icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bella1303
22. apr 2015

@lia23 ahoj nemozes mi to poslat? Ja som tam nieco videla, ale neviem.

juditka_d
22. apr 2015

baby, krv na HCG sa môže zobrať aj poobede že? Nemusí to byť ranný odber nalačno 🙂

kissinka111
22. apr 2015

Babule potrebujem vas nazor... utorok minuly tyzden som dostala mrchu ale trvala len 2,5 dna stvrtok pobede uz nic ani cely piatok. Sobotu som sa rano zobudila s tym ze ma trosku bolia prsia ale moc som tomu nevenovala pozornost i ked mna bolievaju pred mrchou a jej nastupom okamzite to ustupy. ale zacala som aj spinit a spinim do teraz rano som mala aj krv. sobotu vecer som si len tak z haluze urobila test a ani som neverila ze by mohol byt pozitivny lebo by som bola ete len 2 tyzdne tehotna a ono mi vysiel akurat ze ciarka bola slaba. nemam ziadne bolesti len to spinenie mi nejde do hlavy a prsia ma uz teda bolia slusne dnes som si test zopakovala a bol taky isty ako sobotu tak neviem co si mam o tom myslet pre istotu som sa na piatok objednala k Dr. tak dufam ze to bude mimi lebo planujeme s priatelom tak ma napadlo ze sa vas popytam aky mate nato nazor ci niekto nema taku skusenost.

monicka79
22. apr 2015

@kissinka111 ja som spinila mesiac a bola som tehotna, len chod k dr. povedz ze test je pozitivny ale spinis a da ti lieky proti krvacaniu. Ja som ich uzivala do 12tt.

monicka79
22. apr 2015

@juditka_d nie nemusi, moze sa hocikedy.

kissinka111
22. apr 2015

@monicka79 dakujem velmi pekne poviem mu a dufam ze bude mat aj on pre mna dobre spravy 🙂

juditka_d
22. apr 2015

posielam aj ja testiky (tie uplne horne si nevšimajte, to su OVU.
1. je 1 deň pred MS
2. asi v deň MS poobede - takže nie z ranného
3. v deň MS - pondelok 20.3. z druhého ranného moču
4. dnes z ranného 22.3.

Medzitým som si v utorok robila digi a bol 1-2 pozit.

Tá čiarka z dnešného je slabšia ako bola v pondelok :(

juditka_d
22. apr 2015

a ešte detail na tehotenské

juditka_d
22. apr 2015

@kissinka111 držím ti palce 🙂 čiarku máš peknú 🙂

5esicko
22. apr 2015

@juditka_d tak ja som dnes skoncila s krvacanim na pohotovosti a darmo mam digi pozitivny a 1-2..hladina hcg je velmi nizka na 4tt, preto asi aj tie slabe testy mi vychadzali...takze uz mna tehu asi konci ☹ drzim palce nech tebe to silnie 😉

juditka_d
22. apr 2015

@5esicko :( to mi je luto :( aké si mala HCG? mne to nedalo a objednala som sa na zajtra, tak dám vedieť. Dúfam, že ďalší mesiac sa ti podarí a uvidím tu pekné čiarky. A ja myslím že dopadnem rovnako ako ty. Ale treba sa otriasť a skúšať opäť. Nič iné nezostáva...

5esicko
22. apr 2015

@juditka_d ved toto, keby mi moj doktor robil test v pondelok, vedela by som skor...mala som dnes 27 iba to je velmi malo, i ked podla tabulkovych hodnot som v rozmedzi ale myslim ze to je nic...neviem ci mi budu brat este krv pre porovnanie ci predsa len stupa ale skor ocakavam ze dorazi ms a bude po vsetkom...no aspon to nebolo mimomaternicove hehe 🙂 tak daj potom vediet, budem drzat silno palce 😉 vobec nemusis dopadnut ako ja, hlavu hore 🙂

juditka_d
22. apr 2015

@5esicko tak určite to je pozitívum že nie mimomaternicové. HCG by malo byť od 18 (minimum) pre 4 aj 5 týždeň len možno že to máš ešte zvyškové. Vieš ja som si tak dnes povedala, že radšej nech to odíde takto zavčasu ako keby to malo byť neskôr... A taká som akási vnútorne zmierená s tým. A ďakujem ti veľmi pekne za povzbudenie 🙂

