Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lavinis ďakujem
môj dušík sa premenil na čiaročkuuu 🙂) a mám // 🙂) taká som šťastná, len aby bolo všetko ok 🙂 Pritom som to tento mesiac absolútne nečakala 🙂 jééééj 🙂)
@1234lubka tak ale ty mas mladeho chlapa, to by sa az tak velmi neobratilo 🙂 moj nefajci a ani ja, takze v tomto mame vyhodu 🙂 tak to vies, ked to neplanujes, tak to vyjde hned a ked to planujes tak ani za svet...treba sa na to prestat sustredit..sice to si hovorim aj ja a nejak to nejde 😀 inac dnes som 18DC a teplota stale nizka ale aj ked sa mi asi zda ze dnes mam iny vytok, tak to musim odsledovat 🙂 ty si na tom ako?
tak hcg 1050 🙂
@kamilka1986 jeeeee🙂
@lucia1002 ja neviem..som 22dc a neviem ci bola ovukla ci nie...podla mna nie..uvidim no pila som tu alchemilku do 16dc tak snad pride mrcha v dobrom case...a aj ze ten inofolic pride tento tyzden...kupim este manzelovi folandrol jeden a uvidime, tie z dm vitaminy kazdy den mu davam... 😉 ja beriem zinkosel, zinok+selen zatial...
@lavinis nakoniec to vyzerá iba na špinenie aj to som mala iba ráno. čo si o tom mám myslieť? ja som už z toho mimo.
@kvietok_zuzka no skus este testnut zajtra
@1234lubka tak tebe sa to uz ponaly blizi..ake ze snad pride v fobrom case..snad ze dufam ze nepride vobec nie?? 😝 ja mam este kupenu aj cistu kyselinu listovu ale tu teraz neberiem ked mam inofolic..chlapa riesit nebudem este..lebo napr.ten folandrol je tusim tiez dost drahy..a ja si myslim ze aj tak je problem u mna..aj moj to povedal ze som "hormonalne rozhadzana" a myslim ze ma veru pravdu.. 😒
@lucia1002. U mna aj co som mala cykli hala bala tak 3 krat hormonalny profil ok...dokonca aj v 50dc...raz som mala prolaktin zvyseny. Je drahy to hejale najeden mesiac obetujem. A aneverin ze by to twnto mesiac vyslo lebo keksik sme mali na 13dc apotom az na 19 uplne mimo..nemala som ani ovulacne priznaky ani ovu testy pozitivne...ale dost citim vajecniky..ale nic to nebude -myslim cysta alebo co-lebov piatok som bola u dokiho robil ultrazvuk a vsetko ok..jak furt...nechapem tomu...ked som mala rozhadzamw cykli som unho bola trikrat a stale vsetky vysledky boli dobre....
@22lucina22 da sa povedat, ze tam cosi aj je, drzim palce nech silnie 🙂
@lia23 dakujem pekne
@dominikakukova ano 🙂
@lavinis MS mi mešká 5dní, ja len dúfam, že to nie je zase len planý poplach 😠
@dominikakukova hm, na 5ty deň už mohla byť aj silnejšia, ale nevadí, vyskúšaj o 2 dni, ak zosilnie, tak je to bude super 🙂
@lavinis skúsim zajtra spraviť digi, ten by mi už mal ukázať...

@kvietok_zuzka no ak mas menzes tak asi tehotná nie si
Vela tehotenstiev odide prirodzene s menzesom
Ak si chces byt ista tak jedine skocit za doktorom