icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

gabi89
27. apr 2015

ahojte, co si myslite? neviem ci je to dobre vidno, ale na druhom a tretom je vidno slabe ciarky. mrcha meska 4 dni co nikdy doteraz nemeskala. co je zvlastne, ze nemam ziadne priznaky, praveze sa citim dobre a aj prsia ktore ma vzdy boleli pred mrchou aj tyzden,tak teraz ma vobec nebolia. mate niektora takuto skusenost a boli ste v tom?

lavinis
27. apr 2015

@gabi89 priznaky neries Tie pridu az neskor🙂 tie, co ich tu maju pomaly druhy den po styku, vacsinou tehu nie su. testy vyzeraju nadejne 🙂

duda82
27. apr 2015

@juditka_d poviem ti uprimne ze som bola taka stastna, ako som si zavolala o vysledok,doktor mi zvestoval ze je to jasna tehotnost vnutromaternicova a nemusim sa bat,ze som sa zabudla aj spytat aka je ta hodnota vysoka 🙂

zdencaaaa
27. apr 2015

@gabi89 priznaky ti pridu neskor

ladore
27. apr 2015

Ahoj dievcata pozrite ako nas uz vidno a to sme v 7tt uz aj suseda mi volala ze vy ste tehotna...

naty1133
27. apr 2015

Ja viem...je skoro..ale nikdy som ho tam nevidela!a ja cítim ,ze to bude

lia23
27. apr 2015

@naty1133 ahoj, no nieco sa tam crta, ktory DPO si?

naty1133
27. apr 2015

@lia23 nezatracuj ma😁 9dpo

petra212
27. apr 2015

@naty1133
ako niečo veľmi jemné tam zdá sa, že je
podstatné je, či bude silnieť
môže to byť kanálik
koľko si DPO?
keď som to hodila do negatívu, tak je to tiež vidieť, ale nejde mi to sem pridať

petra212
27. apr 2015

@naty1133
tak skús testnúť o dva dni (ak teda dovtedy vydržíš 🙂 ) rovnakou značkou testu
či bude silnejší
9 DPO je dosť skoro, čomu teda aj čiaročka zodpovedá,
tak dúfam,že bude silnieť

naty1133
27. apr 2015

@petra212 no veď prave...po prvý krát to vidím voľným okom!a kanalik poznám dobre

janaochi
27. apr 2015

@gabi89 gratulujem, je to jasné. Ten zelený si si kedy robila? Ja len zo zvedavosti, že na dvoch spodných pekne vidno a ten zelený takmer nič.

janaochi
27. apr 2015

@naty1133 niečo sa črtá, tak nech to silnie.

lucianna1981
27. apr 2015

@katka3057 Netreba strácať nádej. Boli tu baby, ktoré písali , že testy negatívne, prišli k lekárovi a tam fazuľka. Držím palce! 🙂

lucianna1981
27. apr 2015

@cucoriedkacucoriedka Tak to je super. Aj ja by som sa tešila, keby sa nám to podarilo. Ale uvidíme. V piatok by som mala ísť na krv, ale som PN, tak asi až v pondelok, ak nedostanem ms.

cucoriedkacucoriedka
27. apr 2015

@lucianna1981 budem drzat prsty;) nech je pekna hodnora hcg;)

cucoriedkacucoriedka
27. apr 2015

@ladore fuha...len nech pekne drobca rastie.ale davaj si pozor na stravu.najviac sa pribera posledne dva mesiace.ja som.mala dr ktora mi.taaaak striehla vahu;) som sa az bala chodit na poradne ci som moc nepribrala🙂 nakoniec to bolo 14 kg;) a hned po porode som dala dole 22. Som nikdy taka chuda nebola;)jasne ze sa neobmedzuj a dopraj si ale s rozumom;) tak pekne tehotenstvo.a hlavne zdrave babatko;)

gabi89
27. apr 2015

@janaochi testy su sobota,nedela,pondelok. este skusim zajtra rano a asi budem volat doktorovi. ci uz mozem aj dnes volat?

janaochi
27. apr 2015

@gabi89 No objednať sa môžeš, ale stačí tak o dva týždne, to by už malo byť aj srdiečko a vyhneš sa zbytočným stresom, samozrejme ak nemáš nejaké komplikácie. Nechápem niektoré, vyjde im test pozitívne a oni hneď k lekárovi a potom tu vyplakávajú, že dr. nič nevidel, že či nebude mimomaternicové, atď alebo že je zatiaľ len prázdna dutinka, tak kontrola o týždeň a zase stresy, nechápem k čomu je to dobré. Veď aj tak sa tým nič neurýchli. A takto, keď pôjdu neskôr, tak hneď vedia na čom sú. 😉

veronikax
27. apr 2015

@jaruska18 na testiku to vyzera zatial ako kanalik ;) Nechces si z netu objednat testiky??? Tie z lekarne su drahe ...a pri tvojom castom testovani :P

gabi89
27. apr 2015

@janaochi to mas pravdu,ze najlepsie je ist k doktorovi,az ked je vidno srdiecko. takze ja sa objednam az na buduci tyzden. to budu potom uz pomaly 2 tyzdne

jaruska18
27. apr 2015

@veronikax mne sa vzdy kanaliky objavovali az po limite, a teraz vsetko v limite. Do 2 minut po urobeni testu 🙂 no, mam posledny test ten urobim zajtra rano, a koncim s testovanim 🙂

janaochi
27. apr 2015

@gabi89 ja som myslela v tvojom prípade dva týždne, keďže ti mešká 4 dni. Lebo ani keď tam pôjdeš skoro dva týždne po meškaní, tak tam zrejem akcia ešte nebude a potom ťa dr. objedná zase najskôr o dva alebo až tri týždne a zase budeš len čakať. Vyrátaj si to tak, aby ti mrcha meškala tri týždne a vtedy by už mala byť akcia a budeš v kľude. Samozrejme, ak nebudeš špiniť alebo nebudeš mať na to iný dôvod.

ladore
27. apr 2015

@cucoriedkacucoriedka ja sa neprepch ale zas je mi na ble ak daco pravidelne nezjem
Ale bude to aj tym ze toto je uz 3 drobec tak to takto vyhuklo skoro 🙂

s8
Autor odpoveď zmazal
cucoriedkacucoriedka
27. apr 2015

@ladore jaaaaaj.som.si nevsimla ze ty uz dve deticky mas🙂)))) hehe vajce sliepke radi;))) som sa na sebe pobavila;) tak drzim palce.

ladore
27. apr 2015

@cucoriedkacucoriedka ;) si ma rozosmiala :D

kafanka5
27. apr 2015

Ahojte , tak dnes mi brali krv na HCG a volala mi, že hcg mam 43, a mam prísť znova o dva dni. Vraj to nie je negatívne, ale stále dosť nízke. Som 14dní po inseminácií...takže zase len čakať....

cucoriedkacucoriedka
27. apr 2015

@kafanka5 juj.ale tak musi rast.uz len vydrz ked si doteraz tolko cakala.mysli pozitivne.porastie to.drz sa.

barboritta
27. apr 2015

@ladore ja som tiež takéto mala v 7 tt pri 3 a 4 drobcovi 🙂