icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

22lucina22
18. apr 2015

@lia23 dakujem. Ja niesom ani tak netrpezliva ako zvedava lebo z manzelom si odvtedy davame pozor ale 10 sme si to uzili naplno tak neviem ci by sa nam to takto podarilo.

makrelka123
19. apr 2015

Ahojte zienky,chcem vas poprosit o nazor...s manzelom sa snazime uz dlhsi cas a zajtra mam dostat ms,.myslite ze sa mozem tesit ze ho najblizsich devat mesiacov neuvidim?😄

veronikax
19. apr 2015

@makrelka123 ahoooj 🙂 toto je isto pozitivny testik 🙂 A ms ti nepride! 🙂) ak si urobis o 2 dni testik .. tak uz tam bude isto poriadna kolajnicka :DD

makrelka123
19. apr 2015

Ked som uz tolko testov porobila som si myslela ze som tam tu ciarku ocami vypalila😄Dufam ze uz bude len silniet😊dakujem,potrebovala som vyjadrenie od nexavisleho cloveka lebo uz som bola na nervy z toho ze mesiac za mesiacom nic.dakujeeeem😄

veronikax
19. apr 2015

@makrelka123 drzim palce 🙂 alee mozes si byt ista... ze toto kanalik isto nie je 🙂 ciarocka uz bude len silniet 🙂 a gratulujeeem 🙂

duda82
19. apr 2015

@makrelka123 prajem ti to, ale pokial ti to nepotvrdi lekar tak si nemozes byt ista nicim,ja som bola vo stvrtok u lekara mala som asi 5 pozit testov a na sone absolutne nic nevideli len cystu,brali mi HCG to som mala pozitivne vyse 400 opat idem o tyzden vo stvrtok tak sa strasne bojim,sice mi povedala lekarka ze do 800 hcg nic nemusi byt vidiet,aj tak mam strasny strach ako to dopadne,moze ist aj o MMT vraj

makrelka123
19. apr 2015

V januari som bola na laparoskopii cysty tak dufam ze to nebude cysta ani mmt😞verim ze to bude ok.dam vediet ci ciarka silnie a co na to nasledne povie dr..ale pevne verim ze to bude ok

lavinis
19. apr 2015

@makrelka123 vobec nemas dovod si mysliet, ze je nieco v neporiadku🙂 ak sa nebudes ponahlat a prides tak v 6-7 tt tak Uz nieco uvidi aj na sone 🙂 (to je tak 2 tyzdne meskania)

makrelka123
19. apr 2015

Chcem ist na treti tyzden,som aj po kyretazi a tej laparoskopii tak verim ze sme sa uz konecne dockali.Dakujem za ochotu baby😉

jaruska18
19. apr 2015

Ahojte 🙂 vidite nieco? Mne sa aj zda,aj nie 🙂

lia23
19. apr 2015

@jaruska18 ano, je tam slabulilinkata 🙂 drzim palce,aby silnela 🙂

jaruska18
19. apr 2015

@lia23 tu je test po zaschnuti 🙂 aj mne sa tam nieco zda ale ktovie no...

smart27
19. apr 2015

Vsetky pokope zajtra na krv

butterfly333
19. apr 2015

@jaruska18 ahoj pozri na str 408 aj ja mám taky podobny test no ms prišla. Držím palce skus tak o dva dni.

5esicko
19. apr 2015

@smart27 Ahoj, kolko si DPO? ides 1.krat k dr odkedy si tehu? lebo neviem kedy je vhodne ist, ci sa tam nechystam prilis skoro 🙂 😅

jaruska18
19. apr 2015

@butterfly333 pozriem, skusim pozajtra rano..aj ja som mala takych duchov az az a nic z toho preto sa ani teraz nespolieham uz na to 🙂

smart27
19. apr 2015

@5esicko no som dnes 39 DC ja idem zatial len druhý krát na krv... na gyndu idem vo štvrtok...

5esicko
19. apr 2015

@smart27 aha...a na krv kam? myslela som, ze na gynekol.... 😕

smart27
19. apr 2015

no tam ale na vyšetrenie nepôjdem ešte, ja už som na krv bola ked som šla v utorok na pohotovosť lebo som začala špiniť, bolo to v den termínu menštruácie....som sa zlakla tak som šla na pohotovosť, na sone nič nevideli tak ma poslali na krv a hcg bolo pozit....ale som len 4tt tak ani nič vidieť nemohli 🙂 potvrdil mi to digi test....a špinenie prešlo samé, trvalo jeden den asi sa zahniezdoval drobček

5esicko
19. apr 2015

@smart27 aha 🙂 lebo ja mam tiez na digi teste iba 1-2, realne budem v 4tt a tiez sa mi zdaa skoro na sono...len som nevedela ci aspon krv mi vezmu na hcg alebo ma rovno poslu domov nech pridem o dva tyzdne ked to bude mat zmysel a bude cosi vidiet 😝 🙂 tak skusim a uvidim 😀

5esicko
19. apr 2015

@smart27 a drzim palce samozrejme, nech prebieha vsetko v poriadku 😉

smart27
19. apr 2015

@5esicko no to je skoro, ja pôjdem ale na rizikové hned lebo pichám na riedenie krvi ....preto tak skoro k dr...

lia23
19. apr 2015

@jaruska18 urcite je to dusik 🙂 testuj o dva dni 🙂

jaruska18
19. apr 2015

@lia23 urcite testnem pozajtra rano, to by uz mali byt silnejsie ciarky?

zvolsiinylogin
19. apr 2015

Ma niekto tescacke pozitivne?ako to vyzera...?kde sa hlada druha ciarka?dik..

zvolsiinylogin
19. apr 2015

@smart27 tie testy si robila lazdy den alebo obden?

smart27
20. apr 2015

@zvolsiinylogin každý den

kvietok_zuzka
20. apr 2015

Baby mám otázku. MS som mala dostať pred 10 dňami, neprišla. Robila som si test a nič tam nebolo. Potom som si robila test o pár dní a bol tam duch, aj na ďalší deň bol duch. A dnes MS prišla. Čo si o tom mám myslieť? Som tehu alebo nie?

lavinis
20. apr 2015

@kvietok_zuzka no je mozne,ze si bola a odislo to :-/ po 10 dnoch meskania uz by mal test riadne ukazat

kvietok_zuzka
20. apr 2015

@lavinis ale test som si robila pred prá dňami. včera nie. a nemalo by to bolieť nejak extra?