icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lavinis
21. apr 2015

@dominikakukova tak ten asi áno 🙂

dominikakukova
21. apr 2015

@lavinis uvidíme zajtra, čo to bude 😕 dúfam, že ma nečaká zase sklamanie 😒

lavinis
21. apr 2015

@dominikakukova držím palce!

veronikax
21. apr 2015

@lia23 negativy sa neoplayia robit ... lebo tie ukazuju aj kanaliky 🙂

dominikakukova
21. apr 2015

@lavinis ďakujééém 😉

lia23
21. apr 2015

@veronikax ukazu, ale kanaliky su tenke vraj....

kvietok_zuzka
21. apr 2015

@lavinis dnes som si robila test a zase tam bol len duch :( a teraz večer som začala zase špiniť :(

lavinis
21. apr 2015

@kvietok_zuzka Hm. ..niekedy spinenie nevadi. ..tazko povedat

juditka_d
22. apr 2015

ahojte babulky, snáď mi niektorá bude vedieť poradiť - v pondelok 20.4. som mala mať MS. Robila som si test a vyšli //. Tá druhá samozrejme slabšia, ale dobre viditeľná. V utorok ráno som robila digi a vyšiel mi iba 1-2 týždeň. Dnes som robila tiež test a druhá čiarka je viditeľná, ale trochu slabšia ako tá z pondelka :( Test som si spravila lebo som sa zobudila a neboleli ma prsia čo mi prišlo divné a potom som zostala úplne v strese.K doktorke som objednaná až o týždeň. Testy som robila rovnakej značny (mamatest a digi bol Clear Blue). Už keď mi MS mešká, už by som predsa mala mať silnejšie nie? Cyklus mám 28 dnový, ovulka okolo 13-14 dňa. Má niektorá podobnú skúsenosť a dobre to dopadlo?

mojezlate
22. apr 2015

@dominikakukova je tam gratulujem

5esicko
22. apr 2015

@juditka_d to je ten isty pripad ako mam ja, od pozitivneho digi, kde mi ukazalo tiez 1-2 (ma som mala mat v sobotu, teda par dni pred tebou), som robila klasicky test pomaly kazde rano a nepacilo sa mi, ze ciarka je na to, ze ms meska uz par dni stale slaba...tak som vcera kupila dlasi digi, ci uz nahodou neukaze minusko,ale stale tam svieti 1-2, tak som si povedala ze uz tie ostatne testy robit nebudem a stresovat sa silou druhej palicky, lebo to nie je na nic dobre...skusim o tyzden digi a ked ukaze uz 2-3 tak to bude ok, nema zmysel sa takto trapit tym ci testy ukazuju spravne, ked si aj ty mala pozitivny digi 🙂

juditka_d
22. apr 2015

@5esicko tak to sme na tom rovnako... viem že to zmysel nemá - ale psychike nerozkážeš 🙂 Ešte včera som si hovorila že testovať už nebudem, len ma ráno zaskočilo to, že prsia vôbec neboleli a ja ťapa som išla spraviť ďalší test. Nie kiežby ma to nenapadlo, lebo teraz na to stále myslím, aj keď viem, že tým si nič nepomôžem. Kedy sa chystáš k lekárovi? A bolieva aj teba bruško? Ja mám sem tam pocit akoby som už mala dostať MS, ale to je normálne, ale pobolieva ma aj v oblasti vaječníka, tak neviem či je to ok.

5esicko
22. apr 2015

@juditka_d ja som bola u doktora v pondelok, po tom co uz som mala pozitivny digi test a meskala ms dva dni vlastne...ale povedalô, ze je prilis skoro, ak tak som iba v 4tt, tak mam prist az 5.5. na dalsiu a uz by malo byt cosi vidno. Ale ako sa vyjadril, tak podla neho som tehotna 😲 krv mi brat nechcel, ze netreba tak ktovie...ale tiez som stresovala strasne kvoli tym slabym ciarkam, az mi to mm zakazal, sa testovat 😀 tak ako vravim, o tyzden digi este jeden obetujem a budem dufat, ze tam bude lepsi vysledok...lebo inak ma do 5.5. asi rozdrapi ci je to ok 😀

5esicko
22. apr 2015

@juditka_d jaj a bolelo ma prave v case ocakavanej ms jeden den hadam hodinku, potom na druhy trocha, ale uz nie...no mna zase nebolia prsia ani nic, tak sa bojim, ze zase ja mam malo priznakov 😀 myslim ze bolesti su ok kvoli rastu maternice, len nesmu trvat dlho...a kym nie je krvacanie, tak je to v poriadku, to je hlavne 🙂

juditka_d
22. apr 2015

@5esicko presne tým sa musíme utešovať, že kým nie je MS je všetko ok 😉 a že nemáš bolesti bruška už teraz - ani to nemusí byť zlé, keby sa niečo zlé dialo, zrejme by si mala silné bolesti.

