Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lucia1002 to vies tie ovu testy.... mne z nicoho nic vyskoci kolajnica, nezosiluje to postupne...napr predvcerom sa zdalo ze je pozitiv, keby bol tak aj na druhy den by bol pozitivny ale ta testovacia by vyskocila silnejsia ako kontrolna (tak son to mala dva cykli po sebe), ale na druhy den ledva bolo vidno ciarku, a ked ten silny zaschol tak pozeram ze az taky silny nebol...uvidim...mam este jeden, zajtra testnem. Objedna som si inofolic z polskej stranky. Tam stoji o polovicu menej ako u nas.aj z postovnym ma vysli 3 balenia na 29e. V piatok idem ku dokimu ze to uz chcem razantnejsie riesit. Tvoj mm bol na spermiograme?
Tak prva injekcia fraxiparinu pichnuta a od rana uz n zdobi brusko krasna fialova modrina :((((( jaaaaj bubulky prajem kazdej bezproblemove tehulkovanie ;)
@lili1809 super krásny testík. Ja dnes 30DC no test som nerobila. Ms zajtra.
@butterfly333 ahoj, mne to.pride ako /....a nie ako kanalik....drzim ti palceky 🙂
@lia23 dakujem no som zvedava čo bude do večera či pride. Nikdy mi nemeškava no a meškat nemože lebo v stredu mám naplanovanu operaciu nohy preto bude nech pride ale nech nemešká. Ak nie som tehu pomože červene vino aby prišla?
@butterfly333 vyzerá to nádejne, držím palce, kanáliky sú také užšie a ostrejšie čo som videla
@lavinis uvidím čo z toho bude len nech nemeškaju alebo radšej nech nechodia.
@butterfly333 hej, presne, zbytočné nervy človek má
Baby ktore ste zbehle v tychto veciach. Kamoske sa stalo ze mala pozitivny test, isla k dr. a ta potvrdila, ale videla len dutinku bez plodu cca v 4 tt. Vcera sa rozkrvacala, isla k dr. ale ta tam toho vela nevidela, len povedala, ze plod sa neujal. Lenze dnes jej volali ze HCG ma stale vysoke. Moze to byt ze je este tehu ale ma aj menstruaciu, alebo to HCG klesne, az ked sa to vsetko vyplavi?
@butterfly333 tiez mi to nepripada ako kanalik 🙂
@butterfly333 Ja si tiez myslim ze je to / a nie kanalik 🙂
@24daniela24 dakujem no vždy mi chodi presne tak uvidím či pride.
@5esicko
@butterfly333 budem zvedava na dalsie info ako to dopadlo 😉 drzim palce aby tych 9mesiacov mrcha neotravovala 🙂
@5esicko ved aj ja som zvedavá potrebujem aby bud neprišla ale nech nemeška lebo v stredu ma čaká operácia.

Dnes 27 DC