5esicko
22. apr 2015

@juditka_d ved aj ja, ze radsej teraz nez vo vyssom stadiu tehu, to uz by som asi ozaj nezvladla 🙂 nemas za co, treba verit, ze to vyjde 😉

kissinka111
22. apr 2015

@juditka_d dakujem pekne dufam ze sa udrzi ete hodne dlho 🙂

petra212
23. apr 2015

@kissinka111
a robila si ten istý test ako v sobotu? myslím, značku
a ten včerajší bol určite taký istý ako v sobotu? myslím intenzitu čiarky?

lebo od soboty by mala čiarka zosilnieť
ale ak si nerobila rovnakú značku tak je to jedno, tam sa nedá porovnávať intenzita čiarky

ladore
23. apr 2015

Ahojte dievcata silno drzim palceky a posielam tehu nakazu 🙂 takto sme narastli drobceka pol cm a srdiecko ako zvoncek sme v 7tt

ladore
23. apr 2015
petra212
23. apr 2015

@ladore
blahoželám k srdiečku
krása 🙂

mojezlate
23. apr 2015

@ladore blahozelame k srdiecku 😉

juditka_d
23. apr 2015

@ladore - gratulujeeem 🙂 a nech to takto dobre ide aj ďalej 🙂

- včera som posielala testíky, dnes ráno som mala čiarku silnejšiu ako včera - ale takú ako v pondelok. Ale stále je slabá. Tak som zvedavá čo na to dnes Dr.

ladore
23. apr 2015

Dakujeme dievcata nebojte vsetko dopadne dobre najlepsie je ak uz ak hch stuplo netestovat lebo to robi taky stres len hej a to v zaciatku nepomoze....bude bude to ok a vsetky sa budeme tesit nech sa Vam vsetkym nalepi drobca;)

kissinka111
23. apr 2015

@petra212 robila som tu istu znacku bol z lekarne a tiez sa mi je to cudne ze nebol silnejsi preto som zvedava co mi povie Doktor... 😒

petra212
23. apr 2015

@kissinka111
no veď už tuším ideš zajtra, tak už sa to čoskoro dozvier 🙂

kissinka111
23. apr 2015

@petra212 no ved hej ale tak trosku sa bojim ci to bude dobre alebo zle 🙂

petra212
23. apr 2015

@kissinka111
pravdu?
radšej by som sa pripravila na to horšie, lebo to, že máš čiarku znamená, že tam nejaké hcg je,
ale to, že čiarka nesilnie, neveští žiaľ nič dobrého,

pri zdravom tehu by sa malo hcg každé dva tri dni zdvojnásobovať a to by malo byť vidieť na teste ako silnejúca čiarka
a ty si robila test v sobotu a potom v stredu, rozdiel by mal byť markantný
a ty vravíš, že nie je,
ale možno sa mýliš a keby si nám ukázala tie testy odfotené, možno my by sme tu videli rozdiel, ktorý ty nevidíš ...
neviem,

každopádne prajem len to najlepšie

somavi
23. apr 2015

@kissinka111 ja som najprv mala len taký pocit, ešte predtým ako som mala dostať menzes, že som tehotná. Urobila som si test, bol negatívny a už som tomu nevenovala pozornosť. Potom prišla mrcha, ale trošku slabšia ako zvyčajne a trvala asi 8 dní.. Celé sa mi to dajak nezdalo, spravila som test znova a už bol pozitívny 🙂 teraz som v 25 tt. Ak tam druhu čiarku máš, aj keď slabú, určite si tehu. Chod za gynekologom 🙂

bella1303
23. apr 2015

Baby vidite tam nieco?dakujem

kristinka28
23. apr 2015

@bella1303 ja vidim nieco slabucke drzim palce

kristinka28
23. apr 2015

@bella1303 skus dat lepsie foto ja tam vidim na uprave viac ciarok