juditka_d
22. apr 2015

@5esicko a lekár ti niečo nepovedal na tie slabé čiarky? a aj ja som 5.5. na sono objednaná a v pondelok na krv. Ja mám tiež zakázané testovať, ale o tom dnešnom mm nevie :D

5esicko
22. apr 2015

@juditka_d vravela som, ze bol test pozitivny, nie ako velmi alebo malo 🙂 to bola pre neho podstatna informacia...oni to beru tak, ze akonahle su dve // ci slabsie alebo nie, tak si skratka tehu a silou paliciek sa nikto zaoberat nebude 😀 mne je len luto, ze mi nezobral krv aspon kvoli hladine hcg, pytala som sa, ale nechcel, ze je to zbytocne...ach 🙂 tak uz len cakat ostava 🙂 potom napis ako si dopadla na tej krvi v pondelok, budem zvedava 😉

juditka_d
22. apr 2015

@5esicko jasne, dam ti vediet 🙂

somtoja13
22. apr 2015

@juditka_d
@5esicko
Kočky nemajte strach tým stresom malemu len uškodite.Pokial boli čiarky tam a aj digi test ukázal plusko tak to tehotenstvo bude.To že čiarky nesilneju zo dňa na deň nieje katastrofa, keď pokukate tuto testy tak su kadejaké a každej stúpa HCG inak.Mne môj lekár povedal pokiaľ nekrvacaš a nemáš silné neznesiteľné kŕče tak je to v poriadku. Držím vám palčeky nech je všetko ako má byť

lavinis
22. apr 2015

Ale prosim Vas uz date pokoj s tym, ze trocha prirodzenych obav a stresu skodi babatku. Deti sa rodili aj pocas vojen. Taketo reci baby este viac vystresuju ako pomozu

duda82
22. apr 2015

@5esicko
@juditka_citam ze to mate take rovnake ako ja,ja som bola u lekara minuly stvrtok co som mala testy pozit a dojdem tam a na sone nic,sklamanie velike, nevidela len cystu ani ze to tak nepripada ako tehu ale MMT.zobrali mi Hcg a mala som ho pozit vyse 430 a zajtra idem znova som ako na ihlach nervozna ci uz bude vidno bublinku ci mi stupne hcg test je krasny, uz vyrovnane ciarky tak len dufam ze to bude ok.

5esicko
22. apr 2015

@duda82 Drzim palce silno aby to bolo riadne tehu a nie MMT 🙂 neboj bude to v poriadku ked mas hcg v pohode 🙂 mne ani zmerat nechceli takze tiez netusim ci nahodou to nebude MMT a ani len krv mi nechceli zobrat ☹

duda82
22. apr 2015

len mne nebolo vidiet nic ani zvacsenu sliznicu,gestacny nic,tebe bolo nieco vidno,kedy si mala naposledy mrchu?ja len ratam a ratam uz mi stoho hrabe 🙂

kvietok_zuzka
22. apr 2015

Tak baby poradte prosím. MS mala prísť 11.4. Neprišla. 16.4 sme sa s manželom milovali a potom som mala taký hnedý hlien (ako keď sa uhniezďuje vajíčko). Testy som si robila, ale sú na nich len "duchovia" a nejak extra 2.čiarka nesilnie. Dnes som bola u doktora a nepotvrdil, ale ani nevyvrátil tehu. Zobral mi krv na HCG a zajtra mi volajú. Čo si o tom myslíte? Som tehu?

bella1303
22. apr 2015

Caute kočky viete mi dat niektora foto do negativu? Dnes som robila test a videla som tam nieco veeelmi slabe, ale mam este 5 dni do ms.len na foto to neni vidiet mozno ked bude negativ.dakujem moc

juditka_d
22. apr 2015

@duda82 velmi ti držím palce aby HCG narástlo tak ako má 🙂 A nebojkaj, to že máš cystu nevylučuje že môžeš byť tehotná a pri HCG 470 určite tehotná si 🙂 A na sone je zle až keď nevidí pri HCG nad 1500, takže zatial by malo byť u teba všetko OK. Kolký si týždeň? A kolko ti už mešká?

juditka_d
22. apr 2015

@kvietok_zuzka a kedy si mala ovulku? Lebo ak v strede cyklu a MS si mala dostať 11.4. je asi nepravdepodobné aby sa až 16.4. uhniezďovalo vajíčko. Veď predsa HCG rastie až keď je uhniezdené.
Nejaké to špinenie môže byť aj v tehotenstve pri zmenách v matercnici - a toto si asi myslela. Držkám ti palce aby bola zajtra správa od lekára pozitívna, potom daj vedieť 🙂

duda82
22. apr 2015

@juditka_d zajtra sa dozviem ako natom som co mi povie, mala by som byt tak 4-5 tt meska mi 28 dni

lia23
22. apr 2015

@bella1303 ahoj, ja som to upravovala a pravdu povediac tam nic nevidim...testujes velmi skoro...

veronikax
22. apr 2015

@duda82 ahoj 🙂 ak ti meska 28 dni .. tak by si nemala byt v cca 7-8 tt ? 🙂