Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@1234lubka tie ovutesty su aj pre mna zahadou..velmi sa na ne nespolieham...zatial to u mna na ovu nevyzera, zas to bude asi dlhy cyklus ☹ moj na spermiograme nebol...my sme to zacali riesit az teraz, dovtedy som riesila len riesila moje dlhe cykly a tak..takze az teraz som spomenula dokymu ze sa nedari..tak si mam merat bazalnu a potom dalsi cyklus mi spravi tu folikulometriu..tak som zvedava..ako stetodoteraz riesili vy? Kolko sa vam nedari?
@lia23 jasne že chcem bábo no ked má ms prist nech pride hned. V stredu ma čaká operacia a ak nie som tehu a ms bude meškat budu ma musiet preobjednávat a zasa čakat a znova všetko absolvovat. Najlepšie keby neprišla.
@butterfly333 aj je to do ružova,tak je to tam. Prajem ti, nech to už vyjde. 😉
@butterfly333 ved podla.mojho skromneho nazoru ani nepride 🙂 ale vsetko je v rukach bozich...musis len dufat ze to.meskanie ma ten najkrajsi dovod na svete 🙂, skus testnut zajtra 🙂
@janaochi dakujem ved uvidim čo bude.
@lia23 aj ja verím že nepríde ☺
@lucia1002 asi rok a apol, tiez bol problem (ked sme sa zacali snazit) z dlhymi cyklami...44, 49a podobne, rekird 54, to bol aj pisledny taky dlhocizny lebo odvtedy od novembra krasa 30-34. Furt nic, dnes som bola u dokiho, pytal sa.ma na inofolic ci ho beriem, a aki dlho...no ja som ho brala len mesiac potom len caj. Tak mi kazal brat 2sacky denne 4 mesiace :-0 :-0 :-0 ze ked ani tak nic tak budeme hladat pricinu...ty kokos ved to je z tej polskej stranky 30e mesacne a unas cez 45....ty koki musim do mm pchat vitaminy nech to vyjde bo skrachujeme 😀 😀 ked mu nedam pilulu tak ho nenapadne 😀 😀 z dm pre aktivnych chlapov mu davam, podporuju prirodzenu plodnost a stoja len 4e. On pracuje na stavbe achodi dost dobity z prace tak aj to urcire hra svoju rolu....nejak sa nestresujem zatial...mam take chvilky ale celkovo myslim ze som este dobre naladena, hlavne nech mam dobre cykli, lebo najhorsie ked nevies..kedy ms dojde ci bola ovula ci vobec bude...tak viem presne ze som cca kolko dpo a potom viem ze mozem odzaciatku zacat 🙂 uvidim. Ty ako dlho?
@1234lubka skus si kupit femi kvapky su velmi dobre aj na ovuláciu funkciu vaječníkov mikozy výtoky dobry vplyv má ma metrenicu a upravuje cyklus stoja cca 7e a maju ich v lekarni Dr Max.
@veronikax ani testiky nic neukazali a po roku mi zacala robit folikulometriu a nic.tak beriem tento mesiac clostylbegit duphaston a inofolic.7 aprila som mala folikul 24mm a 9 aprila mi povedala ze vajko uz prasklo a ze tam je tekutina a o dva dni nasadit duphaston.mojkali sme sa 6, 7, 8, 9 tak cakam na vysledok ci to spravilo.
@butterfly333 mamatest robi iny kanalik.toto je ciarocka.drzim palce.
@katka1274 myslíš že to nieje kanálik? Dufam aj ja taketo som mala v januari no bolo to biochemtehu.
@butterfly333 kanalik je tensi a sedsi..neboj ciarka je to urcite. To ma mrzi..podla mna to tento raz vyjde ;) mamatest je spolahlivy velmi pokial uz clovek vie rozlysit kanalik. Ja ho u nas v prievidzi zohnat ani neviem.
@katka1274 čo ten kanálik nevieš zohnat??😆
@butterfly333 mamatest ;) kanaliky zozeniem pravidelne kazdy mesiac ;)
@katka1274
@butterfly333 dobré ste, baby. 😀
@nicicka na jej mieste by som isla na pohotovost, lebo krvacanie na zaciatku tehu moze byt uplne normalne a je samozrejme ze plod nevidela, na to je este moc skoro, to by ta dr. mala vediet. V nemocnici by jej dali mozno duphaston , ascoruttin a krvacanie by zastavili. Aj ked to nie je iste, ale vacsinou takyto postup volia. Viem o com hovorim, ja som sice nekrvacala silno, ale zato az mesiac a tiez mi nic na sone nevideli a to podla sona uz malo byt vidiet, len som proste mala posunutu ovulku a bolo to vidiet o tyzden neskor.
@butterfly333 ja uz ten inofolic mam objednany...femi sa Volaju?
@1234lubka ano femi kvapky od Valoviča
@butterfly333 ja vidim ciarku 🙂
@ladore dufam že to tak bude a budu krásne //.
@butterfly333 budú uvidíš určite budú a budeme sa gúľať a fúkať v lete všetky s bruškami a na vianoce budeme mať krásne darčeky 🙂)))
@ladore treba verit a bude to aj ja verím v zázrak a preto som si to dala vytetovat na ruku. Verim v zazrak
Ja som posunula kvapky od valovica mojej kamaratke ktora rokyyyy nie a nie mat babo a dnes mi vravela ze uz po prvej davke mala pocit ze jej idu vajecniky von .....takze verim ze su ozaj dobre a pomahaju 😉
@ladore no tak ja som až take pocity nemala no ovu som cítila aj som špinila tak pol dňa cez ovu a pobolievalo ma podbruško od ovu do asi 7DPO a na 5DPO som špinila na ružovu. No uvidim čo z toho bude. Verím že tie femi pomôžu aj mne.
@butterfly333 nevyzera to ako kanalik, podla mna je to ciarocka, drzim palce aby silnela 🙂 🙂
@lili1809 dakujem dufam že to ak tak bude 😊
@butterfly333 žienka obdivujem ťa a dúfam,že žiadna ms nepríde....ja som dala aj vínko,aj kolegyňa,pred ms alebo v deň meškania a nedošla,skús aj ty 🙂 nech sa vidíme v decembrovčiatkach 2015 :-* daj vedieť ako si na tom....držím palčeky

@butterfly333 no ja by som to na tvojom miestw neriesilaa ani s vinom a ani s horucim kupelom ani nicim inym...ved ak chces babatko, tak navo chces vyvolavat MS?...cjapem ze mas operaciu, ale vsetko je tak ako ma byt.....ak bude silniet tak na nu nepojdes, ved to mas este casu dovtedy, ak si tehu tak ciarocka bude o par dni silnejsia, drzim palce 🙂