Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@katka3057 Netreba strácať nádej. Boli tu baby, ktoré písali , že testy negatívne, prišli k lekárovi a tam fazuľka. Držím palce! 🙂
@cucoriedkacucoriedka Tak to je super. Aj ja by som sa tešila, keby sa nám to podarilo. Ale uvidíme. V piatok by som mala ísť na krv, ale som PN, tak asi až v pondelok, ak nedostanem ms.
@lucianna1981 budem drzat prsty;) nech je pekna hodnora hcg;)
@ladore fuha...len nech pekne drobca rastie.ale davaj si pozor na stravu.najviac sa pribera posledne dva mesiace.ja som.mala dr ktora mi.taaaak striehla vahu;) som sa az bala chodit na poradne ci som moc nepribrala🙂 nakoniec to bolo 14 kg;) a hned po porode som dala dole 22. Som nikdy taka chuda nebola;)jasne ze sa neobmedzuj a dopraj si ale s rozumom;) tak pekne tehotenstvo.a hlavne zdrave babatko;)
@gabi89 No objednať sa môžeš, ale stačí tak o dva týždne, to by už malo byť aj srdiečko a vyhneš sa zbytočným stresom, samozrejme ak nemáš nejaké komplikácie. Nechápem niektoré, vyjde im test pozitívne a oni hneď k lekárovi a potom tu vyplakávajú, že dr. nič nevidel, že či nebude mimomaternicové, atď alebo že je zatiaľ len prázdna dutinka, tak kontrola o týždeň a zase stresy, nechápem k čomu je to dobré. Veď aj tak sa tým nič neurýchli. A takto, keď pôjdu neskôr, tak hneď vedia na čom sú. 😉
@gabi89 ja som myslela v tvojom prípade dva týždne, keďže ti mešká 4 dni. Lebo ani keď tam pôjdeš skoro dva týždne po meškaní, tak tam zrejem akcia ešte nebude a potom ťa dr. objedná zase najskôr o dva alebo až tri týždne a zase budeš len čakať. Vyrátaj si to tak, aby ti mrcha meškala tri týždne a vtedy by už mala byť akcia a budeš v kľude. Samozrejme, ak nebudeš špiniť alebo nebudeš mať na to iný dôvod.
@cucoriedkacucoriedka ja sa neprepch ale zas je mi na ble ak daco pravidelne nezjem
Ale bude to aj tym ze toto je uz 3 drobec tak to takto vyhuklo skoro 🙂
@ladore jaaaaaj.som.si nevsimla ze ty uz dve deticky mas🙂)))) hehe vajce sliepke radi;))) som sa na sebe pobavila;) tak drzim palce.
@cucoriedkacucoriedka ;) si ma rozosmiala :D
Ahojte , tak dnes mi brali krv na HCG a volala mi, že hcg mam 43, a mam prísť znova o dva dni. Vraj to nie je negatívne, ale stále dosť nízke. Som 14dní po inseminácií...takže zase len čakať....
@kafanka5 juj.ale tak musi rast.uz len vydrz ked si doteraz tolko cakala.mysli pozitivne.porastie to.drz sa.
@ladore ja som tiež takéto mala v 7 tt pri 3 a 4 drobcovi 🙂

ahojte, co si myslite? neviem ci je to dobre vidno, ale na druhom a tretom je vidno slabe ciarky. mrcha meska 4 dni co nikdy doteraz nemeskala. co je zvlastne, ze nemam ziadne priznaky, praveze sa citim dobre a aj prsia ktore ma vzdy boleli pred mrchou aj tyzden,tak teraz ma vobec nebolia. mate niektora takuto skusenost a boli ste v tom?