Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@adulienka92 ahoj no dnes ráno test uplne biely 😕 aj ked teplota stale 37,1
@butterfly333 mne tieto mamatesty duchovali
@smart27 tak nič z toho 😕
@butterfly333 skús neskôr iný test ja som spokojná z testami od lauritky a ukázali mi ešte pred mrchou
@butterfly333 nestrácam nádej 🙂 ja som mala úplne slabé testy
@butterfly333 nato xe si mala dostat ms tka mas teplotu dost vysoku....pridaj sem test, nech ho zrengenujem 😀.....a skus iny test fakt....🙂
@butterfly333 ano uz som to pozerala nanete 🙂 dik 😉
@lia23 ahoj no test biely a ms začína 😕
@butterfly333 nemkzem si pomoct, na tom vrchnom sa mi nieco mari...dokonca aj po uprave, ale je to veeeekmi slabucke....to uz by si mala mat sklnejsie....alebo prinajhorsom rovnake ako naposledy....mrzi ma to, ale vyjde to buduci mesiac snad...drzim palceky 🙂
@butterfly333 nevyslo to teraz, vyjde to nabuduce....vyries si operaciu, tento mesiac ju asi nestihas, ale v prvom rsde si vyries toto a potom babatko, vsetko je tak ako ma byt 🙂
@lia23 ano ten vrchny tam niečo je no ms už začína. No čo už snád na buduce. A dakujem za podporu 😙😙
@butterfly333 tak nie som sprosta teda 😀 uz som sa zlakla...dost ze vidim na svojich testoch // aj ked nie su, a este aj na cudzixh 😀.... ano, nabuduce to uz vyjde... :-* i ked je tazko sa nesustredit a nemat depresivne pocity...
@lia23 to máš pravdu žena ked chce dieta a nedarí sa tak jasne že nad tym rozmyšla. No nie že by som to mala v hlave stále. Skrátka sa to zadarí na buduce.
@1234lubka no my sa snazime od novembra..a hned ako som mu spomenula ze este nic, tak ze poriesime folikulometriu a tak dalej..som bola prekvapena, ze nepovedal, ze to je este malo, ze pockame 🙂 moj chlap uz jedno dieta ma, takze viem ze je, teda bol plodny :D no ale ma sedavu pracu, robi sofera uz dlhe roky, takze aj to mohlo urobit nejaku sarapatu..no aj tak ja si myslim ze je to tiez kvoli mojim dlhym cyklom, ze tiez neviem kedy bola ovu, navyse doteraz sme robili obaja tak vselijak, ze sme spolu spali max 1 - 2x do tyzdna takze sme sa za ten cas nemuseli vobec trafit..nastastie moj zmenil pracu, tak bude lepsie...ovu testy som si teraz robila 3 dni po sebe a zatial nic...a to som dnes 16DC :( mam pocit ze inofolic nejak nefunguje...no veru, ze 4 mesiace..sak to je na zabitie... ja som mavala tiez take cykly po tom co som vysadila HAK..teraz som mala posledny uplne ze prvy krat len 30dnovy...tak som zvedava co bude tento mesiac...ja si teraz davam tiez 1 - 2 sacky denne ako ma napadne :D a do mojho zatial nic nedostanem, on je zasadny odporca vsetkych liekov a vitaminov v umelej forme :D takze kym netreba, tak to nechce :D ja tiez to beriem v pohode, nejak nestresujem...neplacem nad negativnymi testami, lebo viem, ze pozitivny pristup k tomu vela spravi...ty mas teraz kolko rokov?
@lucia1002 ja mam 28, mame chlapceka-ten sa.podaril tak ze ani nevieme ako 😉 nahoda 🙂 tiez neolacem aj ked mam niekedy blbe obdobia ..mne inofolic pomohol vzdy, stale ked som ho brala tak som mala podstatne kratsi cyklus. Teraz ho chcem brat dlhodobejsie co to urobi. Moj muz ma 25-aj tym sa utesujem ze este "mladnak" 😉 ze problem bol asi vo mne...urcite vela robi ze robi na stavbe a tam sa namaka co chodi dobity ako kon z prace...ten moj doktor ma s tym inofolicom a 4mesiacmi nastval ale co uz, oskusam....lebo ja som ho stale brala len tak ze jedno balenie a potom nic...od novembra... 🙂 neboj podari sa 😉
@1234lubka no tak vy uz mate 1 dieta, tak to je super...aspon vies ze tam nie je vaznejsi problem.. 🙂 ja mam 27 a moj ma 37 - coho sa uz trocha obavam...no my mame zatial len jeho syna z prveho manzelstva..urcite aj ta praca ma na to urcity vplyv..veru urcite sa podari, len musime byt trpezlive 😉 no ved uvidis, ako to bude s tym inofolicom, ci pomoze..inac, mohla by si mi do IP poslat link na tu polsku stranku?rozmyslam ci este budem s nim pokracovat..dakujem 😉
@lucia1002 no na to ze ked raz "vyslo" by som sa nespoliehala lebo vies spermiogram sa u chlapa meni kazdym tyzdnom, mesiacom...ale urcite ked vysli raz musi aj druhykrat 😉 😉 poslem jasne. rozmyslam ze kupim muzovy aj balenie forlandolu-to je ako inofolic ale pre chlapov...musimelen byt trpezlive 🙂 tvoj kednechce "umeliny" tak mrkni na nete co pidporuje plodnist u chlapov. Tvoj fajci? Moj teda hej...ale s tym nic nenarobim, ja.som prestala ked som otehotnela z Matkom. A to som fajcila jedna radost...robila v bare same nocne..zafajcene prostredie, sama som fajcila, popijalu sme v tom obdobi tiez hodne 😉 kamis akurat prisiel z irska...a aj tak na jeden sup...nechapem...vtedy som netusila kedy su plodne dni dokonca som ani nevedela ako sa cyklus pocita, prisli kramy prisli, neprisli neprisli...netiesila som nikdy...
@22lucina22 ahoj, mne to pride kao kanalit, ale nie som si ista uplne, vyskusaj o par dni 🙂
@lia23 dakujem za odpoved. Troska som ju upravila mne sa tam aj mari ciarka ale asi to bude fakt ten kanalik
@22lucina22 nieje to skoro na test.?No na tom spodnom sa čosi ukazuje. No skus o dva dni alebo v den ms.
@butterfly333 ja viem ze je skoro len som si vas citala a pozerala testiky tak mi to nedalo musim este vydrzat
@22lucina22 to poznám no ja už radšej najskor testujem v den ms. Tebe držím palce. 😊
@butterfly333 dakujem pekne dam vediet ako som dopadla 🙂
@22lucina22 no ano, crta sa tam nieco, to je pravda, len mne to p uprave prislo ako kanalik, no uvidis o par dni.....fakt je to skoro, preto testuj az v den MS radsej....drzim palce 🙂
@lia23 dakujem. Som nedockava lebo vo februari som mala MA a bolo by super keby sa nam to podarilo na prvu supu no uvidime
@22lucina22 to ma mrzi.....ale tak mozno to uz vyslo, len netrpezlivostou nic nedocielis ...🙂 trpezlivost ruze prinasa 🙂

@mojezlate ja mám testy od aluritky a robila som ich skôr mrchu som mala dostať utorok 14teho....a už v piatok mi na testoch bolo vidno šak popozeraj o pár strán dozadu