla

lucia1002
15. apr 2015

@1234lubka ja som dnes 13DC...asi si spravim ovu testy, bo az teraz som si uvedomila, ze mozno zachvilku pride aj ovu..aj ked u mna clovek nikdy nevie :D

smart27
15. apr 2015

Baby tmavne? Spinenie preslo

smart27
15. apr 2015

a ešte by som mala jednu otázku objednala som si digitál tehu test, ale príde mi o osmej ráno, nevadí ked ho urobím z prvého ranného ktorý som odobrala teraz? ja viem možno sa pýtam hlúpo

smart27
15. apr 2015

Vsetky pokope

zvolsiinylogin
15. apr 2015

@lilly158 za kolko ste sa zacali snazit? Aj my by sme chceli dalsie...

1234lubka
15. apr 2015

@lucia1002 ja tiez som teraz zacala, man 31dnove cykli cca, vcera vyzeral pozitiv (16dc), ale to si potvrdim az dnes, ked bude silnejsi, stale mam dva pozitivne. Ten druhy pozitiv je ovulavny den lebo presne o 14dni pride ms. Nezalezi aky dlhy cyklus dom mala. Stale 14dni po druhom pozitivnom je tu 🙂 tak uvidim dnes. Lebo niesom si uplne ista.

1234lubka
15. apr 2015

@lili1809 to mas ovulacne od lauritky?

lauritka
15. apr 2015

@smart27 no je to tmavsie jasne.. s tym digitalnym neviem,nerobila som,aleked budes menj pit, podla mna ukaze 1-2 pregnat

smart27
15. apr 2015

@lauritka a nevadí že už mám nachystaný moč z rána? to by asi nemalo ovplyvniť výsledok že? a to budem len toľko týždnov či k tomu dačo pripočítať? a ešte jenda otázka ak by dačo nebolo dobre tak aj hcg by klesalo a testík slabol?

lauritka
15. apr 2015

@smart27 myslim, ze nie..
no tazko povedat to presne neurci.. ale asi taky 4tt... to urcuje len podla hcg, ze v ktorom si tyzne po oplodneni..
presne to urci az usg..
a k tomu ci to slabne.. to tiez nie je jednoznacne.. niekedy to aj tmavne a nakoniec to odide.. jak sa mne stalo...
testy ti to jednoznacne nepovedia... to je len orientacne.
musis len pockat na dalsiu kontrolu.

smart27
15. apr 2015

@lauritka dnes mám odcestovať mimo, a na hcg ma objednali zajtra....ešte idem skúsiť volať na gyndu lebo som bola na pohotovosti kedže na gynde mali dovolenku...či by sa to hcg nedalo zobrať dnes, len je otázka či by to poskočilo od včera

ladore
15. apr 2015

@smart27 krasne ti tmavne 🙂 digi ti podla mna ukaze 1-2 to su tyzdne od pocatia a k tomu sa priratava 1-2 tyzdne cize by si bola v 3-4ttrealne co na sone vidiet nebude az od hcg 1000-1500

smart27
15. apr 2015

@ladore no a to hcg by malo byť aj dnes silnejšie oproti včerajšku?

ladore
15. apr 2015

@smart27 pozri ja som mala 5.4.taketo

ladore
15. apr 2015

@smart27 ono stupa kazdych 48-72hodin o dvoj az trojnasobok