Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kristinka28 mam este jednu foto ale natom neni vidno nic..skusim este odfotit lepsie a poslat ti
@kristinka28 dakujem
ja som len zo srandy upravila, lebo si vravim, ze aj tak tam nic nebude......alema to az prekvapilo ked som to uvidela, lebo vravim ze volnym okom to ni eje vidno, tak drzim palce, aby boli // silnejsie 🙂
@bella1303 upravene drzim palce daj potom vediet
@lia23
@kristinka28 dakujem kočky. Bol by to maly zazesk keby sa to podarilo.prveho synceka mame umelym oplodnenim kedze som skoro nikdy nemala ovulku a velmi nepravidelne tak sme nechceli tolko cakat.no po porode mam pocit, ze ovulku mam.menzes pravidelny..hore dole jeden den a v strede cyklu priesvitny vytok.tak uvidime.tersz ma boli uz od soboty v podbrusku ako na menzes a mam take tazke prsia
@bella1303 drzim a daj vediet mas este testik ak ano sup rano 🙂
@kristinka28 uz mam len ten 25 ml ci co to ten co zachyti az neskor.toto bolo 12,5.u nas ani 10tkovy nemaju
@ladore Gratulujem! A pozerám, že tam máš Helios MT. To si mala IUI alebo IVF?
@katka3057 PResne taktom som na tom bola ja včera. Tiež som si robila test (7DC) a tiež som tam kadečo videla. Povedala som si, že testnem o 2 dni. Ak tam ten duch bol, tak už musí zosilnieť. Držím palce! 🙂
@lucianna1981 nie nie drobec je prirodzene ale sla dom tam na vsetky prve sona a testy lebo krv som vedela hmed ...u mojej lelarky som nola s tym ze tu mi uz videli vacok a ona na svojom sone nic..tak som radsej chodila tam ale teraz sa uzam hlasit u svojej
@ladore Aha, lebo ja som bola pred týždňom na inseminácii v Heliose, tak preto mi to tak udrelo do očí... takže kotrý týždeň si? 7tt?
@lucianna1981 ďakujem, držím palce aj tebe, nech je zajtra dúšik silnejší. Ja uz veľmi neverím, som 15 dpo, voľným okom tam síce nieco vidím ale je to veľmi slabé, na fotke to ani nevidno :(

@bella1303 tak akoze, musim povedat ze takto volnym okom ze absolutne, ale ked som to upravila tak aj ze ano......som zvedava jak sa to vyvrbi....testujes ale skoro, pockaj az kym ti bude meskat MS...alebo aspon v den MS...